decije igraliste 01pvc podesivi poligon 01decije igraliste 02mega puzzle kocke 01podesivi pvc poligon superior

oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 4koordinacione merdevine poligonoblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 5stope za obelezavanje podaoblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 6oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 7

oblici kombinacije

 

oblici kombinacije

oblici kombinacije

oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 9oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 1

oblici kombinacije
oblici kombinacije

strunjace za zid panel strunjace 01strunjace velikog formata 03

slicni artikli rekviziti poligoni lazy bag skolske sale 04

 

Dečiji tobogan, ljuljaška, koš, penjalica set 4 in 1

Dečiji multifunkcionalni set za kuću i dvorište 4 in 1 (šifra: 030238) sadrži 4 elementa: tobogan za decu, ljuljaška za decu, dečiji koš i penjalicu za decu sa elementima koji se mogu skidati i postavljati po potrebi ( gušće ili redje ). Ovo je igraonica za decu u malom koja će obradovati svako dete a ne zauzima veliki prostor. Ovaj dečiji set za kuću i dvorište je namenjen kako za kuću/sobu, tako i za dvorište. Ovaj dečiji set za igru je napravljen 99% od plastike što ga čini dosta otpornim na spoljne uslove. Igraonica za decu 4 in 1 se lako sastavlja a po potrebi i rastavlja. Prilikom dečijeg igranja savetujemo nužni nadzor odrasle osobe. Ovo dečije igralište koje sadrži dečiji tobogan, dečiju ljuljašku, planinarenje za decu i koš za decu je namenjeno kako za igru jednog deteta tako i za igru dvoje i više dece (uz nadzor odrasle osobe).

Cena ovog multifunkcionalnog 4 in 1 seta je 14.790din. (dostava je 1000din.)  Dimenzije: 123x156x170cm

rekviziti mobilijar lazy-bag gimnasticke-sale

 

Tobogan, ljuljaška, koš, gol, penjalica... set 7 in 1


Dečiji multifunkcionalni set za kuću i dvorište 7 in 1 (šifra: 030245) sadrži 7 elementa: tobogan za decu, ljuljaška za decu, dečiji koš i penjalicu za decu sa elementima koji se mogu skidati i postavljati po potrebi ( gušće ili redje ), dečiji gol, klupu za decu sa stolicom i mali dečiji sto. (Postoji i jeftinija varijanta set 4 in 1 bez stolova, stolice i gola) Ovo je igraonica za decu u malom koja će obradovati svako dete a ne zauzima veliki prostor. Ovaj dečiji set za kuću i dvorište je namenjen kako za kuću/sobu, tako i za dvorište. Ovaj dečiji set za igru je napravljen 99% od plastike što ga čini dosta otpornim na spoljne uslove. Igraonica za decu 7 in 1 se lako sastavlja a po potrebi i rastavlja. Prilikom dečijeg igranja savetujemo nužni nadzor odrasle osobe. Ovo dečije igralište koje sadrži dečiji tobogan, dečiju ljuljašku, planinarenje za decu , koš za decu, klupu i stolicu za dete, sto za dete i dečiji gol je namenjeno kako za igru jednog deteta tako i za igru dvoje i više dece (uz nadzor odrasle osobe).

Cena ovog multifunkcionalnog 7 in 1 seta je 19.500din. (dostava je 1000din.)  Dimenzije: 125x256x170cm

 

Poligon od velikih MEGA KOCKI / MEGA PUZZLI za spolja i unutra


Kocke za decu / dečije kocke BIG PUZZLE 23x23cm su kocke koje mogu da se kombinuju na mnogo kreativnih načina. Deca mogu da kreiraju sa njima bezbroj interesantnih oblika(životinje, robote, vozila...). Takodje big puzzle kocke mogu da se koriste za gradnju kućica za decu, tvrdjavica za decu, malih dečijih vigvam šatora,... Sa ovim kockama se mogu konstruisati ogradice za decu u sobama i igraonicama kao i kutije/box-evi za igračke. Prednost big puzzli kocki prilikom izrade kutija za igračke je u tome što možete sami odrediti oblik i veličinu kutije za igračke (manja ili veća visina / oblik četvrtasti ili pravougaoni ) kao i opciju da li želite da kutija za igračke bude otvorena ili zatvorena. BIG PUZZLE kocke 23x23cm se proizvode u 6 osnovnih boja: bela, žuta, crvena, zelena, plava i crna. Prilikom slaganja, boje puzzli kocki mogu da se slažu tako da se formiraju jednobojni, višebojni ili šareni oblici. Sa velikim puzzle kockama može da se konstruiše vrlo zabavno mini dečije igralište ili mali dečiji sportski poligon, sa elementima za provlačenje, obilaženje, preskakanje... Big puzzle kocke mogu da se koriste i za konstrukciju dečijih prepona. Sa 6 puzzle kocki može se napraviti mala čvrsta kockasta dečija stolica (dečije stolice od kocki mogu biti jednobojne, dvobojne ili šarene). Sa 10 puzzle kocki može se napraviti pravougaona stolica za dvoje manje dece, a sa 14 kocki mala pravougaona stolica za troje dece. Postoji više jednostavnih kombinacija kako se mogu sastaviti stolice i stolovi za decu. Savetujemo dečijim igraonicama, školicama sporta i predškolskim ustanovama da dečije stolice i stolove od kocki koriste kao pomoćne stolice kada imaju veliku gužvu a kad im ne trebaju da ih koriste kao kockice za igru, zabavu i sport. Od kocki može da se napravi i mali dečiji lavirint. Big puzzle kocke su napravljene od plastike i mogu da se koriste i u spoljnim uslovima. Big puzzle kocke se najčešće prodaju u setovima od 60 i 120 komada.

Big puzzle kocke set od 60kom ........................ 9900din.
Big puzzle kocke set od 120kom .................... 19000din.

rekviziti mobilijar lazy-bag gimnasticke-sale

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!