kimono za judo i karate 01kimono za judo i karate 02velicine kimona


kimono za judo i karate 03 kimono za judo i karate 04stitnici za borilacke sportove 04

KIMONO ZA KARATE

 

Kimono za karate, dečiji, izrađeni od 200g keper platna u standardnim veličinama. Dimenzije su prikazane na slici.

Uz kimono dobijate gratis 1 borilački pojas u boji po vašem izboru.

Cena dostave za bilo koje mesto u Srbiji je 300 dinara po komadu.
 KIMONO ZA TEKVONDO


Kimono za tekvondo, dečiji, izrađeni od 200g keper platna u standardnim veličinama. Dimenzije su prikazane na slici.

Uz kimono dobijate gratis 1 borilački pojas u boji po vašem izboru.

Cena dostave za bilo koje mesto u Srbiji je 300 dinara po komadu.
 KIMONO ZA judo

 

U pitanju je kimono koji je radjen od 350g sirovog platna i namenjen je deci početnicima koja počinju da treniraju JUDO. Kimono nije namenjen profesionalnim korisnicima ( nije izrađen od pirinčanog platna) ali je 50% deblji i dodatno ojačan u odnosu na kimono za karate tako da moze da zadovolji korisničke zahteve judo treninga početnika. Gornji deo džudo kimona je ojačan na ramenima i grudima. Donji deo džudo kimono je sa elastičnom trakom oko struka i ojačan na kolenima.Odnos cene i kvaliteta je vise nego optimalan. Uz kimono za džudo dobijate gratis pojas u boji po želji ( beli, zuti, orange, crveni, plavi, zeleni, braon, crni ).
Cena dostave za bilo koje mesto u Srbiji je 300 dinara po komadu.

 


 

POJASEVI ZA KARATE

 

Poznatiji kao pojas za karate, se koristi za razne borilačke sportove (judo, aikido, karate, teakwondo i dr. ). Izrađuju se u svim bojama borilačkih pojaseva :     
beli, žuti, oranž, crveni, plavi, zeleni, braon i crni.
Pojasevi za džudo se izrađuju u dužinama od 2.5m i od 3m.

Cene pojaseva:

2.5m: 300din
3.0m: 350din 

 


 

IRON RUKAVICE ZA KARATE I UDARANJE U DŽAK

Rukavice za karate borbu i udaranje u džak se koriste radi zaštite i ublažavanje udaraca. Koriste se pri udaranju u džak ili u borilačkim sportovima koji podrazumevaju lakši kontakt. Novi model "iron" rukavica za karate je izrađen od kvalitetne veštačke kože i poliuretana koji je čak 3x deblji i ergonomski savršeniji od starog modela. Cena novog modela rukavica za karate je neznatno veća u odnosu na stari model ali ipak kupci dobijaju profesionalne rukavice po ceni koja je i dalje relativno niska. Novi oblik poliuretanskog punjenja omogućuje i do 3x bolju apsorbciju udaraca u odnosu na stari model. Rukavice za karate se proizvode u crvenoj boji. Dostupne veličine rukavica za karate su S/M i L/XL.

Cena rukavica za karete i džak je: 1.900din/par.


 

GUMENI PIŠTOLJ I GUMENI NOŽ ZA TRENING

Gumeni pištolji i gumeni noževi za trening kao i ostalo gumeno oružje za trening su replike pravih oružja u prirodnoj veličini i koriste se za realnije vežbanje samoodbrane od napada oružjem. Koriste se u veštinama kao što su Krav Maga, Džudo i ostalim taktičko odbrambenim veštinama. Iron lažni pištolj od gume i lažni nož od gume su izrađeni od gumene mase koja je dovoljno tvrda imate osećaj da držite pravo oružje a opet dovoljno meka da je maksimalno smanjen rizik od bilo kakvih povreda. 

NAPOMENA: IRON gumeni pištolj i gumeni nož se koriste isključivo samo za vežbe samoodbrane od strane profesionalnih trenera i svaka druga upotreba može biti protivzakonita i kažnjiva! ZABRANJENO je koristiti ove sportske rekvizite za bilo koji vid bezazlenih šala ili plašenja drugih osoba.

 

crne boje

drugih boja
Gumeni pištolj: 750din 950din
Gumeni nož: 650din 850din

 FOKUSER DUPLI ZA TAEKWONDO /  TEKWONDO ŠAMARALJKA

Iron fokuser za Tekwondo / Šamaraljka dvostruka, odličan kao meta za nožne udarce i za neke specijalne udarce nezamenjiv na treninzima. Fokuser šamaraljka svojim oblikom pruža raznovrsnost prilikom vežbanja. Fokuser "iron" šamaraljka je proizveden od poliuretanske pene koja je obložena izuzetno kvalitetnom veštačkom kožom. Dvostruki fokuser za Taekwondo. posebno mekan za treniranje dječjih uzrasta i brzih nožnih tehnika. Odličan odnos cene i kvaliteta "iron" duple šamaraljke.

Fokuser za taekwondo - dupla šamaraljka ............. 1.900 din.


 

Štitnik / štitnici za potkolenicu "iron"

 

Štitnik / štitnici za potkolenicu "iron" su napravljeni od jake veštačke kože i tvrdog poliuretanskog polimera koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretanski polimer je ergonomski oblikovan tako da polukružno prati oblik potkolenice. Štitnik / štitnici za podkolenicu "iron" se lako i brzo skidaju i postavljaju uz pomoć čičak trake. Boja štitnika za potkolenicu (basic shin pads) je crveno/crna. Štitnici za podkolenicu se prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća (L/XL). Štitnici za potkolenicu se prodaju u paru.

Cena štitnika za potkolenicu je 1900din./par

 

Štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala

 

Iron štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala ( ris stopala ) "iron" su napravljeni od kvalitetnog polyestera i tvrdog poliuretana koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretan se nalazi i na delu koji štiti gornji deo stopala ( ris stopala ). Poliuretan velike gustine i tvrdoće je ergonomski oblikovan tako da prati oblik podkolenice. Iron Štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala se proizvode i prodaju u crnoj boji. Iron Štitnik / štitnici za podkolenicu i ris stopala (basic
shin pads polyester) se proizvode i prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća(L/XL).

Cena štitnika za potkolenicu i gornji deo stopala je 1100din./par

 

 


Ključne reči: kimono, kimono za karate, kimono za judo, kimono za džudo, kimona, kimonoi, kimoni, borilački kimono, borilački kimoni, borilačka kimona, kimono od platna, kimona od platna, dečiji kimono, kimono za odrasle, kimono za borbu, kimono za tekvondo, kimono za tekvando, kimono za teakwondo, kimono za tea kwon do, 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!