hulahop obruci sa drzacima 01 spojnice 01

Sa hulahop obručima se možete upustiti i u relativno novi vid rekreacije kroz zabavu!
HULAHOP DANCE!

Kako to izgleda možete pogledati na ovom youtube video klipu:

 plasticni poligon od 39 delova 01

 

Hulahop obruči, držači i spojnice

 

Kratak text o hulahopovima, držačima i spojnicama:

Hulahop obruči se proizvode od plastike u više boja i 3 veličine/prečnika (Ø60cm, Ø70cm i Ø80cm). Odličan rekvizit za rekreaciju i zabavu kako dece tako i odraslih osoba. Vežbanjem hulahop obručima povećavate agilnost i koordinaciju pokreta a mogu se raditi i mnogo kompleksnije vežbe kao što je hulahop ples itd.

Hulahop obožavaju pripadnice lepšeg pola širom sveta, a njegovu efikasnost potvrđuju istraživanje po kome Okretanje obruča sagoreva 7 kalorija u minuti.

Postoje tri efikasne vežbe uz koje ćete zavoleti hulahop.

1. Vežba za oblikovanje struka
Stanite u raskorak od 20-25 centimetara i podignite se na prste, u ovom položaju zavrtite hulahop oko struka i održavajte tempo vrtenja najmanje 10 minuta. Za vidljive rezultate vežbu planirajte ponoviti ujutro i uveče.

2. Vežba za podizanje guze
Stanite u raskorak i hulahop počnite vrteti oko struka, a potom ga ubrzavajući ritam spustite na bokove i vrtite napred nazad povećavajući tempo što brže možete. Pustite da vam hulahop klizi do ispod stražnjice pa ga u istom ritmu pokušajte vraćati u visini struka, na ovaj način uposlićete sve mišiće a najvažnije i one stražnjice. Za ovu vežbu dovoljno je izdvojiti 10 minuta ujutro i uveče.

3. Vežba za čvrste noge
Hulahop zavrtite u struku i zadržite ritam dok ne uhvatite ravnomeran tempo, potom istovremeno s vrtenjem savijte noge u kolenima i polako se vraćajte u uspravan položaj nastojeći obruč vrteti celo vreme. Ova vežba idealna je za aktiviranje svih mišića na nogama posebno onih u području bedara. Vežbu praktikujte 10 minuta ujutro i uveče.

Hula hop je istorijski gledano najstariji i najpoznatiji dečiji rekvizit/ igračka i skoro da ne postoji dete koje nikada nije zavrtelo hulahop. Kombinacija igre zabave i rekreacije čini ovaj rekvizit jedinstvenim kako za malu tako i za veliku decu. Vrtenjem hulahopa se vežba motorika, spretnost, agilnost, razvija kondicija, vežbaju određene grupe mišića… Iron Sport je na tržište izbacio više proizvoda koji se uklapaju kako sa hulahopom tako i međusobno i koji daju novu dinamiku i raznovrsnost u vežbanju i igri sa hulahopom.

UNIVERZALNA BAZA: (Sastoji se postolja i nastavka) : predviđena je da se u nju ubace štapovi plastični u veličinama 60cm, 100cm, 160cm, isto tako u univerzalnu bazu može da se ubaci koordinacioni krug ili hulahopovi raznih veličina (60cm, 70cm, 80cm), visina baze može da se poveća dodavanjem stubnih komada.

SPOJNICA ZA HULA HOP I STAPOVE:
Spojnicom možete spajati štapove jedan za drugi pod uglom od 90 stepeni ( koristi se najčešće za pravljenje podesivih prepona ili provlačilica ) , možete spojiti i štap sa hulahopom kao i 2 hulahopa pod uglom.

Konstruišite sami bezbroj mogućih varijanti za skakanje, preskakanje, uskakanje, provlačenje, zaobilaženje, zabavu, igru i trening... 


CENOVNIK POJEDINACNIH ELEMENATA:
Hula hop Ø60cm .................. 150din./kom.
Hula hop Ø70cm .................. 150din./kom.
Hula hop Ø80cm .................. 150din./kom.
Stap pvc 60cm ..................... 150din./kom.
Stap pvc 100cm ................... 190din./kom.
Stap pvc 160cm ................... 350din./kom.
UNIVERZALNA BAZA .......... 300din./kom.
(postolje + nastavak) .... 150+150din./kom.
Stubni komad ....................... 120din./kom.
Spojnica za štap i hulahop ... 100din./kom.

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!