koordinacione merdevine plasticne podesive koordinacioni krugovi 01 koordinacione merdevinepvc stapovi 01pvc hulahop 01kapice i pvc cunjevicunjevi 07gumirane stope markeri za obelezavanje poda 01

 

Koordinacione merdevine "Iron" (3 in 1) sa plastičnim prečagama

Novi model koordinacionih merdevina je 100% osmišljen, dizajniran i proizveden u Srbiji. Za razliku od svetskih kompanija koje imaju ogromne resurse za razvoj proizvoda i koje mogu na tržište da lansiraju bezbroj varijanti određenog proizvoda, "iron sport" kao domaća firma mora sa malim resursima da razvije proizvod koji treba da bude bolji od svih uvoznih proizvoda zajedno. Sa ponosom izjavljujemo da smo uradili upravo to !!! Nove "iron" koordinacione merdevine sa multifunkcionalnom plastičnom prečkom su višenamenske koordinacione merdevine i kao takve su unikatne u svetu. Korisnici novih koordinacionih merdevina mogu da ih koriste kao podesive merdevine i da po potrebi lako pomeraju plastične prečage bliže ili dalje sa jednakim ili nejednakim razmakom onako kako specifičnost treninga to zahteva. Isto tako po potrebi mogu da se naprave i fiksne merdevine ako se gurtna provlači kroz gornja dva otvora. Fiksne koordinacione merdevine mogu da imaju jednake ili nejednake razmake. Gurtna na fiksnim merdevinama može da se razveže i da se naprave po potrebi štelujuće koordinacione merdevine ili nove fiksne merdevine sa drugačijim rasporedom ramaka između plastičnih prečki. Treća opcija vezana za koordinacione merdevine je mogućnost spajanja prečki jedna za drugu i mogućnost dobijanja dvostrukih, trostrukih i višestrukih koordinacionih merdevina. Za razliku od šivenih fiksnih dvostrukih i trostrukih koordinacionih merdevina, novi model koordinacionih merdevina ostavlja mogućnost pravljena višestrukih merdevina na pojedinim mestima, što u praksi znači pravljene dvostrukih, trostrukih i višestrukih delova na pojedinim delovima jednostrukih merdevina. Gurtne se prodaju u 4 veličine 9.0m, 4.5m, 3.0m i 1.5m sa izborom od 4 boje: crna, crvena, plava i žuta. Plastične prečke se proizvode u 3 boje: plava, crvena i žuta.

Cenovnik pojedinih delova koordinacionih merdevina je u prilogu:
         - Plastična višenamenska prečka ....... 100din./kom.
         - Gurtna dužine 9.0m  ......................... 300din./kom.
         - Gurtna dužine 4.5m .......................... 150din./kom.
         - Gurtna dužine 3.0m .......................... 100din./kom.
         - Gurtna dužine 1.5m ............................ 70din./kom.

Cenovnik preporučenih setova je u prilogu: SET 2=SET 4, iz seta SET 3 može se dobiti SET 1+SET 2, dok je SET 6=SET 5+SET 4 (više funkcija !!!)
         1.) Jednostruke merdevine 4.5m ......... 1.300din./set (10 prečki+ 2 gurtne od 4.5m)
         2.) Dvostruke merdevine 4.5m ............ 2.500din./set (20 prečki+ 4 gurtne od 4.5m)
         3.) Trostruke merdevine 4.5m ............. 3.700din./set (30 prečki+ 6 gurtne od 4.5m)
         4.) Jednostruke merdevine 9.0m ......... 2.500din./set (20 prečki+ 4 gurtne od 4.5m)
         5.) Dvostruke merdevine 9.0m ............ 4.900din./set (40 prečki+ 8 gurtne od 4.5m)
         6.) Trostruke merdevine 9.0m ............. 7.300din./set (60 prečki+ 12 gurtne od 4.5m)
         7.) POLIGON mix 1 = 6.500din./set (50 prečki+ gurtne 2x9m+4x4.5m+2x3m+2x1.5m)
         8.) POLIGON mix 2 = 13.000din./set (100 prečki+ gurtne 4x9m+8x4.5m+4x3m+4x1.5m)
         9.) POLIGON mix 3 = 19.500din./set (150 prečki+ gurtne 6x9m+12x4.5m+6x3m+6x1.5m)
 

 

Stari modeli koordinacionih merdevina:
Iako je novi model koordinacionih merdevina sa multifunkcionalnom plastičnom prečagom superioran u odnosu na prethodne fiksne šivene modele sa gurtnom kupci i dalje mogu odabrati i kupiti fiksne šivene modele  koordinacionih merdevina.

