hulahop obruci sa drzacima 01

 

Sa hulahop obručima se možete upustiti i u relativno novi vid rekreacije kroz zabavu!
HULAHOP DANCE!

Kako to izgleda možete pogledati na ovom youtube video klipu:

 

 

Hulahop obruči i držači

 

Hulahop obruči od PVC-a u 5 mogućih boja i 3 veličine (Ø60, Ø70 i Ø80cm). Odličan rekvizit za rekreaciju i zabavu kako dece tako i odraslih osoba. Vežbanjem hulahop obručima povećavate agilnost i koordinaciju pokreta a mogu se raditi i mnogo kompleksnije vežbe kao što je hulahop ples itd.

Hulahop obožavaju žene širom sveta, a njegovu efikasnost potvrđuje istraživanje po kome  Okretanje obruča sagoreva 7 kalorija u minuti. 

Postoje tri efikasne vežbe uz koje ćete zavoleti hulahop.   

1. Vežba za oblikovanje struka
Stanite u raskorak od 20-25 centimetara i podignite se na prste, u ovom položaju zavrtite hulahop oko struka i održavajte tempo vrtenja najmanje 10 minuta. Za vidljive rezultate vežbu planirajte ponoviti ujutro i uveče. 

2. Vežba za podizanje guze
Stanite u raskorak i hulahop počnite vrteti oko struka, a potom ga ubrzavajući ritam spustite na bokove i vrtite napred nazad povećavajući tempo što brže možete. Pustite da vam hulahop klizi do ispod stražnjice pa ga u istom ritmu pokušajte vraćati u visini struka, na ovaj način uposlićete sve mišiće a najvažnije i one stražnjice. Za ovu vežbu dovoljno je izdvojiti 10 minuta ujutro i uveče. 

3. Vežba za čvrste noge
Hulahop zavrtite u struku i zadržite ritam dok ne uhvatite ravnomeran tempo, potom istovremeno s vrtenjem savijte noge u kolenima i polako se vraćajte u uspravan položaj nastojeći obruč vrteti celo vreme. Ova vežba idealna je za aktiviranje svih mišića na nogama posebno onih u području bedara. Vežbu praktikujte 10 minuta ujutro i uveče. 

Hula hop je istorijski gledano najstariji i najpoznatiji dečiji rekvizit/ igračka i skoro da ne postoji dete koje nikada nije zavrtelo hulahop. Kombinacija igre zabave i rekreacije čini ovaj rekvizit jedinstvenim kako za malu tako i za veću decu. Vrtenjem hulahopa se vežba motorika, spretnost, agilnost, razvija kondicija, vežbaju određene grupe mišića…

 

Cena 1 hulahop obruča je 150din. (bez obzira na veličinu).
Cena držača za 1 hulahop je 2100din. i uz njega dobijate gratis 1 hulahop bilo koje boje i veličine.

Cena držača za 5 hulahopa je 6900din. i uz njega dobijate gratis 5 hulahop obruča bilo koje boje i veličine.

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!