gimnasticke strunjace

doskociste 001stalak za skok u vis 001

 

GIMNASTIČKE STRUNJAČE

 

Gimnastičke strunjače su izrađene od kvalitetne PVC cerade i unutrašnjeg sunđera. Koriste se pri gimnastičkim treninzima i vežbama prevrtanja, preskakanja i sličnih gimnastičkih vežbi. Izrađuju se u 3 veličine: mali, srednji i veliki i sa svakom gimnastičkom strunjačom dobijate i po 1 stoper (podlogu za zaustavljanje). Ovu gimnastičku strunjaču možemo izraditi u željenim bojama (bojama Vašeg kluba itd.) Isporuka je besplatna na terotoriji Srbije.

Cene gimnastičkih strunjača

Za osobe niže od 130cm   -      145 €
Za osobe 130-160cm         -      290 €
Za osobe više od 160cm   -      455 €

doskočište

 

Doskočište od sunđera presvučeno ceradnim platnom sa rupama za vazduh. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. Dimenzije ovog doskočišta su 100cm x 200cm x 50cm a može se izraditi i u drugim veličinama i bojama.

Cena ovog doskočišta je 21.500 din. a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna.

 

SET ZA SKOK U VIS

Set za skok u vis se sastoji od dva izbaždarena stalka visine 2,3m sa metalnim podesivačima visine i aluminijumskom šipkom za preskakanje dužine 4m. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. 

Cena ovog seta za skok u vis je 15.500 din. a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna.

 


Kljucne reci: strunjače, strunjača, gimanstička strunjača, gimnastičke strunjače, strunjača za gimnastiku, strunjače za gimnastiku, kozlić, kozlići, kozlić od sunđera, kozlići od sunđera, sunđerasti kozlić, meki kozlić, kozlić za decu, kozlić za odrasle, strunjača za prevrtanje, strunjača za premet, strunjače za premete, strunjače za vežbe premeta, premetanja, za prevrtanje za prevrtanja, za skakanje, skakanja, oblik za prevrtanje, oblici za prevrtanje, foam roller, fom roler, roler za leđa, roller za mišiće, roler za stomak, roler za aerobik, roler za fitnes, roler za vežbanje, roler za jogu, joga roler, yoga roller, roler masažer, roler za masažu, masažni roler, valjak za vežbanje, valjak za masiranje, valjak masažer, masažni valjak, valjak za leđa valjak za mišiće, gumeni valjak za masažu, masažni gumeni valjak, valjak od gume za vežbanje...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!