Aerobik palice i Koordinacione merdevine

areobik palica 2koordinacione merdevinekoordinacione merdevine podesivepvc stapovi 01pvc stapovi 02pvc hulahop 01

PALICE ZA AEROBIK

...ili štap za fizičko nalazi upotrebu kao oprema za aerobik ili fizičko i je izrađen od tvrdog drveta. Ovaj štap za vežbanje je dužine 1,2m a širina je ø22mm i prodaje se posebno sa štitnikom i bez štitnika za vrat koji je izrađen od neoprenske gume. Štap za aerobik sluzi za vežbe zagrevanja i pravilnog istezanja jer blokira ruke u željenom položaju i omogućuje veće istezanje mišića pri vežbanju. 

Cena aerobik palice sa štitnikom za vrat je: 350.00 din.
Cena aerobik palice bez štitnika za vrat je: 250.00 din.

 

koordinacione merdevine


...ili merdevine za vežbanje agilnosti su izrađene od vrlo jake i otporne industrijske gurtne. Koriste se za vežbe koordinacije i agilnosti i vrlo su koristan sportski rekvizit kod sportova kao što su fudbal, američki fudbal, ragbi, košarka, rukomet itd. Merdevine za koordinaciju se mogu koristiti kako u unutrašnjim tako i u spoljašnjim uslovima i zbog svoje crveno-žuto kombinacije boja su lako upadljive na bilo kojoj podlozi. Lako se mogu sklopiti i poneti sa sobom jer ne zauzimaju puno mesta.

JEDNOSTRUKE koordinacione merdevine:

42cm x 4,5m ..................................
42cm x 9m .....................................

1.350 din.
1.950 din.

 

DVOSTRUKE koordinacione merdevine:

79cm x 4,5m ..................................
79cm x 9m .....................................

2.700 din.
3.900 din.

 

TROSTRUKE koordinacione merdevine:

116cm x 4,5m ................................
116cm x 9m ...................................

4.050 din.
5.850 din.

 

podesive KOORDINACIONE MERDEVINE


...ili merdevine za vežbanje agilnosti su izrađene od vrlo jake i otporne industrijske gurtne i prečaga od silikonske gume koja ujedno ima i čvrstinu i elastičnost i vrlo je pogodna za ovaj vid korišćenja jer se ne može polomiti kada se stane na nju. Koriste se za vežbe koordinacije i agilnosti i vrlo su koristan sportski rekvizit kod sportova kao što su fudbal, američki fudbal, ragbi, košarka, rukomet itd. Merdevine za koordinaciju se mogu koristiti kako u unutrašnjim tako i u spoljašnjim uslovima i zbog svoje crveno-plave kombinacije boja su lako upadljive na bilo kojoj podlozi. Lako se mogu sklopiti i poneti sa sobom jer ne zauzimaju puno mesta. Svaki red podesivih koordinacionih merdevina ima po 15 prečagi koje kada se ravnomerno rasporede prave razmak od 20cm a za veće razmake se mogu skinuti sa gurtne.

JEDNOSTRUKE podesive merdevine:

42cm x 3m .................................
1.950 din.

 

DVOSTRUKE podesive merdevine:

76cm x 3m .................................
4.250 din.

 

TROSTRUKE podesive merdevine:

116cm x 3m ...............................
6.250 din.

 

 

PVC ŠTAPOVI ZA TRENING AGILNOSTI - SLALOM


PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepovima sa obe strane. Koristi se uz pomoć kapica za obeležavanje kada je u pitanju podloga na u koju ne može da se zabode štap (parket, beton, unutrašnjost hale isl.). Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening je 150 din/kom.

PVC ŠTAPOVI ZA TRENING SA METALNIM ŠILJCIMA


PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepom sa jedne strane a sa druge ima metalni šiljak koji se zabada u zemlju. Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening je 250 din/kom.

PVC HULAHOP


Hulahop je rekvizit za rekreaciju i razonodu koji mogu koristiti kako deca tako i odrasli. Izrađen je od industrijske plastike, šupalj je i možete ga poručiti u sledećim bojama: plava, crvena, ljubičasto/roza, oranž i žuta.

Cena Hulahopa je 150 din/kom.

 

 


Ključne reči: koordinacione merdevine, merdevine za koordinaciju, merdevine za agilnost, merdevine za vežbanje agilnosti, merdevine za vežbanje koordinacije, trake za koordinaciju, koordinacione trake, merdevine za vežbe za koordinaciju pokreta,   merdevine za vežbe koordinacije pokreta, merdevine za trening agilnosti,   merdevine za trening koordinacije,   merdevine za koordinaciju prodaja,   merdevine za koordinaciju cene, merdevine podesive, merdevine sa podesivim prečagama gazištima, merdevine sa podesivim razmakom, lestve od gurtne i gume, merdevine od gurtne i gume...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2016-2017

Premium Templates