sklekeri-velika3
sklekeri 04

SKLEKERI "CLASIC"

CLASIC Sklekeri ili "push up handles" omogućuju dublje spustanje i veće istezanje mišića pri radu sklekova.
Cena: 950.00 din

ABC SKLEKERI

ABC Sklekeri ili "push up handles" omogućuju dublje spustanje i veće istezanje mišića pri radu sklekova. 
ABC Skleker ima 3 fiksna nivoa visine vežbanja za još veće istezanje i dublje propadanje. 
Na najvišem nivou se mogu raditi i vežbe za tricepse (propadanje).

Cena: 2500.00 din

SUPER SKLEKERI

IRON SUPER Sklekeri  ili "push up handles" omogućuju dublje spuštanje i veće istezanje mišića pri radu sklekova.
SUPER Skleker ima 4 podesiva nivoa visine vežbanja za još veće istezanje i dublje propadanje pri radu sklekova. Srednje sipke imaju na sebi udobnu sunđerastu ručicu radi lakšeg vežbanja.
Da biste podesili visinu Super Sklekera prvo odvrnete leptir šrafove iz sipki, 
potom postavite sipku na rupe stubaca željene visine i ponovo zavrnete leptir šrafove u sipku. 
Šrafovi su dovoljne dužine da ne mogu sami da se odvrnu pri vežbanju a stubovi Super Sklekera su dovoljno udaljeni jedan od drugog tako da ne smetaju tokom vežbanja. 
IRON Super Podesivi Skleker se može koristiti cak i za vežbe tricepsa i propadanja postavljanjem ručica na veće visine.  

Cena: 2900.00 din

STALCI ZA PROPADANJE

Stalci za propadanje su izrađeni od čelične legure i plastificirani su crvenom, plavom, oranž ili crnom bojom. Na sredini hvatova Stalak za propadanje je obavijen grip trakom radi lakšeg vežbanja. Ovi stalci za propadanje na dnu imaju gumene podloške kako ne bi grebali parket ili laminat tokom vežbanja.
Cena: 5500.00 din

"super" STALCI ZA PROPADANJE

"SUPER" stalci za propadanje su unapređena verzija klasičnih stalaka za propadanje. Mogu se podešavati po visini i po širini da bi više odgovarali vežbaču i vrsti vežbanja. Zbog mogućnosti pojedinačnog podešavanja stalaka po visini i zbog veće stabilnosti od klasičnih stalaka "SUPER" stalci za propadanje pružaju veći spektar vežbi i sigurnije vežbanje. Visine se lako podešavaju čeličnim blokatorima a dodatno se pričvršćuju leptir šrafovima što sprečava vibracije tokom vežbanja i daju veći osećaj stabilnosti. 
Cena: 8700.00 din

FOLD SKLEKERI


Fold sklekeri su napravljeni tako da prianjaju uz svaku podlogu. Kako god da okrenete fold sklekere možete vežbati sa njima. Sundjerasta navlaka se nalazi na svakoj strani fold sklekera i čini vežbanje prijatnim ( ne žulja šaku ). Sklekeri su pravljeni od savijenih cevi koje imaju sjajno srebrnu površinsku zaštitu.
Cena: 1250.00 din

 


Ključne reči: skleker , ručke za sklekove , sklekeri za sklekove , skleker za propadanje , duboki sklekeri , visoki skleker , podesivi sklekeri , jeftini skleker , metalni sklekeri , jak skleker , cvrsti sklekeri , izdrzljiv skleker , ručice za sklekove , aerobik , tegovi, sprava za trbusnjake, sprave za trbusnjake , kosa klupa za trbusnjake , kose klupe za trbusnjake , sprava za vežbanje trbušnjaka, sprave za vežbanje trbušnjaka,,,, stalak za propadanje,   stalak za propadanja,   stalak za vežbe propadanje,   stalak za vežbe propadanja,   stalak za vežbanje propadanja,   stalci za propadanje, stalci  za propadanja, Stalci  za vežbe propadanje, stalci  za vežbe propadanja, stalci  za vežbanje propadanja,   sprava za propadanje, sprava  za propadanja, sprava  za vežbe propadanje, sprava  za vežbe propadanja, sprava  za vežbanje propadanja,   razboj za propadanje, razboj  za propadanja, razboj  za vežbe propadanje, razboj  za vežbe propadanja, razboj  za vežbanje propadanja...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2017-2018

Premium Templates