oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 1

oblici kombinacije

oblici kombinacije

 

oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 4oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 5oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 6oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 7pvc podesivi poligon 01

oblici kombinacije

mega puzzle kocke 01podesivi pvc poligon superiorjahaci sundjerasti elementi 01koordinacione merdevine poligon

oblici kombinacije

stope za obelezavanje poda

hvatovi drzaci za vestacke stene 01

oblici kombinacije

svedski sanduk od sundjera 01oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 9

oblici kombinacije
oblici kombinacije

zidni paneli za borilista 01


strunjace za zid panel strunjace 01elementi za senzorne sobe 01paneli penjalice vestacke stene 01


strunjace velikog formata 03

pvc plasticne loptice za bazen za bazene za decu 01zastitne mreze 01


trambolina

trampoline za decu 01

slicni artikli rekviziti poligoni lazy bag skolske sale 00 rekviziti mobilijar lazy-bag gimnasticke-sale


 

Strunjače raznih oblika i veličina (Poligoni)

Strunjače su izrađene od sunđera koji je presvučen PVC ciradom. Strunjače izrađujemo i po porudžbini bilo kojih veličina, oblika i tvrdoće.
IRON poligoni za vežbanje su vam na raspolaganju u bezbroj različitih kombinacija dimenzija, oblika i boja. Nalaze primenu kao poligoni za trening za decu i odrasle, poligoni za dečije igraonice, poligoni za salu i kućno vežbanje ili kao poligoni za parkour vežbe skakanja. Takođe se koriste kao oblici za terapeutsko i terapijsko- fizičko vežbanje, doskočišta itd.
Cene najprodavanijih oblika su prikazane u tabeli iznad a za bilo kakve druge oblike, veličine i cene nas kontaktirajte.

 

Elementi za igraonice

Sunđerasti element za dečije igraonice ili kućno igranje. Izrađeni su od tvrđeg sunđera i presvučeni su jakom PVC ceradom. Namenjeni su za zdrav razvoj dece kroz igru, penjanje, spuštanje, podizanje isl. Možete izabrati bilo koji oblik i bilo koju kombinaciju ponuđenih boja. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište.
 

H-Oblici

Boje možete sami birati (proverizi da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. H-Oblici set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake PVC cerade i tvrdog sunđera. Odličan su rekvizit i element za igraonice ili kao za dečiju sobu. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmet za igraonice, sunđer za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavišta, poligoni za vežbanje.

Rolo Ravan

Boje možete sami birati (proveriti da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Rolo Ravan set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište.

Bebi Igralište

Boje možete sami birati (proveriti da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Bebi Igralište set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Odličan su rekvizit i element za igraonice ili kao za dečiju sobu. Ovi delovi za igraonice ili poligon za vežbanje su meki oblici ili drugačije zvani blok moduli koji se koriste za zdrav razvoj dece kroz igru, penjanje, spuštanje, podizanje isl.

Tunel Staza

Tunel Staza set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Boje možete sami birati (proveriti da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište.

Podesivi Poligon

Iron Podesivi Poligon za vežbanje se sastoji od anti klizajuće podloge punjene tvrđim regeneratom i sunđerastih blokova presvučenih PVC-om. Blokovi sa obe strane imaju čičak tako da se mogu spajati jedan sa drugim. Podloga takođe ima čičak kako bi se postavili poređani blokovi (prepone). Visinu prepona možete podešavati ređanjem blokova po vašoj želji. Crveni čičak na podlozi se koristi samo kada se podloga koristi kao tunel provlačilica (kao na slici gore). Prednost Iron podesivog poligona sa preponama u odnosu na fiksne poligone je u svojoj promenljivosti. Možete napraviti bezbroj kombinacija i to ujedno sprečava da deci bude dosadno tokom vežbanja i daje Vama mogućnost da brzo i lako podešavate visinu prepona i težinu poligona. Iron podesivi poligon se sastoji od mekih elemenata što deci omogućuje mnogo sigurnije vežbanje. Iron podesivi Poligon je takođe pogodan za održavanje dečije pažnje jer je toliko lak i zabavan za podešavanje pa Vam deca mogu pomagati u pravljenju i podešavanju poligona. Osnovna dinamika vežbanja a koju čine zagrevanje, razrada i završnica uz ubrzavanje i usporavanje tempa kao i promenljivost težine vežbanja (lako, teze, tesko, izazov...) su apsolutno moguće uz pomoć promenljivog poligona. Poligon je prvenstveno namenjen deci ali takođe mogu da ga koriste i odrasli kako hobisti i amateri tako i profesionalci, uz preporučenu konsultaciju sa stručnim licima(trenerom ili doktorom)... Podloge(osnove) poligona na oba kraja imaju čičak da bi se mogle spajati jedna sa drugom, tako da niste ograničeni sa dužinom jedne podloge već možete napraviti neograničeno dug poligon. Elemente poligona(blokove) možete koristiti i bez podloge(osnove) i možete ih raspoređivati po Sali za vežbanje na nacin na koji Vi mislite da treba...(pravite visinu, razmak i raspored po želji). Takođe blokovski elementi mogu da služe i kao markeri za obeležavanje terena, usmeravanje kretanja, ... Uz dodatne elemente stepenice, deo za provlačenje, mostić... možete napraviti originalan poligon za vežbanje. Materijali od kojih su napravljeni elementi Iron podesivog poligona se veoma lako održavaju brisanjem vlažnom krpom.

