sklekeri 00


stalak za crossfit 01


power tower crossfit 01


skleker ploca 01


 

FOLD SKLEKERI (Ručke za sklekove):


Fold sklekeri su metalni skleker napravljeni savijanjem cevi. Kako god da okrenete fold sklekere možete vežbati sa njima. Sundjerasta navlaka se nalazi na svakoj strani fold sklekera i čini vežbanje prijatnim ( ne žulja šaku ). Sklekeri su pravljeni od savijenih cevi koje imaju sjajno srebrnu površinsku zaštitu.
Cena fold sklekera: 1470 din./par   dostava: 300din.


ROTIRAJUCE RUCKE ZA SKLEKOVE


Rotirajuće ručke za sklekove imaju dodatnu opciju rotacije. Rotiranje prilikom izvodjenja sklekova otežava vežbanje i razvija dodatne grupe mičića. Takodje pružanje pasivnog otpora rotiranju razvija mišiće tela kroz pasivan rad. Rotacijom osim pasivnog rada mišića korisnik menja i ugao šake dok radi sklekove i time ciljano razvija odredjene grupe mišića.
Cena Rotirajućih ručki za sklekove: 1950 din./par   dostava: 300din.


DEREX SKLEKERI METALNI (Ručke za sklekove):


Metalni sklekeri koji se sklapaju iz 3 dela (rukohvat i osnova). Na rukohvatima se nalaze sundjeraste ručice koje omogućavaju da vežbanje bude udobno.
Cena Derex sklekera: 1410 din./par   dostava: 300din..


BASIC SKLEKERI (Ručke za sklekove):


IRON BASIC CLASIC Sklekeri ili "push up handles" su jednostavni i pouzdani metalni sklekeri koji omogućuju dublje spuštanje i veće istezanje mišića pri radu sklekova. Ovi sklekeri su proizvedeni u Srbiji i mogu da izdrže i osobe od 130kg. Sastav plastificirani metal/guma
Cena Basic IRON sklekera: 1300din/par   dostava: 300din.


ABC SKLEKERI (3 visine)


Iron ABC Sklekeri su čvrsti metalni sklekeri sa 3 visine/nivoa vežbanja. Na lak način i brzo se mogu menjati visine vežbanja. Sklekeri ABC su napravljeni u Srbiji i testirani su na osobi od 130kg. Sastav Iron ABC sklekera je metal/guma. Iron ABC Skleker ima 3 fiksna nivoa visine vežbanja za još veće istezanje i dublje propadanje. Na najvišem nivou se mogu raditi i vežbe za tricepse (propadanje).
Cena IRON ABC SKLEKERA: 3500din/par   dostava: 300din.


SUPER SKLEKERI (4 visine)


IRON SUPER Sklekeri ili "push up handles" omogućuju dublje spuštanje i veće istezanje mišića pri radu sklekova. Menjanjem ugla vežbanja i dubine propadanja se razvijaju različite grupe mišića. Super sklekeri se proizvode u Srbiji.
SUPER Skleker ima 4 podesiva nivoa visine vežbanja za još veće istezanje i dublje propadanje pri radu sklekova. Srednje sipke imaju na sebi udobnu sunđerastu ručicu radi lakšeg vežbanja. Razmak izmedju visina na super sklekeru je 10cm. Da biste podesili visinu Super Sklekera prvo odvrnete leptir šrafove iz centralne šipke, potom postavite centralnu šipku na rupe stubaca željene visine i ponovo zavrnete leptir šrafove. Šrafovi su dovoljne dužine da ne mogu sami da se odvrnu pri vežbanju a stubovi Super Sklekera su dovoljno udaljeni jedan od drugog tako da ne smetaju tokom vežbanja. IRON Super Podesivi Skleker se može koristiti čak i za vežbe tricepsa i propadanja postavljanjem ručica na veće visine.
Cena SUPER SKLEKERA: 4900din/par   dostava: 300din.


