lopte za pilates velika


fitnes Bosu lopta, pilates polulopta, balanser sa ručkom

fitnes lopta sa ruckom 02


pilates stolica 01


pilates air pad 01
Lopte za pilates / Pilates lopte MINI 20cm i 25cm

Velike gimnastičke pilates lopte fi 65cm i fi 75cm su najrasprostranjenije i najpoznatije, i svi prostori za fitness i aerobik koji se profesionalno bave vežbanjem imaju pilates lopte u svom studiju ili fitnes sali. Pilates lopte su dobre za balans, te ukoliko sedite na njima, angažujete duboke mišiće stomaka, karličnog dna i mišiće uz samu kičmu. Lopte u pilatesu su brojne... mini, male, velike, srednje… koriste se kao rekviziti na času pilatesa. U zavisnosti od potreba veličina lopte za pilates se prilagođava konstituciji vežbača i vrstama vežbi. Mini pilates lopte 20cm i 25cm se najčešće koriste za vežbanje unutrašnjih butnih mišića, ali se koriste i za vežbe za koje se inače koriste velike pilates lopte (daju novu dimenziju vežbanju). Pilates lopte svih dimenzija se koriste za jačanje mišića celog tela, istezanje, poboljšanje koordinacije i bržeg dolaska do skladnije figure i izgleda. Mini pilates lopte se koriste i za zajednički pilates trening mame i bebe, kao i za sve popularniji KIDS pilates za decu od 4-12 godina.

Cenovnik pilates lopti je u prilogu: (dostava za jednu ili više lopti je 300din.)
Pilates lopta MINI od 20cm ...................... 550din./kom.
Pilates lopta MINI od 25cm ...................... 650din./kom.
Pilates lopta VELIKA 55cm ...................... 890din./kom.
Pilates lopta VELIKA 65cm ....................1.050din./kom.
Pilates lopta VELIKA 75cm ....................1.250din./kom.fitnes Bosu lopta, pilates polulopta, balanser sa ručkom

Pilates polulopta koja se može koristiti kao balanser ili "jumper" u vežbama za poboljšanje ravnoteže, balansa i izometrijske izdržljivosti. Na bosu lopti mogu vežbati deca (uz dužni nadzor odraslih), trudnice (uz nadzor lekara), starije osobe, kao i profesionalni sportisti. Spada među nezaobilazne rekvizite svakog ozbiljnijeg fitnes kluba. Na pilates polulopti se mogu izvoditi grupni fitnes programi, vežbe za poboljšanje balansa, proprioceptivni trening, kao i mnoge druge vežbe. često se fitnes polulopta koristi u kombinaciji sa drugim fitnes rekvizitima.

Bosu lopta:

"Bosu" je skraćeni naziv za "obe strane nagore" (both sides up). Na ovoj lopti (koja u stvari izgleda kao prepolovljena pilates lopta) može da se vežba tako da je platforma okrenuta nadole ili nagore, a to zavisi od vrste vežbi koje koristite. Možete da je koristite da biste trbušnjake, vežbe s tegovima ili vežbe za noge učinili izazovnijim, a može da posluži i za aerobik (umesto klupice). 

Specifikacija:

Bosu fitnes balans lopta sa ručkom - (balans disk lopta)
2 elastične trake sa ručkama za dodatno vežbanje
Boja: plava
prečnik: 58cm
visina: 25cm

Cena: 8.900din
šifra: 291362

 

 

Pilates stolica sa pilates loptom fi 55cm

 

U pitanju je jednostavan model uvozne pilates stolice u koju se ubaci pilates lopta prečnika 55cm. Pilates stolica dolazi u kutiji zajedno sa loptom koja nije naduvana. Naslon za leđa može da se šteluje spram potrebe. Stolica ima očkiće i može da se pomera bez ustajanja. Konstrukcija stolice je od tankozidnih cevi i jednostavno se sklapa. Sedenje na pilates lopti po mišljenu mnogih lekara je zdravo za kičmu i mišiće leđa iz razloga što pilates lopta vibrira i stimuliše rad mišića leđa koji nisu pasivni kao pri sedenju na običnoj stolici. U planu su i novi kompleksniji modeli domaće proizvodnje.
Cena pilates stolice sa loptom fi 55cm (model: 291363).......6.500din.     dostava: 500din.

