sportski rekviziti za skolice sporta i igraonice 01sportski rekviziti za skolice sporta i igraonice 02jahaci sundjerasti elementi 01deciji tobogan i ljuljaska 01markeri za obelezavanje i pantalone blizanci 01padobran trampoline koordinacione merdevine 01skyrunner 01
Na ovom youtube video klipu možete pogledati kako to izgleda:


slicni artikli rekviziti poligoni lazy bag skolske sale 01

 

rekviziti mobilijar lazy-bag gimnasticke-sale

 

Kocke za decu Osnovne / Dečije kockice za igru


Mega kocke su plastične uklopne dečije kocke za kreativno igranje srednje veličine, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje i četiri veličine od strane proverenog domaćeg proizvodjača ( made in Serbia) Ove kocke predstavljaju neke od osnovnih kocki za igru i slaganje i koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta. Igranje sa kockicama i slaganje kockica razvija kreativnost i motoriku kod dece a sve to se odvija kroz zabavu i igranje. Može se slobodno reći da su kocke prvi dečiji sportski rekvizit. Postoji bezbroj motiva koji se mogu  dobiti slaganjem kocki i grupno slaganje kockica podstiče maštu i socijalizaciju dece.  Cenovnik i vrste pakovanja su u prilogu: (dostava je 300 din. za sve vrste pakovanja).

- Kutija koja sadrži 72 kocke .............. 1300 din.
- Džak koji sadrži 150 kocki ............... 2500 din.
- Džak koji sadrži 300 kocki ............... 4900 din.

 

Kocke Puzzle / Dečije kockice za igru 10x10cm

Puzzle kocke su plastične uklopne dečije kocke za kreativno igranje srednje veličine, 10x10cm koje se međusobno uklapaju sa strane jedna sa drugom. Izrađene su u šest boja u jednoj veličini (10x10cm) od strane proverenog domaćeg proizvodjača ( made in Serbia) Ove puzzle kocke su kao i mega kocke (koje se redjaju jedna na drugu) vrsta osnovnih kocki za igru i slaganje i koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta. Igranje sa kockicama i slaganje kockica jedna u drugu razvija kreativnost i motoriku kod dece a sve to se odvija kroz zabavu i igranje. Može se slobodno reći da su kocke prvi dečiji sportski rekvizit. Postoji bezbroj motiva koji se mogu dobiti slaganjem kocki i grupno slaganje kockica podstiče maštu i socijalizaciju dece. Cenovnik i vrste pakovanja su u prilogu: (dostava je 300 din. za sve vrste pakovanja).

- Kutija koja sadrži 72 kocke .............. 1300 din.
- Džak koji sadrži 100 kocki ............... 2500 din.
- Džak koji sadrži 200 kocki ............... 2900 din.

 

Bumeranzi / Boomerang

U ponudi imamo 2 vrste bumeranga od plastike: bumerang sa 2 kraka čija je cena 150din./kom. i bumerang sa 4 kraka čija je cena 190din./kom. Potrebno je mnogo vežbanja i prakse da se bačeni bumerang vrati nazad a posebno je teško baciti ga tako da se vrati nazad u ruku. Treba obratiti pažnju na ugao pod kojim se bumerang baca, potrebna je odredjena početna brzina kao i uskladjivanje sa pravcima duvanja vetra. Uprkos uputstvu na proizvodu, potrebna je veština da se bumerang baci pravilno. Naš savet je da bumerang bacate na poljanama u prirodi gde imate ogroman otvoren prostor. Bacanje bumeranga u urbanom okruženju gde je podloga beton može da skrati vek trajanja bumeranga.

Cene bumeranga (made in Serbia):
Bumerang sa 2 kraka ................ 150din./kom.
Bumerang sa 4 kraka ................ 190din./kom.