STALCI ZA PROPADANJE (fiksni/par)


Stalci za propadanje su izrađeni od čeličnih cevi i plastificirani su crvenom, plavom, oranž ili crnom bojom(po želji kupca). Na sredini hvatova Stalak za propadanje je obavijen grip trakom radi lakšeg vežbanja. Ovi stalci za propadanje na dnu imaju gumene podloške kako ne bi grebali parket ili laminat tokom vežbanja. Stalci za propadanje se prodaju u paru. Visina i širina stalaka za propadanje je 75x75cm. Fiksni stalci za propadanje nemaju mogućnost podešavanja po visini jel je visina fiksna. Pošto fiksni stalci nisu spojeni jedan za drugi kao što je to slučaj sa super stalcima za propadanje savetujemo veći oprez prilikom vežbanja sa fiksnim stalcima. Iron fiksni stalci za propadanje se proizvode u Srbiji.
Cena Iron fiksnih stalaka za propadanje: 5500din./par    dostava: 1000din.


"SUPER" STALCI ZA PROPADANJE


Super stalci za propadanje su unapređena verzija klasičnih stalaka za propadanje. Mogu se podešavati po visini i po širini da bi više odgovarali vežbaču i vrsti vežbanja. Zbog mogućnosti pojedinačnog podešavanja stalaka po visini i zbog veće stabilnosti od klasičnih stalaka "SUPER" stalci za propadanje pružaju veći spektar vežbi i sigurnije vežbanje. Visine se lako podešavaju čeličnim blokatorima a dodatno se pričvršćuju leptir šrafovima što sprečava vibracije tokom vežbanja i daju veći osećaj stabilnosti. Visina podešavanja kod super stalaka je izmedju 75cm i 105cm. Razmak izmedju rukohvata kod iron super stalaka za propadanje se takodje podešava. Rukohvati na super stalcima su
obmotani grip trakom zbog udobnosti vežbanja. Iron super stalci se proizvode u Srbiji. Super stalak za propadanje može biti i plastificiran u bojama po želji kupca.
Cena Iron super stalaka za propadanje: 12900din./set    dostava: 1000din.

 


SKLEKER PLOČA 9 U 1 (SKLOPIVA)

 

Sklopiva Skleker Ploča 9 u 1 sa položajima u različitim bojama koje ciljaju specifične grupe mišića za vežbanje (plava-ramena, crvena-grudi, žuta-triceps i zeleni-biceps). Ploča je sklopiva po polovini a ručke se ubacuju u željene rupe tako da je pogodna za prenos ili sklanjanje. Na donjoj strani ploče su gumene nožice koje omogućavaju korišćenje i na mekim i glatkim podlogama bez klizanja ili grebanja poda. Sagorite kalorije i izgradite snagu pomoću ovog inovativnog sistema za sklekove koji vas vodi kroz trening za snagu i kondiciju celokupnog tela. 
Cena Skleker Ploče 9 u 1: 2.500din.

 


Ključne reči: skleker , ručke za sklekove , sklekeri za sklekove , skleker za propadanje , duboki sklekeri , visoki skleker , podesivi sklekeri , jeftini skleker , metalni sklekeri , jak skleker , cvrsti sklekeri , izdrzljiv skleker , ručice za klekove , aerobik , tegovi, sprava za trbusnjake, sprave za trbusnjake , kosa klupa za trbusnjake , kose klupe za trbusnjake , sprava za vežbanje trbušnjaka, sprave za vežbanje trbušnjaka,,,, stalak za propadanje, stalak za propadanja, stalak za vežbe propadanje, stalak za vežbe propadanja, stalak za vežbanje propadanja, stalci za propadanje, stalci za propadanja, Stalci za vežbe propadanje, stalci za vežbe propadanja, stalci za vežbanje propadanja, sprava za propadanje, sprava za propadanja, sprava za vežbe propadanje, sprava za vežbe propadanja, sprava za vežbanje propadanja, razboj za propadanje, razboj za propadanja, razboj za vežbe propadanje, razboj za vežbe propadanja, razboj za vežbanje propadanja...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!