niska greda 01visoka greda 01kozlic junior 01balans greda 01startni blok 01
dvovisinski razboj 01

 

NISKA GREDA ZA GIMNASTIKU


Niska greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od standardne kombinacije drvene grede i metalnih nogu sa gumenim podloškama. Visina grede je 40cm a dužina je 390cm (4m) i 200cm.

Cena (390cm): 165€    dostava: 1000din/kom
Cena (200cm): 105€    dostava: 1000din/komVISOKA GREDA ZA GIMNASTIKU


Visoka greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od standardne kombinacije drvene grede i metalnih nogu podesive visine sa gumenim podloškama. Dužina ove grede je 500cm a visina se može podešavati od 70cm do 120cm tako što dužina nogu podešava uz pomoć graničnika i leptir šrafova. 

Cena: 290€    dostava: 2000din/komKOZLIĆ ZA PRESKAKANJE - SENIOR I JUNIOR


Kozlić za preskakanje je jedan od osnovnih sprava (rekvizita) za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađen je od standardne kombinacije tapaciranog drveta i metalnih nogu podesive visine sa gumenim podloškama. Dužina JUNIOR kozlića je 50cm a dužina SENIOR kozlića je 65cm, širina je 33cm a visina se može podešavati od 80cm do 110cm tako što dužina nogu podešava uz pomoć graničnika. 

Cena SENIOR kozlića: 175€    dostava: 1000din/kom
Cena JUNIOR kozlića: 155€    dostava: 1000din/kom


 
BALANS GREDA


Dimenzije balans grede: širina 10cm, visina 5cm i dužina 200cm.

Balans greda je izrađena od regenerata visoke gustine R-160 (koristi se za judo strunjače) i antiklizne cirade koja se nalazi dole i gore na gredi da bi se smanjila mogućnost klizanja.

Namena balans grede je savladavanje straha kod dece od niske i visoke grede iz razloga što ne postoji opasnost od pada sa visine. Sve vežbe koje se rade na visokoj i niskoj gredi potpuno bezbedno mogu da se rade i na balans gredi (bez ikakvog straha). Takođe je manja odgovornost i stres za profesore, nastavnike i trenere jer ne postoji mogućnost povrede dece prilikom pada sa visine kao što je to slučaj sa niskom i visokom gredom.

Kupci mogu da biraju boju ciradne trake koja ide oko grede (crvena, žuta, plava, siva, crna, orange...)

Cena : 2700din STARTNI BLOK


Startni blok je sprava koja se koristi u atletici, u sprinterskim disciplinama, kako bi sprinteri brže krenuli iz niskog starta na znak signalnog pištolja sa znatno manjim rizikom od pada zbog inercije.

Startni blokovi se koriste u trkama na 100 i 400 metara, u trkama na 400 metara sa preponama, te u muškoj trci na 110 i ženskoj na 100 s preponama.

IRON startni blokovi odgovaraju sledećim zahtevima:

Blokovi moraju biti čvrste metalne konstrukcije i ne smeju davati takmičaru nikakvu nedozvoljenu prednost. 
Blokovi su pričvršćeni za stazu ekserima ili šiljcima, izrađenim tako da izazivaju najmanje moguće oštećenje staze. Konstrukcija mora biti takva da omogući brzo i lako premeštanje blokova. Broj, debljina i dužina eksera zavisi od tipa atletske staze. Blokovi moraju biti učvršćeni za podlogu tako da se onemogući svako pomeranje bloka tokom starta.

Iron startni blok je pravljen tako da odgovara kako sportistima koji iskoračuju levom, tako i sportistima koji iskoračiuju desnom nogom. Srednji deo IRON startnog bloka se izvlači i svaki korisnik može podesiti rastojanje koje mu najbolje odgovara. Zadnji deo startnog bloka ima rupice koje služe da se ekserima dodatno fiksira za stazu ali tako da ne oštećuje i samu stazu.

Plastifikacija startnog bloka može biti po želji: crna, crvena, plava, zelena, orange...

Cena IRON startnog bloka je 65€ (plaćanje je dinarsko, cena je sa PDV-om i dostavom).

ŠTOPERICA

Štoperica ima primenu u mnogim sportovima gde je potrebno meriti i štopovati vreme (atletika npr.)

Cena: 810din
šifra: 291385


 


 

DVOVISINSKI RAZBOJ ZA GIMNASTIKU


Dvovisinski razboj je sprava (rekvizit) za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađen je od metalne osnove i drvenih prečaga koje se mogu podešavati po visini.  
Dovisinski razboj sa štelujućom donjom prečagom takođe ima mogućnost podešavanje donje prečage tako da razmak između gornje i donje prečage bude manji ili veći, od 75-125cm.  
Visina gornje prečage se može podešavati od 180-250cm a visina donje prečage od 100-170cm. 
Prečage se podižu i spuštaju uz pomoć sigurnosnih blokatora i dodatnih šrafova koji blokiraju prečage od vibracija tokom vežbanja. 

Cena IRON dvovisinskig razboja sa podesivom širinom: 135.000din
Cena IRON dvovisinskig razboja sa fiksnom širinom: 95.000din
Cena dostave: 2.000din/kom

 


Ključne reči: gimnastičke sprave, sprave za gimnastiku, sprave za gimnastičku salu, sprave za gimnastičke sale, sprave za fizičko, sprave za salu za fizičko, balans greda, greda za balansiranje, dečija greda...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2017-2018

Premium Templates