bandazeri za sake i zglobove i gurtne za dizanje tegova

BANDAŽERI (BANDAŽ TRAKE)

Bandaž traka za boks se koristi za zaštitu šaka i zglobova pri zagrevanju udaranja u džak. Bandaže su dužine 3,19 metara a napravljene od pamučnog materijala (nisu rastegljivi) i čičak trake pa se ne moraju vezivati. Prodaja Bandažera za boks je u paru i u 3 moguće boje (crna, crvena i plava). Kvalitetni bandažeri cena povoljna.
Cena (za 2kom): 550din / par

GURTNA ZA ŠAKU

Koristi se kao pomoćni rekvizit kako bi se smanjio nepotrebni napor u šakama i prstima kada se dižu tegovi i time se omogućuje lakše i efektivnije vežbanje. Gurtne za dizanje tegova ili trake za teretanu se obmotaju oko rukohvata sipke pa se šake provuku kroz kružne držače na gurtnama. 
Cena gurtne za šaku: 
450din / par

GURTNE ZA ŠAKU SA METALNIM DRŽAČIMA

Osim sopstvene proizvodnje gurtni za šaku bez metalnih držača po ceni od 450din./par, u mogućnosti smo da ponudimo i uvozne gurtne za šaku sa metalnim držačima po ceni od 1100din./par. Gurtne za šaku sa metalnim držačima se koriste kao podrška pri dizanju tegova kako bi se smanjio nepotreban napor u šakama i prstima kada se dižu tegovi i time se omogućuje lakše i efektnije vežbanje.
Pravilna upotreba gurtni za šaku sa metalnim držačima:
Prilokom korišćenja gurtni sa metalnim držačima prste treba obmotati oko kuke, tj. prsti treba da prate oblik kuke. Gurtne sa metalnim držačima su podrška i zabranjeno je stavljati teret i opterećenje na kuku oko koje nisu obmotani prsti. Nepravilna upotreba gurtni sa metalnim držačima je ako se kuka koristi bez obmotanih prstiju oko kuke.

Gurtne za šaku sa metalnim držačima : CENA: 1100din / par

 


Ključne reči: bandažeri za ruke, bandažeri za šake, bandažeri za zglobove, bandažeri za boks, bandažeri za borbu, bandažeri za džak, bandažeri za udaranje u džak, bandažeri za udaranje u vreću za boks, bandaže za ruke, bandaže za šake, bandaže za zglobove, bandaže za boks, bandaže za borbu, bandaže za džak, bandaže za udaranje u džak, bandaže za udaranje u vreću za boks, bandaži za ruke, bandaži za šake, bandaži za zglobove, bandaži za boks, bandaži za borbu, bandaži za džak, bandaži za udaranje u džak, bandaži za udaranje u vreću za boks, gurtne za tegove, gurtne za duzanje tegova, gurtne za šaku, gurtne za šake, gurtne za zglobove, gurtne za zglob, gurtne za šipku, gurtne za šipke, gurtna za tegove, gurtna za duzanje tegova, gurtna za šaku, gurtna za šake, gurtna za zglobove, gurtna za zglob, gurtna za šipku, gurtna za šipke,

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!