gume za saku velika

GUME ZA ŠAKU (PODLAKTICU)

Iron gume za šaku se prave na stari način od obojene gume koja u sebi sadrži prirodni kaučuk i koji daje gumi za šaku potrebnu elastičnost. Na tržištu Srbije mogu da se nađu i uvozne gume za šaku koje se prave od crne gume (neke i prljaju ruku) koja nije podesna za taj artikal. Takođe na tržištu mogu da se nađu gume manje zapremine ili gume za šaku čiji sastav nije guma (silikon guma, mekani pvc, neopren ili slično) i sve one nemaju osobine "iron" gume za šaku. Obojenu gumu sa prirodnim kaučukom u nekoj optimalnoj ceni je sve teže naći (sve je manji broj proizvo|ača koji je pravi), ali je Iron Sport uporan u nastojanju da na tržištu izbaci gumu za šaku koja ima optimalan odnos cene i kvaliteta.Cene guma za šaku:

Guma I Mekana:   350din
Guma II Srednja:   350din
Guma III Tvrda:   350din
Set od 3 gume ( I , II , III ): 1000din

 opruga za vezbanje 01

opruga za vežbanje GR5401 VEĆA

Iako je po našem mišljenju i mišljenju mnogih guma za šaku nenadmašan artikal za jačanje mišića šake i podlaktice i opruge za šaku imaju svoje simpatizere Opruge za šaku kao i gume služe za jačanje mišića šake i podlaktice, rukohvati su obloženi udobnim sunđerima koji sprečavaju pojavu žuljeva prilikom vežbanja.

Cena: 450din / par
šifra: 291380GUMENI PIŠTOLJ I GUMENI NOŽ ZA TRENING

Gumeni pištolji i gumeni noževi za trening kao i ostalo gumeno oružje za trening su replike pravih oružja u prirodnoj veličini i koriste se za realnije vežbanje samoodbrane od napada oružjem. Koriste se u veštinama kao što su Krav Maga, Džudo i ostalim taktičko odbrambenim veštinama. Iron lažni pištolj od gume i lažni nož od gume su izrađeni od gumene mase koja je dovoljno tvrda imate osećaj da držite pravo oružje a opet dovoljno meka da je maksimalno smanjen rizik od bilo kakvih povreda. 

NAPOMENA: IRON gumeni pištolj i gumeni nož se koriste isključivo samo za vežbe samoodbrane od strane profesionalnih trenera i svaka druga upotreba može biti protivzakonita i kažnjiva! ZABRANJENO je koristiti ove sportske rekvizite za bilo koji vid bezazlenih šala ili plašenja drugih osoba.

 

crne boje

drugih boja
Gumeni pištolj: 750din 950din
Gumeni nož: 650din 850din

 

 


Ključne reči: guma za šaku, guma za ruku, guma za ruke, guma za podlakticu, guma za podlaktice, guma za podlakticu, guma za vežbanje ruke, guma za vežbanje šake, guma za vežbanje podlaktice, gume za šaku, gume za ruku, gume za ruke, gume za podlakticu, gume za podlaktice, gume za podlakticu, gume za vežbanje ruke, gume za vežbanje šake, gume za vežbanje podlaktice,

Iron gume za šaku se prave na stari način od obojene gume koja u sebi sadrži prirodni kaučuk i koji daje gumi za šaku potrebnu elastičnost. Na tržištu Srbije mogu da se na|u i uvozne gume za šaku koje se prave od crne gume(neke i prljaju ruku) koja nije podesna za taj artikal. Tako|e na tržištu mogu da se na|u gume manje zapremine ili gume za šaku čiji sastav nije guma(silikon guma, mekani pvc, neopren ili slično) i sve one nemaju osobine "iron" gume za šaku. Obojenu gumu sa prirodnim kaučukom u nekoj optimalnoj ceni je sve teže naći (sve je manji broj proizvo|ača koji je pravi), ali je Iron Sport uporan u nastojanju da na tržištu izbaci gumu za šaku koja ima optimalan odnos cene i kvaliteta.Cene guma za šaku:

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2017-2018

Premium Templates