kruske za udaranje 5
Punch ball 15
Punch ball 2
Punch ball 3
Punch ball 4
Punch ball 5

iron kruška za udaranje - bokserska kruška

 

IRON Kruška za udaranje je izrađena od jake PVC cerade koja se koristi i za izradu džakova za boks. Bokserske kruške izrađujemo kao jednobojne ili dvobojne ali možete naručiti bilo koju kombinaciju boja ( napr. boja vašeg kluba). Zajedno sa kruškom se gratis dobije metalni rotirajući nosac za krušku koji se pričvršćuje za plafon ili dasku sa 4 šrafa KOJI NE IDU UZ OVAJ KOMPLET.

Pošto nam je cilj da napravimo krušku za udaranje koja NIJE NA NADUVAVANJE i samim tim ne može da se izduva ili da joj se pokvari ventil, naše kruške su za sada punjene koflinom i tekstilnim reslovima a cilj nam je da budu punjene specijalnom poliuretanskom penom koja je laka i ima odličnu odbojnost udarca.

Kvalitetna PVC Kruška Udaranje cena povoljna. Prodaja se vrši lično ili putem poručivanja na jedan od naših kontakt telefona.


Cena : 
1.350.00 din

Uskoro držači i table za boksersku krušku.

 

punch ball - lopta za udaranje

 

IRON Punchball ili brza lopta za udaranje je izražena od jake PVC cerade koja se koristi i za izradu džakova za boks.  Sa ovom loptom besplatno dobijate 2 originalne TheraBand gume sa karabin kukama vezanim na krajevima. TheraBand gume koje su izražene po nemačkoj licenci imaju svojstvo super elastičnosti te omogućavaju dobru vežbu eskivaže pri udaranju panch ball lopte.

Pošto nam je cilj da napravimo loptu za udaranje i eskivažu (Punch-Ball) koji NIJE NA NADUVAVANJE i samim tim ne može da se izduva ili da joj se pokvari ventil, naše punch ball lopte su za sada punjene koflinom i tekstilnim reslovima a cilj nam je da budu punjene specijalnom poliuretanskom penom koja je laka i ima odličnu odbojnost udarca.


Cena: 
2600.00 din


Kuke za plafon i držaci za zid se kupuju posebno. 

Cene kuka i držaca za zid: 

Kuka za plafon ili pod   -               150 din   
Ultra jaki držac za plafon   -          650 din   
Držac za zid dužine 60cm   -      1350 din
Držac za zid dužine 100cm   -    1500 din

Ako naručite IRON Punch ball i 2 držača za zid (bilo koja) poštarina je besplatna za bilo koje mesto u Srbiji.

 

 


Kljucne reci: Lopta, lopte, punch ball, punchball, punc bal, panc bol, panch boll, lopta za udaranje, bokserska lopta, lopta za boks, lopta za boksovanje, lopta za vežbanje, punch ball cena, punchball cene, punch ball prodaja, punchball prodaja, brza lopta, brze lopte, brza lopta, brza lopta za udaranje, bokserska brza lopta, pvc lopta, pvc lopte, lopta sa gumama, lopte sa gumama, kruška za udaranje, kruške za udaranje, bokserske kruške, bokserska kruška, brza kruška, brze kruške, pvc kruška, pvc kruške, kruška za boks, kruške za boks cene cena prodaja, lopta, lopte, punch ball, punchball, punc bal, panc bol, panch boll, lopta za udaranje, bokserska lopta, lopta za boks, lopta za boksovanje, lopta za vežbanje, punch ball cena, punchball cene, punch ball prodaja, punchball prodaja, brza lopta, brze lopte, brza lopta, brza lopta za udaranje, bokserska brza lopta, pvc lopta, pvc lopte, lopta sa gumama, lopte sa gumama, kruska za udaranje, kruske za udaranje, bokserske kruške, bokserska kruška, brza kruška, brze kruške, pvc kruška, pvc kruške, kruška za boks, kruške za boks cene cena prodaja

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2017-2018

Premium Templates