kosa klupa za ledja trbusnjake ledjne i trbusne misice hiperekstenzija ledja

T-ŠIPKA ZA DIZANJE TEGOVA

t sipka

t sipka komb 1


t sipka komb 2


 

KOSA KLUPA ZA VEŽBU LEĐNIH i TRBUŠNIH MIŠIĆA


Sprava za vežbanje donjeg dela leđa ( hiperekstenzija ) i vežbanje bokova je Iron sprava za vežbanje donjeg dela leđa ( hiperextenzija ) i vežbanje bokova ima podešavanje po visini vežbovnog dela kao i podešavanje po visini dela za noge. Iron sprava za donji deo leđa je debelo tapacirana u delu gde se naslanja stomak ili bok, tako da je vežbanje udobno i prijatno. Sprava se preporučuje i kao sprava za vežbe za jačanje kičme, kao i sprava za istezanje leđa ( hiperextenzija ). Kosu klupu za hiperekstenziju leđa možete takođe koristiti kao skot klupu za bicepse.

Cena: 11.950 Din     Dostava: Besplatna!T-Šipka - IRON


Uz izuzetak mrtvog dizanja, vežbanje sa T – šipkom ( T-bar rows , veslanje T-šipkom) je najmoćnije sredstvo za razvoj bazne snage i mase celokupne muskulature leđa. U zlatno doba bodybuildinga, T – šipka je bila obavezna poput bench-pressa. I naravno, kao i mnoge druge old-school vežbe, retko se izvodi u današnjim teretanama… Iron T-šipka je pravljena za Iron diskove (maximum je 60 kg tereta), I ima izdignuto gazište za noge što omogućava veći radijus kod vežbanja. Takodje dizajn IRON-ove T – šipke omogućuje lako skidanje i stavljanje diskova (tegova). Prečnik na T-šipci gde se ređaju diskovi je fi 32mm, a diskovi koji se ređaju imaju rupu fi 33mm. Komentari vezani za vežbanje sa t-sipkom mogu se sažeti u jednoj rečenici: “Odlična vežba za razvoj snage i jačanje leđnih mišića! Najvažnije od svega je da vežbu celo vreme izvodite kontrolisano sa adekvatnom težinom diskova, bez naglih trzaja, dok je telo celo vreme “zaključano” u istoj poziciji, a leđa ravna ( vežba kod koje možete i izgraditi i masu i snagu).” 

Cena: 8.900 Din     Dostava: Besplatna!
 

 


Ključne reči: t-sipka za ledja, t - sipka za dizanje tegova, t sipka za ramena ruke i ledja, ta bar, t-bar row, t-bar rowing, t-bar for rowing, sipka za tegove, sipka sa tegovima, tegovi i sipke, mrtvo dizanje, tegovi za mrtvo dizanje, sipka za mrtvo dizanje, t-sipka veslanje, velsanje t-sipkom, t sipka dimenzije, t sipka cena, t sipka cene, t sipka prodaja, t sipka veslanje, klupa za leđa, klupa za ledja,   klupe za leđa, klupe za ledja,   klupa za hiperekstenziju leđa, klupa za hiperekstenziju  ledja,   klupe za hiperekstenziju  leđa, klupe za hiperekstenziju  ledja,   klupa za hiperextenziju leđa, klupa za  hiperextenziju  ledja,   klupe za  hiperextenziju  leđa, klupe za  hiperextenziju  ledja,   klupa za istezanje leđa, klupa za  istezanje ledja,   klupe za  istezanje leđa, klupe za  istezanje ledja, klupa za trbušnjake, klupe za trbušnjake, klupa za bokove, klupe za bokove...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!