sportski rekviziti za skolice sporta i igraonice 01sportski rekviziti za skolice sporta i igraonice 02cunjevi baze spojnice 01cunjevi baze spojnice 02


jahaci sundjerasti elementi 01deciji tobogan i ljuljaska 01markeri za obelezavanje i pantalone blizanci 01padobran trampoline koordinacione merdevine 01koordinacione merdevine plasticne podesive


gumirane stope markeri za obelezavanje poda 01trampoline
trampoline za decu 01skyrunner 01
Na ovom youtube video klipu možete pogledati kako to izgleda:


slicni artikli rekviziti poligoni lazy bag skolske sale 01

 

rekviziti mobilijar lazy-bag gimnasticke-sale

 

Kocke za decu Osnovne / Dečije kockice za igru


Mega kocke su plastične uklopne dečije kocke za kreativno igranje srednje veličine, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje i četiri veličine od strane proverenog domaćeg proizvodjača ( made in Serbia) Ove kocke predstavljaju neke od osnovnih kocki za igru i slaganje i koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta. Igranje sa kockicama i slaganje kockica razvija kreativnost i motoriku kod dece a sve to se odvija kroz zabavu i igranje. Može se slobodno reći da su kocke prvi dečiji sportski rekvizit. Postoji bezbroj motiva koji se mogu  dobiti slaganjem kocki i grupno slaganje kockica podstiče maštu i socijalizaciju dece.  Cenovnik i vrste pakovanja su u prilogu: (dostava je 300 din. za sve vrste pakovanja).

- Kutija koja sadrži 72 kocke .............. 1300 din.
- Džak koji sadrži 150 kocki ............... 2500 din.
- Džak koji sadrži 300 kocki ............... 4900 din.

 

Drvene štule / hodalice za decu i odrasle


Drvene štule / hodalice se proizvode od jakog bukovog drveta u 2 visine. Manje štule visine 150cm imaju 2 moguće visine (30cm i 40cm), dok veće štule od 200cm imaju 3 moguće visine (30cm, 40cm i 50cm). Na prvi pogled deluje lako hodati sa štulama ali to nije tako. Uspešno hodanje sa štulama zahteva vrhunski profesionalizam i obuku, tako da nemojte pokušavati sami da hodate bez dodatne obuke od strane trenera ili stručnog lica. Isto se odnosi i na decu i na odrasle, (deca ne bi trebala da hodaju na štulama bez dužnog nadzora odrasle osobe). Hodalice / štule na donjem delu imaju antikliznu gumenu navlaku koja umanjuje mogućnost klizanja. Cenovnik štula / hodalica je u prilogu:

Drvene štule visine 1.5m / 2 visine (30cm i 40cm) ..................................... 45e/par
Drvene štule visine 2m / 3 visine (30cm, 40cm i 50cm) ............................. 49e/par

 

 

Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju


Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju su neki od naziva za ove korisne rekvizite namenjene za koordinaciju, vežbanje agilnosti i spretnosti, zabavu, druženje, timski rad, zbližavanje i socijalizaciju, za razvoj takmičarskog duha... Namenjene su za decu i odrasle ili za kombinovane ekipe sastavljene od dece i odraslih osoba. Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju se proizvode u 2 veličine za 2 i 4 osobe, a svaka veličina se proizvodi u 2 podvarijante sa dodatnim rukohvatima ili bez, tako da ukupno postoji četiri osnovna modela (cenovnik je u prilogu):
Grupne sanke / timska hodalica za 2 osobe bez rukohvata ....... 35 evra/par
Grupne sanke / timska hodalica za 2 osobe sa rukohvatima ..... 59 evra/par
Grupne sanke / timska hodalica za 4 osobe bez rukohvata ....... 65 evra/par
Grupne sanke / timska hodalica za 4 osobe sa rukohvatima ... 115 evra/par
Cena dostave jednog para hodalica je 300din.
Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju se proizvode od blažujke tako da glatka strana bude okrenuta ka dole i predviđene su za korišćenje u spoljnim i unutrašnjim uslovima. Pod spoljnim uslovima mislimo na travnate terene a za unutra savetujemo korišćenje na itisonu ili veštačkoj travi ili sličnim podlogama. Team Walkeri su namenjeni igraonicama, školicama sporta, predškolskim ustanovama kao i svim organizacijama koje organizuju aktivni rad i vežbanje sa decom.

