kapice za obelezavanje terena markeri 2pvc stapovi 01koordinacioni krugovi 01pvc hulahop 01spojnice za hulahop i stapove 01


KAPICE / PLASTIKE ZA OBELEŽAVANJE SPORTSKIH TERENA

 

Plastike za obeležavanje terena ili markeri za obeležavanje terena su korisni dodatni sportski rekviziti koji imaju primenu u mnogim sportovima(fudbal, gimnastika..). Kape ili plastike za obeležavanje terena definišu krajeve i početke sportskog terena, usmeravaju kretanje vežbača a mogu da posluže i za organizaciju treninga u smislu da boja i raspored kapica na terenu određuju određenu vrstu vežbanja ili trčanja. Plastike za teren se prave od mekanog i elastičnog pvc-a koji se prilikom nenamernog gaženja nogom ulubi bez da puca i eventualno povredi zglob vežbača. Plastične kape za obeležavanje terena su vodootporne i namenjene su za sve moguće terene/podloge: trava, parket, beton, gumirana podloga... Markeri od plastike se prave u 4 osnovne boje: bela, žuta, crvena i plava i mogu da se naruče u boji koju kupac želi, kao podjednak miks sve cetiri boje ili kupac sam sastavlja svoju kombinaciju boja. Iron sport Vam nudi 2 vrste kapa za obeležavanja terena( u planu su jos 3 vrste). Prva vrsta ima visinu 7cm (obim 19cm) i ima oblik polulopte, a druga vrsta ima visinu 5cm(obim 19cm) i nizak kupasti oblik. Namena im je uglavnom ista osim sto plastika za obeležavanje terena visine 7cm u obliku polulopte ima bolju uočljivost na travnatom fudbalskom terenu i ima rupu za štap visine 1m (primena: moze da sluzi kao stativa priručnog malog gola, kao stub prepreka koja se zaobilazi prilikom trčanja i vežbanja itd... )

Cena 1: Kupasti oblik fi 19cm h=5cm

Pakovanje

16 kom.=
24 kom.=
40 kom.=
100 kom.=
800din
11
50din
1750din
3900din

Kupac moze da poruči: sve da budu ista boja, mix od 4 boje ili da sam napravi kombinaciju boja.


Cena 2: Oblik polulopte fi 19cm h=7cm
Pakovanje

16 kom.=
24 kom.=
40 kom.=
100 kom.=
1100din
1650din
2550din
5500din

Kupac moze da poruči: sve da budu ista boja, mix od 4 boje ili da sam napravi kombinaciju boja. 


Cena 3: Univerzalni fi 19cm
Pakovanje

10 kom.=
20 kom.=
50 kom.=
2500din
4900din
11700din

Kupac moze da poruči: sve da budu ista boja, mix od 4 boje ili da sam napravi kombinaciju boja. 

 

 

 

PVC štapovi za trening AGILNOSTI - SLALOM

 

PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepovima sa obe strane. Koristi se uz pomoć kapica za obeležavanje kada je u pitanju podloga na u koju ne može da se zabode štap (parket, beton, unutrašnjost hale isl.). Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening od 60cm je 100 din/kom.
Cena PVC štapa za trening od 100cm je 150 din/kom.

 

PVC ŠTAPOVI ZA TRENING sa METALNIM ŠILJCIMA


PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepom sa jedne strane a sa druge ima metalni šiljak koji se zabada u zemlju. Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening je 350 din/kom.


koordinacioni krugovi


Koordinacioni krugovi, slično koordinacionim merdevinama su obavezni rekvizit za vežbanje skočnosti, eksplozivnosti, koordinacije, agilnosti, brzine, kondicije... Za razliku od merdevina koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu i da daju treningu originalnu dinamiku i izgled, Koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu tako da se pozicije za doskok sužavaju ili povećavaju, da idu cik-cak, ili da se međusobno udaljavaju. Koordinacioni krugovi se proizvode u 3 boje i kupac bira da li želi žutu, crvenu ili plavu boju (ili mix sve 3 boje). Koordinacioni krugovi su namenjeni kako za unutrašnje tako i za spoljne uslove.


Cena koordinacionih krugova:

Set od 10 kom..................................
Set od 20 kom..................................
Set od 40 kom..................................
Set od 100 kom..................................
1.500 din.
2.900 din.
5.500 din.
13.000 din.


PVC hulahop

 

Hulahop je rekvizit za rekreaciju i razonodu koji mogu koristiti kako deca tako i odrasli. Izrađen je od industrijske plastike, šupalj je i možete ga poručiti u sledećim bojama: plava, crvena, ljubičasto/roza, oranž i žuta.

Cena Hulahopa je 150 din/kom.

 

 


Ključne reci: kape za fudbalske terene, plastika za fudbal, kape za obeležavanje terena, plastični markeri, prepreke od plastike, obeleživači terena, obeleživači za fudbal, obeležavači za fudbal, kapice za obeležavanje, čunjevi, plastični čunjevi za fudbal, čunjevi za terene, čunjevi za teren, sportski čunjevi, kupe za fudbal, kupe za vežbanje, kupe za obeležavanje, marker, plastični markeri za teren, markeri za terene, markeri za fudbal, markeri za igralište, sportska oprema za decu, plastike za vežbanje, plastike za obeležavanje, plastična obeležja, obeležavanje plastikom, obeležavanja plastikom, kupasti čunjevi, polukružni čunjevi, loptasti čunjevi, poluloiptasti čunjevi...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!