borilacke rukaviceguma za zube 01  

 

"IRON" rukavice za udaranje u džak (modeli i specifikacije)

a.) RUKAVICE ZA UDARANJE U DŽAK I LAKI KONTAKT

IRON Rukavice za džak i laki kontakt se koriste pri udaranju bokserske vreće i za laki kontakt. U pitanju su zatvorene rukavice koje se izrađuju u 2 modela "Primus" 1350din./par i "Strong" 2500din./par.  IRON Rukavice za džak i laki kontakt "First" dostupne u 3 veličine: M , L-XL , XXL , izrađene od atlas eko kože i regenerata. IRON Rukavice za džak i laki kontakt " Strong" dostupne u 4 veličine: M, L, XL, XXL , izrađene od kvalitetne eko kože i debelog sloja poliuretana

- Rukavice za džak i laki kontakt "FIRST" ............. 1.350din./par
- Rukavice za džak i laki kontakt "STRONG" ........ 2.500din./par


b.) IRON RUKAVICE ZA MMA I UDARANJE U DŽAK

Iron Sport u ponudi ima 3 modela rukavica za MMA u udaranje u džak.:
Sve rukavice za MMA i udaranje u džak su rukavice bez prstiju, namenjene su za udaranje u džak i MMA. Osnovni model "Primus" 1350din./par je izrađen od eko kože i polimera, dostupan u 3 veličine: M, L-XL, XXL. Popularan model rukavica za MMA i džak model "Fighter GEL/Neoprene" 1750din./par je izrađen od neoprena u kombinaciji sa debelim slojem gela(10mm), što omogućuje savršeno prijanjanje i udobnost prilikom udaranja, dostupan u 4 veličine: M, L, XL, XXL. Rukavice za udaranje u džak i MMA "Respect" 2550din./par su napravljene od jake veštačke kože i debelog sloja poliuretana koji odlično apsorbuje udarce i koriste ih zahtevniji korisnici.

- Rukavice za MMA i udaranje u džak "Primus" .............. 1350din./par
- Rukavice za MMA i udaranje u džak "Fighter Gel" ....... 1750din./par
- Rukavice za MMA i udaranje u džak "Respect" ............ 2550din./par


c.) IRON RUKAVICE ZA KARATE I UDARANJE U DŽAK

Rukavice za karate borbu i udaranje u džak se koriste radi zaštite i ublažavanje udaraca. Koriste se pri udaranju u džak ili u borilačkim sportovima koji podrazumevaju lakši kontakt. Novi model Iron rukavica za karate "Cobra" 1900din./par je izrađen od kvalitetne veštačke kože i poliuretana Novi oblik poliuretanskog punjenja omogućuje i do 3x bolju apsorbciju udaraca u odnosu na stari model. Rukavice za karate se proizvode u crvenoj boji. Dostupne veličine rukavica za karate su S/M i L/XL.

- Rukavice za karete i džak "Cobra" ..... 2.500din/par


d.) IRON BOKSERSKE RUKAVICE 8", 10", 12", 14"
( rukavice za udaranje u džak i sparing )

Iron bokserske rukavice se proizvode i prodaju u 4 veličine: 8oz , 10oz , 12oz , 14oz (oz = unci). U pitanju je novi model "iron" rukavica za box izrađenih od kvalitetne veštačke kože sa unutrašnjim punjenjem  od ergonomski izrađenog poliuretana koji odlično apsorbuje udarce. Boja rukavica je crveno/crna a veličina rukavica odgovara sledećim veličinama: 8oz (unci) je M/L, 10oz (unci) je L/XL, 12oz (unci) je XL/XXL dok je 14oz (unci) veličina XXL i više. Iron bokserske rukavice su namenjene za udaranje u džak i za sparing. Za iron bokserske rukavice se slobodno može reći da kupac dobija optimalan ako ne i profy kvalitet za relativno nisku cenu.
Cena bokserskih rukavica sličnog kvaliteta u sportskim prodavnicama je 2-3x veća.
Cene novog modela iron rukavica za box (za udaranje u džak i sparing ) su u prilogu:
Iron bokserske rukavice 8oz (unci) M/L ............... 2900din./par
Iron bokserske rukavice 10oz (unci) L/XL ........... 2900din./par
Iron bokserske rukavice 12oz (unci) XL/XXL ...... 2900din./par
Iron bokserske rukavice 14oz (unci) XXL i više .. 2900din./par

Novo u ponudi !!! Lady rukavice za džak i sparing( u belo roze boji ):
Iron bokserske rukavice "Lady" 8oz (unci) M/L .........2900din./par
Iron bokserske rukavice "Lady"10oz (unci) L/XL .......2900din./par

e.) BOKSERSKE / BOX RUKAVICE "LADY" ZA DŽAK I SPARING
Iron bokserske rukavice "Lady" se proizvode i prodaju u 2 veličine: 8oz , 10oz (oz = unci). U pitanju je novi model "iron" rukavica za box izrađenih od kvalitetne veštačke kože sa unutrašnjim punjenjem od ergonomski izrađenog poliuretana koji odlično apsorbuje udarce. Boja rukavica je roze/bela a veličina rukavica odgovara sledećim veličinama: 8oz (unci) je M/L, 10oz (unci) je L/XL. Iron bokserske rukavice su namenjene za udaranje u džak i za sparing a boje su prilagodjene lepšem polu. Za iron bokserske rukavice se slobodno može reći da kupac dobija optimalan ako ne i profy kvalitet za relativno nisku cenu. Cena bokserskih rukavica sličnog kvaliteta u sportskim prodavnicama je 2-3x veća. Cene novog "Lady" modela iron rukavica za box (za udaranje u džak i sparing ) su u prilogu:

Iron bokserske "Lady" rukavice 8oz (unci) M/L ............... 2900din./par
Iron bokserske "Lady" rukavice 10oz (unci) L/XL ........... 2900din./par


 

ZAŠTITNA GUMA ZA ZUBE

Guma za zaštitu zuba od udaraca. Obavezan rekvizit u svim borilačkim i kontaktnim sportovima. Univerzalna veličina, pravljena od silikonske gume koja omekša u toploj vodi i formira se naspram vašeg oblika zuba, posle se stvrdne i ergonomski je podešena za oblik kojiVama odgovara.

Cena ....... 550 din/komZaštitna kaciga / Štitnik za glavu BOXING HEAD GUARD

Zaštitna kaciga / Štitnik za glavu (BOXING HEAD GUARD) je napravljena od jake veštače kože i debelog sloja poliuretana. U pitanju je novi kroj kacige za boks koja se pravi u dve veličine S/M i L/XL


Cena štitnika za glavu .... 2450 din/kom

 


Ključne Reči: rukavice , rukavice za karate , karate rukavice , borbene rukavice , rukavice za borbu, rukavice za takmičenje, takmičarske rukavice, zaštitine rukavice, rukavice za boks , rukavice za udaranje u džak , rukavice za vežbanje , zaštitne rukavice , rukavice za zaštitu , rukavice za vežbu, rukavice za udaranje, rukavice za boksersku vrecu, rukavice za vrecu za boks, rukavice za udaranje, rukavice za zastitu saka, rukavice za zastitu kostiju sakei prstiju, rukavice za laki kontakt, rukavice za laku borbu, rukavice za vezbe u borbi, rukavice za vezbanje borbe, džak za boks. džakovi za boks, bokserski džak

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!