 

 

Kocke Puzzle / Dečije kockice za igru 10x10cm

Puzzle kocke su plastične uklopne dečije kocke za kreativno igranje srednje veličine, 10x10cm koje se međusobno uklapaju sa strane jedna sa drugom. Izrađene su u šest boja u jednoj veličini (10x10cm) od strane proverenog domaćeg proizvodjača ( made in Serbia) Ove puzzle kocke su kao i mega kocke (koje se redjaju jedna na drugu) vrsta osnovnih kocki za igru i slaganje i koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta. Igranje sa kockicama i slaganje kockica jedna u drugu razvija kreativnost i motoriku kod dece a sve to se odvija kroz zabavu i igranje. Može se slobodno reći da su kocke prvi dečiji sportski rekvizit. Postoji bezbroj motiva koji se mogu dobiti slaganjem kocki i grupno slaganje kockica podstiče maštu i socijalizaciju dece. Cenovnik i vrste pakovanja su u prilogu: (dostava je 300 din. za sve vrste pakovanja).

- Kutija koja sadrži 72 kocke .............. 1300 din.
- Džak koji sadrži 100 kocki ............... 2500 din.
- Džak koji sadrži 200 kocki ............... 2900 din.

 

Dečiji džak/vreća za skakanje / džakovi/vreće za skakanje

Dečiji džakovi/vreće za skakanje su napravljeni od jakog impregniranog platna koje može biti u raznim bojama. Ovaj zabavni rekvizit mogu da koriste igraonice, školice sporta i predškolske ustanove. Igranje sa džakovima za skakanje je zabavno a istovremeno podstiče takmičarski duh kod dece, razvija motoriku, spretnost, istrajnost i koordinaciju. Prilikom igranja sa džakovima za skakanje savetujemo dužni nadzor odraslih osoba. Džakovi za skakanje se proizvode u 2 dimenzije: sa visinom 60 i sa visinom 80cm. Cenovnik džakova za skakanje je u prilogu:
Džak za skakanje visine 60cm .......................... 950din./kom.
Džak za skakanje visine 80cm ........................ 1150din./kom.

 

Pantalone blizanci / sportski rekvizit za igraonice

Pantalone blizanci su napravljeni od jakog impregniranog platna koje može biti u raznim bojama. Ovaj zabavni rekvizit mogu da koriste igraonice, školice sporta i predškolske ustanove. Pantalone blizanci su namenjene igri dva deteta koja istovremeno moraju da koordiniraju kretanje i pri tom razvijaju timski duh, motoriku, koordinaciju, spretnost i disciplinu a sve to kroz zabavnu igru. Prilikom igranja sa pantalonama blizancima savetujemo dužni nadzor odraslih osoba. Pantalone blizanci se proizvode u univerzalnoj veličini.
Cena pantalona blizanaca je 2900din./kom.

 

Platneni dečiji reketi za lopticu / ZIP PLAY

Platneni reketi su napravljeni od jelovog drvenog štapa i platna. Ove zabavne sportske rekete mogu da koriste igraonice, školice sporta i predškolske ustanove. Platneni reketi su pravljeni u dve varijante: za igru dva deteta (ili odraslih koji se tako osećaju) koja istovremeno moraju da koordiniraju kretanje prilikom bacanja loptice i pri tom razvijaju timski duh, motoriku, koordinaciju, spretnost i disciplinu a sve to kroz zabavnu igru, ili za igru jednog deteta koje zatezanjem i labavljenjem platna mora da koordinira bacanje loptice gore dole. Cenovnik platnenih reketa je u prilogu...
Platneni reketi za 2 osobe(+loptica) ................ 1100din/set
Platneni reketi za 1 osobu(+loptica) .................. 900din/set

 

Ljuljaške plastične / Dečija ljuljaška / Dečije ljuljaške

Dečija ljuljaška-mobilna (bez konstrukcije) šifra:501200, predviđena je da se kači na već postojeće konstrukcije ili kao zamena za oštećene ljuljaške. Na vrhu ljuljaške predvidjenom za kačenje nalaze se metalne karike. Namenjena je uzrastu dece 2+ godina. Prilikom ljuljanja i korišćenja, savetujemo nadzor odrasle osobe. Dostupne su u više boja, dimenzije ljuljaške: 36x40x31cm

Cena dečije ljuljaške plastične (bez konstrukcije) šifra:501200 ......1.170 din/kom

 

Dečiji tobogan / Tobogani za decu

Dečiji plastični tobogan je izrađen od kvalitetne plastike, i ima stabilnu konstrukciju. Predviđen je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Ima merdevine sa tri stope i zaobljene ivice radi bezbedne igre Vašeg deteta. Predviđen je za uzrast deteta od 2+ godina.Prilikom igranja deteta, savetujemo nadzor odrasle osobe. Dimenzije:57x130x95cm – visina-dužina-dužina spusta Dostupne boje su:crveno-zeleni, plavo-žuti, žuto-zeleni.