Cenovnik šivenih fiksnih koordinacionih merdevina je u prilogu:
    - fiksne 4.5m jednostruke/dvostruke/trostruke/1350din./ 2700din./4050din./
    - fiksne 9.0m jednostruke/dvostruke/trostruke/2700din./ 4900din./7500din./
Dostupan je i stari model merdevina podesivih sa silikonskom prečagom 3m:1950din

koordinacioni krugovi


Koordinacioni krugovi, slično koordinacionim merdevinama su obavezni rekvizit za vežbanje skočnosti, eksplozivnosti, koordinacije, agilnosti, brzine, kondicije... Za razliku od merdevina koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu i da daju treningu originalnu dinamiku i izgled, Koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu tako da se pozicije za doskok sužavaju ili povećavaju, da idu cik-cak, ili da se međusobno udaljavaju. Koordinacioni krugovi se proizvode u 3 boje i kupac bira da li želi žutu, crvenu ili plavu boju (ili mix sve 3 boje). Koordinacioni krugovi su namenjeni kako za unutrašnje tako i za spoljne uslove.


Cena koordinacionih krugova:

Set od 10 kom..................................
Set od 20 kom..................................
Set od 40 kom..................................
Set od 100 kom..................................
1.900 din.
3.500 din.
6.500 din.
15.500 din.

 

PVC ŠTAPOVI ZA TRENING AGILNOSTI - SLALOM


PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepovima sa obe strane. Koristi se uz pomoć kapica za obeležavanje kada je u pitanju podloga na u koju ne može da se zabode štap (parket, beton, unutrašnjost hale isl.). Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening od 60cm je 150 din/kom.
Cena PVC štapa za trening od 100cm je 190 din/kom.

 

PVC ŠTAPOVI ZA TRENING SA METALNIM ŠILJCIMA


PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepom sa jedne strane a sa druge ima metalni šiljak koji se zabada u zemlju. Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening je 390 din/kom.

PVC HULAHOP


Hulahop je rekvizit za rekreaciju i razonodu koji mogu koristiti kako deca tako i odrasli. Izrađen je od industrijske plastike, šupalj je i možete ga poručiti u sledećim bojama: plava, crvena, ljubičasto/roza, oranž i žuta.

Cena Hulahopa je 150 din/kom.

 

Gumene stope / Gumeni markeri za obeležavanje poda


Proizvedeni od 100% obojene gume, u 5 različitih oblika i 3 različite boje. Boje: Žuta (tamno), Crvena i Plava. (pogodni za spoljne i unutrašnje uslove / trava, parket, laminat, tatami...) Oblici: Krug, Strelica pravo, Strelice levo/desno, Stopala(par), Šake(par) Gumene stope se koriste i prilikom treninga ( pozicija koju je neophodno zauzeti prilikom vežbanja, rastojanju između nogu, ruku i drugo...). Koriste se i kao rekviziti za vežbanje pokretljivosti, skočnosti, spretnosti, koordinacije, brzine, kondicije... za igru. Idealani markeri za aktivan grupni rad sa decom kao i sa odraslim sportistima. Gumeni markeri dobro prijanjaju za podlogu (ne klize), lako se postavljaju i skidaju. Mogu da se rasporede po terenu na različite načine i da daju treningu svaki put originalnu dinamiku i izgled.

 

 


Ključne reči: koordinacione merdevine, merdevine za koordinaciju, merdevine za agilnost, merdevine za vežbanje agilnosti, merdevine za vežbanje koordinacije, trake za koordinaciju, koordinacione trake, merdevine za vežbe za koordinaciju pokreta,   merdevine za vežbe koordinacije pokreta, merdevine za trening agilnosti, merdevine za trening koordinacije, merdevine za koordinaciju prodaja, merdevine za koordinaciju cene, merdevine podesive, merdevine sa podesivim prečagama gazištima, merdevine sa podesivim razmakom, lestve od gurtne i gume, merdevine od gurtne i gume, koordinacioni krugovi, krugovi agilnosti, krugovi za agilnost, krugovi za koordinaciju, krugovi za vežbe agilnosti, krugovi za vežbanje koordinacije, krugovi za fudbal, krugovi za teren, plastični krugovi za vežbu, šareni krugovi za vežbanje, fudbalerski krugovi, krugovi za trening, kolut obruč, kolut merdevine, merdevine obruč, koluti za vežbanje, kolutovi za vežbanje, koluti za fudbal, kolutovi za fudbal, kolutovi za decu, koluti za teren...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!