 

Frizbi

U ponudi imamo 3 vrste frizbija od plastike različitih prečnika: fi 18cm, fi 21cm i fi 24cm. Bacanje i hvatanje frizbija razvija motoriku kod dece a mogu da ga koriste i odrasli u rekreativno/zabavne svrhe. Frizbi je jeftin i zabavan sportski rekvizit za decu i odrasle. Frizbiji mogu da se koriste i u urbanom okruženju ali savetujemo korišćenje u prirodi (na poljanama, moru...). Frizbi je idealan sportski rekvizit za one koji nisu u kondiciji i koji žele da se postepeno "pokrenu". Frizbije možemo brendirati po želji kupca. Po potrebi možemo uraditi veliku količinu frizbija u boji po želji kupca i sa nalepnicom po želji kupca (cena dogovor).

Cene frizbija (made in Serbia):
Frizbi prečnika fi 18cm (mali) ........... 150din./kom.
Frizbi prečnika fi 21cm (srednji)....... 150din./kom.
Frizbi prečnika fi 24cm (veliki).......... 150din./kom.

 

SKYRUNNER

Akrobatske štule za skakanje SkyRunner 1 za korisnike težine od 30 do 50kg. (model za decu) Ove opruge za skakanje su dobar vid rekreacije i vežbanja, podstiču razvoj avanturističkog duha, koriste se za hobi skakanje ili svakodnevni trening za decu od 30-50kg. Koriste se takodje za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači. Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića. Akrobatske štule( neki ih zovu i kopita ili opruge ) za skakanje SkyRunner 1 za 30 do 50kg moraju da se koriste obazrivo i uz dužni nadzor trenera ili roditelja. Takodje skakači sa oprugama moraju da koriste zaštitnu opremu za zglobove, kolena, ruke i kacigu za glavu. Sa ovim štulama (kengur opruge ili kopita) se više puta povećava energija mišića i omogućuje trčanje čak do četrdeset kilometara na sat, skakanje dva metra u vis i tri metra u dalj. Klinci od 10-ak godina (i dečaci i devojčice) mogu bez straha uživati u skakanju na skakačima! Dečji modeli naprosto su umanjene verzije skakača za odrasle. Obzirom da su opruge malo oslabljene, omogućuju nešto skromnije skokove (do 1 metar u vis). Savetujemo početnicima obazrivo korišćenje opruga/štula za skakanje dok se potpuno ne naviknu na njih, takodje za velike i egzibicione skokove preporučujemo skakanje uz korišćenje zaštitne podloge. Dečije opruge za skakanje SKYRUNNER 1 (kengur štule) imaju šifru 290030.

Cena SKYRUNNER-a 1 : 11.700din. (dostava 500din.)

Akrobatske štule za skakanje SkyRunner 2 za korisnike težine od 50 do 110kg. (model za odrasle) Kengur opruge za skakanje su dobar vid rekreacije i vežbanja, podstiču razvoj avanturističkog duha, koriste se za hoby skakanje ili svakodnevni trening za odrasle od 50-110kg. Koriste se takodje za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači. Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića. Akrobatske štule( neki ih zovu i kopita ili opruge ) za skakanje SkyRunner 2 za 50 do 110kg moraju da se koriste obazrivo ili uz asistenciju trenera ili prijatelja. Takodje skakači sa oprugama moraju da koriste zaštitnu opremu za zglobove, kolena, ruke i kacigu za glavu. Sa ovim štulama (kengur opruge ili kopita) se više puta povećava energija mišića i omogućuje trčanje čak do četrdeset kilometara na sat, skakanje dva metra u vis i tri metra u dalj. Ovo se odnosi na model za odrasle. Savetujemo početnicima obazrivo korišćenje opruga/štula za skakanje dok se potpuno ne naviknu na njih, takodje za velike i egzibicione skokove preporučujemo skakanje uz korišćenje zaštitne podloge. Opruge za skakanje za odrasle SKYRUNNER 2 (kengur štule) imaju šifru 290032.

Cena SKYRUNNER-a 2 : 11.700din. (dostava 500din.)

 

 


Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!