ab komplet new 01


 ab komplet new 06

IRON AB komplet za suspenziono vežbanje
- Vežbanje sopstvenom težinom -

 

IRON-ovi AB kompleti za suspenziono vežbanje se sastoje iz dva dela.
(A) deo služi za kačenje ( za kuku na zidu ili plafonu, cev ili oko grede ) i za podešavanje visine. Kod modela AB-1, A deo za kačenje i za podešavanje visine je napravljen od gurtne sa metalnim alkama na sebi, i visina se podešava tako što se B deo zakači za jednu od alki na odgovarajućoj visini. Kod modela AB-2 i AB-3 visina se podešava tako što se B deo zakači za kariku na lancu na potrebnoj visini.
(B) deo se karabin kukom kači na (A) deo i služi za vežbanje sa 2 rukohvata i 2 držača za noge. Kod modela AB-2 i AB-3, B deo može dodatno da se produži za oko 40cm. Model AB-3 na donjem B delu ima kariku (možete izabrati jednu od 4 boje). Karike su izrađene od jake ABS plastike. Suspenzionim vežbanjem se u rad uključuje veća grupa mišića u odnosu na ostale (standardne) vrste vežbanja jer se koristi sopstvena težina. Iako imaju istu namenu kao i TRX, TSX, TST trake (za suspenziono vežbanje), Iron je kod AB kompleta želeo da napravi sopstveno jedinstveno i originalno rešenje kačenja i promene visine. Na B delu osim rukohvata od mašinske plastike koje su obmotane grip trakom, postoji i deo za noge(modeli AB-1 i AB-2). Drugačiji sistem kačenja i podešavanja visine u odnosu na TRX, TSX, TST trake za suspenziono vežbanje kao i niža cena. Trudili smo se da AB kompleti za suspenziono vežbanje
imaju optimalani odnos cene i kvaliteta. AB kompleti za suspenziono vežbanje su izrađeni od jakih industrijskih gurtni koje se koriste i u izradi džakova za kik boks i lanaca debljine karike fi 5mm.(AB-2 i AB-3 modeli)
TRX, TSX, TST suspenzione trake su uvozni proizvod, dok se AB kompleti proizvode u Srbiji.
IRON AB kompleti su provereni i jeftini rekviziti za suspenziono vežbanje i adekvatna zamena za uvozne proizvode tog tipa.

Cena IRON AB kompleta za suspenziono vežbanje (važi za sva tri modela AB-1, ,AB-2 i AB-3) je 3.950 Din.
Dostava ako se poruči 1 komad je 300din.

 

Gimnastičke pvc karike za crossfit i ostale namene...


Gimnastičke pvc karike za crossfit i ostale namene imaju široku primenu i koriste se u izradi rekvizita za suspenzione vežbe, gimnastičkih rekvizita, rekvizita za vešanje, raznih rukohvata, rekvizita za zabavu i rekvizita za igru za decu i odrasle. Karika može da se zakači za konop, može biti ušivena u gurtnu a kasnije uz pomoć alki i karabin kuka može biti produžena uz pomoć lanca... Karike su izrađene od jake abc plastike i dostupne su u 4 boje: žuta, plava, crvena (terakota) i crna. Karike možete kupiti komadno, u paru ili u količinama koje su Vam potrebne( i u bojama koje odaberete). Karike se još nazivaju i gimnastički krugovi, gimnastički prstenovi, pvc ringovi / pvc ring , prsten za gimnastiku ...

Cene karika su sledeće (dostava je 300din. za bilo koji broj naručenih karika):
1 kom = 250din/(kom)
2 kom = 500din/(par)

 

IRON gimnastičke karike - setovi


Za razliku od traka za suspenziono vežbanje koje su spojene, gimnastičke karike ili karike za cross fit su razdvojene na dva zasebna dela i korisnik prilagođava razmak potrebama treninga. Neke od prednosti treninga na gimnastičkim karikama:
– funkcionalni trening kojim se razvija vrhunska dinamička i statička snaga gornjeg dela tela, izdržljivost, ravnoteža i fleksibilnost
– pospešuje se razvoj izduženih mišića i tela poput vrhunskih gimnastičara
– odličan za učvršćivanje trbušnih, leđnih i ostalih mišićnih grupa
– Lako se izvodi gdje god da se nalazite – sve što vam je potrebno je ovaj par karika koje možete obesiti bilo gde
– omogućuje izvođenje različitih vežbi pogodnih i za početnike i za napredne vežbače
– prirodni, složeni pokreti, koji ne stvaraju dodatno opterećenje za zglobove
– izvrstan za izvođenje različitih funkcionalnih vežbi poput zgibova i propadanja
– izrazito zabavan oblik treninga koji svakako vredi probati
Gimnastičke karike teraju vas da kontrolišete telo celom njegovom težinom kroz kretanje u prostoru što je dosta zahtevno i efikasno.
Iron Sport proizvodi sopstvenu varijantu setova gimnastičkih karika KS1 i KS2.
Iron set karika KS1 sadrži 2x odvojena dela od kojih svaki sadrži: jaku kariku od abs plastike (kupac može da bira jednu od 4 boje: žutu, terakota crvenu, plavu i crnu), 2x karabin kuke, debeo srebrni lanac sa debljinom alke 5mm dužine 1m, dvostruku gurtnu širine 4cm i dužine 1m u crnoj boji sa okruglom alkom na sebi. Lanac može da se obavije oko cevi bilo kog prečnika ili da se karabin kukom zakači za alku na zidu. Putem lanca se podešava visina karika. 
Iron set karika KS2 sadrži sve što sadrži i set KS1, stim što kod seta KS2 kupac osim boje karika može da izabere i posebno boju lanca i boju gurtne ( izbor od 4 boje kako za lanac tako i za gurtnu). Setovi karika se koriste kako u crossfitu, tako i u aerobiku i fitnesu, teretanama, igraonicama, rehabilitacionim ustanovama...  Karike se još nazivaju i gimnastički krugovi, gimnastički prstenovi, pvc ringovi / pvc ring , prsten za gimnastiku, prstenovi za aerobik i fitnes , krugovi za crossfit... dostava ako se naruči samo jedan set karika je 300din. za bilo koje mesto u Srbiji. 

Cene gimnastičkih karika:
Iron set karika KS1.............2200 din./par (kupac bira boju karika)
Iron set karika KS2.............2700 din./par (kupac bira boju karika, lanca i gurtne) 

 

 


Ključne reči: komplet za suspenziono vežbanje, trake za vežbanje, trake kao trx trake, slično kao trx trake, trake za vežbanje, trake za suspenziju, kaiševi za vežbanje, gurnte za vežbanje...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!