cross bike bicikl trenazer

OVDE Pogledajte video klip testa
prototipa IRON CROSS BIKE!bicikl-trenazer-011bicikl-trenazer-012bicikl-trenazer-02  

 IRON CROSS BIKE

 

Iron CROSS BIKE je spoj vežbanja na eliptičnom trenažeru (nordijsko skijanje) i vožnje biciklom. Sada možete da vežbate i da se krećete u isto vreme! Iron CROSS BIKE bicikl trenažer možete voziti po skoro svim stazama, putevima i površinama po kojima možete voziti i klasičan bicikl. Jaka konstrukcija i kvalitetne aluminijumske kočnice omogućavaju da ovaj trenažni bicikl koriste osobe od 50-150kg! Zbog svoje konstrukcije i dizajna ovaj bicikl na stajanje vam omogućava visoko učinak vežbanja nožnih mišića kao i zadnjice, leđnih i trbušnih mišića.

Iron CROSS BIKE bicikl za vežbanje vam dolazi na adresu već sklopljen (nije potrebno nikakvo spajanje i sastavljanje) sa već instaliranim prednjim (belim) i zadnjim (crvenim) svetlom i plastičnom sportskom flašicom za vodu, sok itd. Iron CROSS BIKE stajaći bicikl je plastificiran u 5 mogućih boja što mu pruža mnogo bolju zaštitu od vremenskih uslova i ogrebotina nego klasična farbe.

 

Cena Iron CROSS BIKE bicikl trenažer - a je 250€ a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna (u vidu popusta na cenu u visini cene iste dostave).

 

Ključne reči: bicikl trenažer, trenažni bicikl, bicikl za trening, bicikl za treniranje, bicikl za vežbanje, stajaći bicikl, stojeći bicikl, bicikl na stajanje, bicikl za stajanje, bicikl za vežbanje nogu, bicikl za nordijsko skijanje, eliptični trenažer bicikl, cross trenažer bicikl, kros trenažer bicikl...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
www.iron.rs     Copyright © 2017-2018

 

Premium Templates