steznici1zastitna guma za zube 01Stitnici za kolena i potkolenicestitnici za borilacke sportove 04

STEZNICI ZA ZGLOBOVE

Pružaju zaštitu kod vežbi  koje opterećuju zglobove šake, kako bi se zaštitili ligamenti. Rastegljivog su materijala i vrlo su udobni. Prodaju se u paru.
Cena steznika za kolena:  
550 din 

STEZNICI ZA ŠAKE I ZGLOBOVE

Pružaju zaštitu pri vežbama koje opterećuju šake kako bi se zaštitili ligamenti i sam zglob šake. Rastegljivog su materijala i vrlo su udobni. Prodaju se u paru.
Cena steznika za stopala:  
550 din 

STEZNICI ZA KOLENA

Pružaju zaštitu kod vežbi  koje opterećuju kolena, kako bi se zaštitili ligamenti. Rastegljivog su materijala i vrlo su udobni. Prodaju se u paru.
Cena steznika za kolena:  
550 din

STEZNICI ZA CLANKOVE I STOPALA

Pružaju zaštitu kod vežbi  koje opterećuju zglobove stopala, kako bi se zaštitili ligamenti. Rastegljivog su materijala i vrlo su udobni. Prodaju se u paru.
Cena steznika za kolena:  
550 din

ZAŠTITNA GUMA ZA ZUBE


Guma za zaštitu zuba od udaraca. Obavezan rekvizit u svim borilačkim i grubljim sportovima.
univerzalna veličina

Cena:550.00 din/kom

SUSPENZOR, ŠTITNIK ZA GENITALIJE

Suspenzor, štitnik za genitalije koristi se za zaštitu u predelu prepona kod muškaraca u raznim sportovima gde je potreban ovakav vid zaštite. Težina: 200gr
šifra: BI 232A
Cena suspenzora: 
1.770 din

Mueller profesionalna patelarna traka

Profesionalna traka sa ojačivačem za stabilizaciju patele vrši blagi pritisak na patelu i olakšava pokret pri skokovima i trčanju.
Umanjuje bol kod skakačkog kolena, patelarnog tendinitisa, hondromalacije i Osgood Schlatter-ove bolesti.

Patelarna traka- daje srednje jaki pritisak na tetivu ispod čašice kolena. idealna za uklanjanje bola uzrokovanim čestim trčanjem, skakanjem, kod oštećene čašice kolena i Osgood Schlatter-ove bolesti.
Cena suspenzora: 
2.100 din/kom

VELIČINA: Univerzalna (obim kolena 25-55cm).

ŠTITNICI ZA potkolenice

Pružaju zaštitu od udaraca i kontakta sa čvrstim i hrapavim površinama. Štitnik za potkolenicu je od rastegljivog materijala i čvrstog zaštitnog dela, tako da je veličina univerzalna i vrlo su udobni. Prodaju se u paru.
Cena 1 para štitnika za potkolenice:  
950 din 

ŠTITNICI ZA kolena

Pružaju zaštitu od udaraca i kontakta sa čvrstim i hrapavim površinama. Štitnik za kolena je od rastegljivog materijala tako da je veličina univerzalna i vrlo su udobni. Prodaju se u paru.
Cena 1 para štitnika za potkolenice:  
950 din 

 

Štitnik / štitnici za potkolenicu "iron"

 

Štitnik / štitnici za potkolenicu "iron" su napravljeni od jake veštačke kože i tvrdog poliuretanskog polimera koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretanski polimer je ergonomski oblikovan tako da polukružno prati oblik potkolenice. Štitnik / štitnici za podkolenicu "iron" se lako i brzo skidaju i postavljaju uz pomoć čičak trake. Boja štitnika za potkolenicu (basic shin pads) je crveno/crna. Štitnici za podkolenicu se prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća (L/XL). Štitnici za potkolenicu se prodaju u paru.

Cena štitnika za potkolenicu je 1900din./par

 

Štitnici za ris stopala papuče/cipele za karate/kik box

Štitnici "iron" za ris stopala / papuče za kik box / cipele za karate su napravljeni od jake veštačke kože i tvrdog poliuretanskog polimera koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretanski polimer je ergonomski oblikovan tako da prati oblik risa stopala. Boja štitnika za ris stopala / papuča za kik box / cipela za karate je crveno/crna. Štitnici za ris stopala se prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća (L/XL). Papuče za karate ili cipele za kik box se prodaju u paru.

Cena štitnika za gornji deo stopala (ris stopala) je 2300din./par 

 

Štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala

 

Iron štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala ( ris stopala ) "iron" su napravljeni od kvalitetnog polyestera i tvrdog poliuretana koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretan se nalazi i na delu koji štiti gornji deo stopala ( ris stopala ). Poliuretan velike gustine i tvrdoće je ergonomski oblikovan tako da prati oblik podkolenice. Iron Štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala se proizvode i prodaju u crnoj boji. Iron Štitnik / štitnici za podkolenicu i ris stopala (basic shin pads polyester) se proizvode i prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća(L/XL).

Cena štitnika za potkolenicu i gornji deo stopala je 1100din./par 

 

 


Ključne reči: steznici za stopala, steznici za šake, steznici za ruke, steznici za zglobove, steznici za laktove, steznici za skočne zglobove, steznik za stopalo, steznik za šaku, steznik za ruku, steznik za zglob, steznik za lakat, steznik za skočni zglob...

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!