zidno vratilo 01zidno vratilo 02

zidno vratilo 03zidno vratilo 04
zidno vratilo spartan 01zidno vratilo spartan 02

ZIDNA VRATILA

 

Ova vratila sa ručicama i bez ručica za propadanje se koriste za vežbanje mišića gornjeg dela tela vežbama kao sto su zgibovi (chinup i pullup) - podizanjem rukama sa šakama okrenutim od tela, prema telu i okrenutim jedna drugoj. 
Zidna vratila su na krajevima blago povijene nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja. Zidna vratila su u sredini obmotana ''gripom'' - kvalitetnim materijalom koji se obmotava oko drške teniskog reketa što omogućava lakše zgibove. Ukupna širina zidnih vratila je 110cm a širina šipke obmotane gripom je 52cm
Zidno vratilo +je jako vratilo za zgibove i propadanja i ima ručice za propadanje koje stoje u normalnom položaju u odnosu na šipku i omogućavaju dodatne vežbe.

Ove dve ručice su obložene gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova). 
Za unapređeno vežbanje na zidnom vratilu mogu se na sebe dodati razni tegovi kao sto su tegovi za ruke, tegovi za nogepojas za trcanje u koji se stavljaju tegovi ili se oko struka mogu vezati tegovi (diskovi) za jednoručne i dvoručne sipke. Ukoliko se pri vežbanju na zidnom vratilu dodaju tegovi vežbanje može biti znatno efikasnije a potrošnja energije znatno veća.
Kvalitetno vratilo za zgibove cena povoljna.
Zidno Vratilo 45° za ugao sobe ili zidna šipka za zgibove je vratilo pogodno jer zauzima malo mesta u prostoriji. IRON Vratilo za ćošak sobe je dugačko 110cm i šrafi se u zid sa 8 šrafova koji ne idu iz ovo vratilo.

Zidno vratilo ili sipka za zid se šrafi u zid sa 4 (ili više) šrafova i tipli koji NE IDU uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje vratilo (kao i tezini vežbača).

ZIDNO VRATILO - spartan

 

Zidno vratilo SPARTAN izrađeno od jake čelične konstrukcije, plastificirano (ne farbano) na kom se mogu raditi do 7 vrsti vežbanja (zgibova). Vežbanjem na ovom vratilu pokrivate skoro sve grupe mišića gornjeg dela tela. Mesta obavijena grip trakom (traka za teniske rekete) omogućuju lakše i udobnije vežbanje i time uklanjaju potrebu rukavica za vežbanje.

Ovo zidno vratilo se zbog svoje veličine i namene dodatno osigurava kačenjem na plafon ili zid sa 2 lanca sa sa karabin kukama i 2 kuke za zid ili plafon (dobijaju se gratis uz vratilo). Ukoliko kačite lance na zid preporučujemo da to bide pod uglom od 45 stepeni u odnosu na vratilo zbog pravilnog rasporeda sila. Ova sprava za zgibove je dužine 140cm.
 

 

CENE:
 

Zidno vratilo sa ručicama za propadanje..................................
Zidno vratilo bez rucica za propadanje.....................................
Zidno vratilo za ugao sobe 45° ...............................................
Zidno vratilo za ugao sobe 45° obmotano grip trakom................
Zidno vratilo za ugao sobe 45° sa ručicama za propadanje........
Zidno vratilo za ugao sobe 45° sa ručicama sa grip trakom........

Zidno vratilo SPARTAN (sa 2 dodatna lanca za plafon)..............

2.450.00 dinara
2.150.00 dinara
1.250.00 dinara
1.750.00 dinara
1.850.00
 dinara
2.350.00 dinara
6.99
0.00 dinara
 


Ključne reči: vratila za zgibove, vratila za dizanje, vratila za podizanje, vratila za zid, vratila za plafon, vratila za vrata, vratila za sobu, kućno vratilo , kućna vratila , razboj za zgibove , šipka za vežbanje, šipke za plafon, zidna vratila , zidna sprava , sprave za zgibove , zgibove , zgibovi , sobna vratila , sobno vratilo , kucno vratilo , kucni rekviziti , tegovi, sprava za ledja, sprave za ledja

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2016-2017

Premium Templates