Cena dečijeg plastičnog tobogana šifra: 113470 …….................… 3.990 din/kom

 

Mini dečije PUZZLE kocke / male puzzle kockice za decu

Mini puzzle su male edukativne kocke koje pozitivno utiču na razvoj mašte, kreativnosti i motorike kod dece. Igrajući se sa mini puzzle kockicama, deca mogu naučiti mnogo o svojim sposobnostima, stvaranju oblika i predmetima. Izrađene su od plastike, u šest boja, i u jednoj veličini (2,5x2,5cm). Mini puzzle su kocke koje se uklapaju jedna u drugu stvarajući mnoštvo različitih oblika. Koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta.

Mini puzzle (350 komada u kutiji)…………………….........……….....… 850 din/set

 

Bumeranzi / Boomerang

U ponudi imamo 2 vrste bumeranga od plastike: bumerang sa 2 kraka čija je cena 150din./kom. i bumerang sa 4 kraka čija je cena 190din./kom. Potrebno je mnogo vežbanja i prakse da se bačeni bumerang vrati nazad a posebno je teško baciti ga tako da se vrati nazad u ruku. Treba obratiti pažnju na ugao pod kojim se bumerang baca, potrebna je odredjena početna brzina kao i uskladjivanje sa pravcima duvanja vetra. Uprkos uputstvu na proizvodu, potrebna je veština da se bumerang baci pravilno. Naš savet je da bumerang bacate na poljanama u prirodi gde imate ogroman otvoren prostor. Bacanje bumeranga u urbanom okruženju gde je podloga beton može da skrati vek trajanja bumeranga.

Cene bumeranga (made in Serbia):
Bumerang sa 2 kraka ................ 150din./kom.
Bumerang sa 4 kraka ................ 190din./kom.

 

Frizbi

U ponudi imamo 3 vrste frizbija od plastike različitih prečnika: fi 18cm, fi 21cm i fi 24cm. Bacanje i hvatanje frizbija razvija motoriku kod dece a mogu da ga koriste i odrasli u rekreativno/zabavne svrhe. Frizbi je jeftin i zabavan sportski rekvizit za decu i odrasle. Frizbiji mogu da se koriste i u urbanom okruženju ali savetujemo korišćenje u prirodi (na poljanama, moru...). Frizbi je idealan sportski rekvizit za one koji nisu u kondiciji i koji žele da se postepeno "pokrenu". Frizbije možemo brendirati po želji kupca. Po potrebi možemo uraditi veliku količinu frizbija u boji po želji kupca i sa nalepnicom po želji kupca (cena dogovor).

Cene frizbija (made in Serbia):
Frizbi prečnika fi 18cm (mali) ........... 150din./kom.
Frizbi prečnika fi 21cm (srednji)....... 150din./kom.
Frizbi prečnika fi 24cm (veliki).......... 150din./kom.

 

Reketi HOBY za decu i odrasle / Set 2x reket + loptica

Reketi HOBY za decu i odrasle / Set 2x reket + loptica Hoby plastični teniski reketi su namenjeni kako deci tako i odraslima. Upotreba teniskog reketa u svrhu zabave i rekreacije, pozitivno utiče na jačanje sportskog i timskog duha, kondiciju, agilnost i motoriku kod dece i odraslih. Hoby plastični teniski reketi sa lopticom od sundjera mogu da se koriste kako spolja tako i unutra. Loptica od sundjera je garant da niko ne može biti povređen ako ga tokom igre pogodi loptica, niti loptica od sunđera može da napravi neki veliki lom.
Dimenzije reketa su oko 20x17cm (odnosi se na deo kojim se udara loptica.

CENA SETA: Reketi teniski hoby plastični (2 komada+ sunđerasta loptica) …….550.00 dinara/set.

 

KLACKALICE / JAHALICE OD PLASTIKE/DEČIJE KLACKALICE

Veliki izbor klackalica/jahalica za decu koje će obradovati vaše mališane. Deca kroz igru razvijaju i motoričke sposobnosti

Dvostruka klackalica ,,Polumesec,, je kompaktna klackalica od livene plastike, sa dvostranim hvatom, namenjena je za igru 2 deteta (deklarisan uzrast 1+) Dostupne boje su:plava, roze, zelena. Dimenzije:36x102,5x43cm.
Dvostruka klackalica ,,Polumesec,, šifra:030047………….1950.00 din./kom.

