zidno vratilo 05

zidno vratilo 06 zidno vratilo 07

 

Ova vratila sa ručicama i bez ručica za paralelni hvat se koriste za vežbanje mišića gornjeg dela tela vežbama kao sto su zgibovi (chinup i pullup) - podizanjem rukama sa šakama okrenutim od tela, prema telu i okrenutim jedna drugoj. 

Plafonsko Vratilo

Vratila za plafon ili plafonska vratila se koriste za vežbe istezanja i podizanja (za zgibove) i šrafi se za plafon sa 6 šrafova koji ne idu uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje vratilo (kao i težini vežbača).
Vratilo za plafon je dužine 120cm i na visini od standardnih 40cm od plafona što standardna visina za vežbe podizanja i zgibove.

Cena: 1750din

Plafonsko vratilo obmotano grip trakom

Cena: 2250din

Plafonsko Vratilo Plus -sa dodatnim ručicama- 

Vratila za plafon ili plafonska vratila + se koriste za vežbe istezanja i podizanja (za zgibove) i šrafi se za plafon sa 6 šrafova koji ne idu uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje vratilo (kao i težini vežbača).
Vratilo za plafon + je dužine 120cm i na visini od standardnih 40cm od plafona što je standardna visina za vežbe podizanja i zgibove. Plafonsko Vratilo + takođe ima 2 para ručica za paralelni hvat koje su su obložene gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova). 
 

Cena: 2350din

Plafonsko vratilo (PLUS) obmotano grip trakom

Cena: 2850din

Vratilo za betonsku gredu 

Vratila za betonsku gredu su na krajevima blago povijena nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja. Vratilo za gredu takođe na sebi ima 2 para ručica za paralelni hvat koje su obložene gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova). Ukupna dužina vratila za betonsku gredu je 110cm, jedan par ručica za paralelni hvat je razmaka 55cm a drugi par je razmaka 22cm. Vratilo za grede se kači na gredu sa 4, 6 ili 8 šrafova koji se ne dobijaju uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje vratilo (kao i težini vežbača).

Cena: 2250din

 

 

 


Ključne reči: vratila za zgibove, vratila za dizanje, vratila za podizanje, vratila za zid, vratila za plafon, vratila za vrata, vratila za sobu, kućno vratilo , kućna vratila , razboj za zgibove , šipka za vežbanje, šipke za plafon, zidna vratila , zidna sprava , sprave za zgibove , zgibove , zgibovi , sobna vratila , sobno vratilo , kucno vratilo , kucni rekviziti . . .

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!