 

 

Pilates lopte presvučene eko kožom (veličina 55 i 55cm)

 

Pilates lopte mogu biti presvučene eko kožom i mogu da služe kao stolice na kojima se sedi. Sedenje na pilates lopti po mišljenu mnogih lekara je zdravo za kičmu i mišiće leđa iz razloga što pilates lopta vibrira i stimuliše rad mišića leđa koji nisu pasivni kao pri sedenju na običnoj stolici. Na pilates lopte mogu biti dodate ručke i onda mogu da imaju svrhu sličnu dečijim padobranima,... za zabavu, igru i socijalizaciju dece. Umesto kožnih fotelja u stanu ili u kući možete imati "urbani fazon" pilates loptu presvučenu eko kožom u boji ili kombinaciji boja koja se slaže sa enterijerom vaše kancelarije, sobe, igraonice ili kluba...
Za razliku od kožne fotelje (koja je skuplja minimum 5x) pilates lopta je lakša za pomeranje i prenos.
Cene pilates lopti presvučene eko kožom su(cena podrazumeva i loptu):

fi 55cm pilates lopta (+jednobojna eko koža)..........2.900 din./kom.
fi 55cm pilates lopta (+dvobojna eko koža).............3.100 din./kom.
fi 55cm pilates lopta (+šarena eko koža).................3.300 din./kom.
fi 55cm pilates lopta (sa ručkom+eko koža)............3.700 din./kom.

fi 65cm pilates lopta (+jednobojna eko koža)..........3.100 din./kom.
fi 65cm pilates lopta (+dvobojna eko koža).............3.300 din./kom.
fi 65cm pilates lopta (+šarena eko koža).................3.500 din./kom.
fi 65cm pilates lopta (sa ručkom+eko koža)............3.900 din./kom.

 

 

Pilates lopte presvučene Vašim mebl štofom (veličina 55 i 65cm)

 

Pilates lopte mogu biti presvučene i mebl štofom kupca i mogu da služe kao stolice/fotelje na kojima se sedi. Sedenje na pilates lopti po mišljenu mnogih lekara je zdravo za kičmu i mišiće leđa iz razloga što pilates lopta vibrira i stimuliše rad mišića leđa koji nisu pasivni kao pri sedenju na običnoj stolici. Umesto fotelja u stanu ili u kući možete imati "urbani fazon" pilates loptu presvučenu sa Vašim mebl štofom u boji ili kombinaciji boja koja se slaže sa bojom garniture ili prostorije. Za razliku od kožne fotelje (koja je skuplja minimum 5x) pilates lopta je lakša za pomeranje i prenos.
Cene pilates lopti presvučene sa Vašim mebl štofom (cena podrazumeva i loptu):

fi 55cm ( mebl štof kupca + pilates lopta naša ) ..............2.500 din./kom.
fi 65cm ( mebl štof kupca + pilates lopta naša ) ..............2.700 din./kom.

 

 

Presvučene pilates lopte sa LOGOM ili NATPISOM po želji

Presvučene Pilates lopte imaju 12 polja koje formiraju loptu i po želji kupca polja mogu biti u bojama kompanije naručioca i na 2 polja može biti štampa po želji kupca. Podrazumevamo da kupac pošalje logo ili natpis. Dodatne pripreme ili što bi naš narod rekao "muzičke želje" se naplaćuju dodatno. Za veće tiraže odobravamo popust uz dogovor. Mnogi kupci postavljaju pitanje zašto na pilates loptama ne može direktno da se štampa, tj. zašto moraju biti presvučene? Prvi razlog je taj što se pilates lopte uvoze i boje na njima su svedene na skroman izbor od 1 ili 2 boje, koje najčeščće ne odgovaraju naručiocu. Drugi razlog je taj što sito štampa ili direktna štampa nagriza materijal i lopta može lako da pukne, a lepiti pvc nalepnice na lopte nije estetski prihvatljivo rešenje, često se na loptama nalazi i logo proizvodjača koji je nemoguće ukloniti. Treći razlog je veća udobnost pri sedenju, jel sedeti na nepresvučenoj lopti može biti hladno zimi ili neprijatno leti. Brendirane pilates lopte mogu biti izložene i na sajmovima kao i prilikom raznih prezentacija. Na brendiranim pilates loptama možete sedeti kao na svakoj drugoj stolici. Po mišljenju lekara sedenje na pilates lopti stimuliše rad lednjih mišića usled konstantnog vibriranja lopte.

Cenovnik presvučenih lopti sa LOGOM ili NATPISOM:
- Jednokratni trošak prvog uzorka .................................... 2000din.
- Cena lopti fi 55/65cm sa LOGOM ili NATPISOM ........... 3990din./kom.
  Na veće količine (preko 10 kom.) popust uz dogovor !

 


Pilates Air Pad podloga 30cm

Podloga za trening za jačanje muskulature leđa i trupa može se koristiti za fitnes trening, pilates, gimnastiku, vežbe leđa i trbušnjaka, aerobik, jogu, kao i vežbe za trudnoću. Prečnik podloge je 30cm. Napravljena od visokokvalitetnog, neklizajućeg materijala otpornog na abraziju (PVC).

Cena: 990din 

 


Ključne reči: lopte za pilates, pilates lopte, lopte za vežbanje, aerobik lopte, lopte za aerobik, lopte na naduvavanje, pvc lopte, lopta za pilates, pilates lopta, lopta za vežbanje, aerobik lopta, lopta za aerobik, lopta na naduvavanje, pvc lopta...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!