Klackalica ,,Puž,, je kompaktna klackalica od livene plastike. Dva plastična roga predviđena su za hvat. Namenjena je za igru jednog deteta uzrasta od 1+ godina. Dostupne boje su:plava, roze, zelena. Dimenzije:454,5x83x42cm.
Klackalica ,,Puž,, šifra:030061……. 1650.00 din/kom.

Klackalica ,,Monster,, je kompaktna klackalica od livene plastike. Dve plastične ručke sa strane predviđene su za hvat. Namenjena je za igru jednog deteta uzrasta od 1+ godina. Dostupne boje su:plava, roze, zelena. Dimenzije:43x80,5x43cm.
Klackalica ,,Monster,, šifra:130030……...... 1770.00 din/kom.

 

Gumene stope / Gumeni markeri za obeležavanje poda


Proizvedeni od 100% obojene gume, u 5 različitih oblika i 3 različite boje. Boje: Žuta (tamno), Crvena i Plava. (pogodni za spoljne i unutrašnje uslove / trava, parket, laminat, tatami...) Oblici: Krug, Strelica pravo, Strelice levo/desno, Stopala(par), Šake(par) Gumene stope se koriste i prilikom treninga ( pozicija koju je neophodno zauzeti prilikom vežbanja, rastojanju između nogu, ruku i drugo...). Koriste se i kao rekviziti za vežbanje pokretljivosti, skočnosti, spretnosti, koordinacije, brzine, kondicije... za igru. Idealani markeri za aktivan grupni rad sa decom kao i sa odraslim sportistima. Gumeni markeri dobro prijanjaju za podlogu (ne klize), lako se postavljaju i skidaju. Mogu da se rasporede po terenu na različite načine i da daju treningu svaki put originalnu dinamiku i izgled.

 

SKYRUNNER

Akrobatske štule za skakanje SkyRunner 1 za korisnike težine od 30 do 50kg. (model za decu) Ove opruge za skakanje su dobar vid rekreacije i vežbanja, podstiču razvoj avanturističkog duha, koriste se za hobi skakanje ili svakodnevni trening za decu od 30-50kg. Koriste se takodje za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači. Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića. Akrobatske štule( neki ih zovu i kopita ili opruge ) za skakanje SkyRunner 1 za 30 do 50kg moraju da se koriste obazrivo i uz dužni nadzor trenera ili roditelja. Takodje skakači sa oprugama moraju da koriste zaštitnu opremu za zglobove, kolena, ruke i kacigu za glavu. Sa ovim štulama (kengur opruge ili kopita) se više puta povećava energija mišića i omogućuje trčanje čak do četrdeset kilometara na sat, skakanje dva metra u vis i tri metra u dalj. Klinci od 10-ak godina (i dečaci i devojčice) mogu bez straha uživati u skakanju na skakačima! Dečji modeli naprosto su umanjene verzije skakača za odrasle. Obzirom da su opruge malo oslabljene, omogućuju nešto skromnije skokove (do 1 metar u vis). Savetujemo početnicima obazrivo korišćenje opruga/štula za skakanje dok se potpuno ne naviknu na njih, takodje za velike i egzibicione skokove preporučujemo skakanje uz korišćenje zaštitne podloge. Dečije opruge za skakanje SKYRUNNER 1 (kengur štule) imaju šifru 290030.

Cena SKYRUNNER-a 1 : 11.700din. (dostava 500din.)

Akrobatske štule za skakanje SkyRunner 2 za korisnike težine od 50 do 110kg. (model za odrasle) Kengur opruge za skakanje su dobar vid rekreacije i vežbanja, podstiču razvoj avanturističkog duha, koriste se za hoby skakanje ili svakodnevni trening za odrasle od 50-110kg. Koriste se takodje za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači. Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića. Akrobatske štule( neki ih zovu i kopita ili opruge ) za skakanje SkyRunner 2 za 50 do 110kg moraju da se koriste obazrivo ili uz asistenciju trenera ili prijatelja. Takodje skakači sa oprugama moraju da koriste zaštitnu opremu za zglobove, kolena, ruke i kacigu za glavu. Sa ovim štulama (kengur opruge ili kopita) se više puta povećava energija mišića i omogućuje trčanje čak do četrdeset kilometara na sat, skakanje dva metra u vis i tri metra u dalj. Ovo se odnosi na model za odrasle. Savetujemo početnicima obazrivo korišćenje opruga/štula za skakanje dok se potpuno ne naviknu na njih, takodje za velike i egzibicione skokove preporučujemo skakanje uz korišćenje zaštitne podloge. Opruge za skakanje za odrasle SKYRUNNER 2 (kengur štule) imaju šifru 290032.

Cena SKYRUNNER-a 2 : 11.700din. (dostava 500din.)

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!