Strunjače

strunj 0strunj 1strunj 2strunj 3strunj 4strunj 7strunj 5strunj 6strunj 8doskociste 001stalak za skok u vis 001strunjace za zid panel strunjace 01strunjace za oblaganje stubova 02strunjace velikog formata 03

Strunjače za sve namene

Strunjače za aerobic, strunjače za fitnes, strunjače za vežbanje, strunjače za fiskulturne sale, strunjače za teretane, strunjače za skole i medicinske ustanove… Cena strunjača je povoljna i kupac osim jeftine strunjače , dobija i kvalitetne strunjače napravljene od jake PVC cirade i punjene regeneratom. IRON strunjače nalaze veliku primenu kao strunjače za kućno vežbanje, strunjače za salu, strunjače za jogu, strunjače za judo i ostale borilačke sportove, strunjače za aerobik, strunjače za fitnes, strunjače za igraonice, strunjače za gimnastiku itd.

Strunjače su punjene regeneratom koji je propisan po standardu Republike Srbije za školsku upotrebu strunjača. Ovakva strunjača veličine 100x200x6cm može se koristiti za amatersko džudo vežbanje (amaterska judo strunjača).
DŽUDO PROFY strunjače su punjene tvrđim i gušćim regeneratom.

Anti-klizajuće strunjače su strunjače koje ne klize po parketu , linoleumu i sličnim podlogama. Jedna strana je u boji po izboru kupca a druga strana je od hrapavog materijala sive boje koji sprečava klizanje strunjače po podu tokom upotrebe ili vežbanja. Anti-klizajuća strunjača je vrlo pogodna za borilačke sportove kao i za gimnastiku i parkour. Cena antiklizajuće strunjače ( neklizajuće podloge ) je za nijansu viša od klasične strunjače za vežbanje ali i dalje vrlo jeftina i pristupačna. IRON antiklizajuća strunjaća se kao i obične strunjače izrađuje i prodaje kako u standardnim veličinama tako i u veličinama po želji i meri kupca. Po porudžbini se ne kližuća strana može postaviti obostrano i time se dobija podloga koja ne klizi sa obe strane.

Cene strunjača su ispisane pored modela veličina. Prodaja strunjača nije ograničena samo na prodaju strunjača u Beogradu, već isporučujemo strunjače u svako mesto u Srbiji. Naše reference su preko 5.000 zadovoljnih korisnika… Sem standardnih dimenzija strunjača radimo i strunjače po narudžbini! Cena strunjača su prikazane u primerima iznad.

 

doskočište

Doskočište od sunđera presvučeno ceradnim platnom sa rupama za vazduh. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. Dimenzije ovog doskočišta su 100cm x 200cm x 50cm a može se izraditi i u drugim veličinama i bojama.

Cena ovog doskočišta je 21.500 din. a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna.

 

set za skok u vis

Set za skok u vis se sastoji od dva izbaždarena stalka visine 2,3m sa metalnim podesivačima visine i aluminijumskom šipkom za preskakanje dužine 4m. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. 

Cena ovog seta za skok u vis je 15.500 din. a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna.

 

ZIDNE PANEL STRUNJAČE

Strunjače ili paneli za oblaganje zidova radi zaštite od udaraca. Izrađuju se u standardnim dimenzijama od 100x200x3cm i 100x100x3cm, a mogu se izraditi i u dimenzijama po vašoj meri.
Cene su u pripremama.

STRUNJAČE ZA OBLAGANJE STUBOVA

Strunjače ili sunđeri za oblaganje stubova presvučeni PVC ceradnim platnom. Koriste se kao zaštitu od povreda pri udaranju o stubove. Oblažu se oko stubova i zatvaraju sa jedne strane uz pomoć čičak traka.
Cene su u pripremama.

STRUNJAČE VELIKOG FORMATA

Strunjače koje iscela pokrivaju velike površine podloga (podova). Koriste se kao podloge za sale borilačkih sportova, gimnastičkih sala ili prostorija za privatnu upotrebu. 
Cene su u pripremama.
 

 

 


Ključne Reči: strunjače , strunjača , strunjače za sale , strunjača za salu , strunjača za aerobik , strunjače za aerobik, aerobik strunjača , aerobik strunjače , strunjače za pod , podloge za vežbanje , prostirke za vežbanje , prostirka za aerobik , aerobik podloga , aerobik podloge , strunjače cene , strunjače prodaja , strunjače tvrde , strunjače meke , jake strunjače , otporne strunjače , doskociste, doskocista, doskociste cena, doskocista cene, doskociste za skok u vis, set za skok u vis, stalak za skok u vis, stalci za skok u vis, motka za skakanje, motka za preskakanje, sipka za preskakanje, stalak sa sipkom za preskakanje, stalci sa sipkom za preskakanje, podesivi stalci za preskakanje . . .

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2016-2017

Premium Templates