Kliknite ovde za više detalja!

Jahaći Sunđerasti Elementi

Jahaći elementi od sunđera (maksimalne tvrdoće za sunđer 35) presvučeni PVC-om su odličan rekvizit za dečiju zabavu i igru kako u igraonicama tako i kod kuće. Ovi sunđerasti elementi za ljuljanje / jahanje na sebi imaju ručicu za pridržavanje i njihov oblik je izrađen tako da deci pruža maksimalno zadovoljstvo prilikom igranja. Savetujemo igranje uz nadzor odrasle osobe (roditelja, staratelja, vaspitača. . . ). Prikazani modeli su prvobitno izrađeni modeli tako da će ih vremenom biti još više. Takođe radimo izradu po porudžbini. Ovi elementi se takođe zovu element za ljuljanje ili konjić za ljuljanje, igračka za ljuljanje, jahaća igračka, igračka za jahanje, element za jahanje, jahaći element, zivotinjice za ljuljanje, zivotinjice na ljuljanje. Odličan su rekvizit i element za igraonice ili kao za dečiju sobu. Održavaju se brisanjem samo mokrom krpom.

Podesivi Tunel / Pećina

Iron Podesivi Tunel / Pećina se sastoji od 5 elemenata punjenih sunđerom i presvučenih PVC-om. Elemente možete kombinovati u raznim varijantama za zabavu i rekreaciju dece. Boje elemenata možete izabrati sami. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište.

Dečiji Bazen za Loptice

Bazen za loptice (bez loptica - kupuju se posebno da bi ga napunili i dobili bazen sa lopticama) za dečije igraonice, dečije sobe i slična okruženja. Izrađen je od sunđera koji je presvučen PVC platnom koje ne upija tečnost i održava se samo brisanjem mokrom krpom. Ovaj dečiji bazen za loptice i igranje se spaja kombinovanjem ugaonih i pravih delova koji se mogu kupovati pojedinačno ili kao kombinacije od 4 , 6 , 8 ili više delova koji se međusobno spajaju čičak trakama. Ovaj bazen za decu ili bazen za igraonicu ili igraonice može da bude visine 30cm ili 50cm a dužina i širina zavisi od načina postavljanja njegovih delova.

Didaktička Puzzle Kocka na Sastavljanje

PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Didaktička kocka za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Odličan su rekvizit i element za igraonice ili za dečiju sobu. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište. Svaka stranica didaktičke kocke je ispunjena nalepnicama određenog motiva kako bi deca pored sklapanja oblika razvijala i prepoznavanje sličnosti slika. Jedno polje je rezervisano za Vaš logo ili za dodatnu sliku.

Hvatovi / držači / rukohvati/ elementi / delovi / za veštačke stene

Hvatovi / rukohvati za veštačke stene koje proizvodi Iron Sport su napravljeni od jake industrijske plastike otporne na habanja i udarce. Hvatovi se proizvode u Srbiji ( dizajnirani i osmišljeni u Srbiji ) , ergonomski prijanjaju šaci kao i stopalima korisnika / penjača. Rukohvati za stene se mogu koristiti u kućnoj / hoby varijanti kao i u igraonicama, rođendaonicama i raznim sportskim asocijacijama i klubovima u svrhu zabave, igre ili treninga. Hvatovi za veštačke stene su konstruisani tako da čak i mala deca koja nisu vešta u penjanju mogu vrlo lako i brzo da se penju (držači za stene su pravljeni da noga ili šaka lepo prijanjaju) , tako da mali penjači dobijaju samopouzdanje.
Penjanje na veštačkim stenama možete učiniti lakšim ili težim na dva načina:
* Postavljanjem hvatova ređe ili gušće otežavate ili olakšavate penjanje,
* Hvatove pre montaže rotirajte po želji tako da površina hvata i gazišta bude manja ili veća čime se olakšava ili otežava penjanje (bezbroj varijanti).
Elemente / hvatove za veštačke stene možete montirati direktno na zid ili na dasku koja se montira na zid ili na dasku koja služi kao penjalica. Savetujemo da koristite odgovarajuće atestirane šrafove i tiple prilikom montaže na zid i da kod montiranja na dasku ne koristite samourezujuće šrafove (iako i oni mogu da izdrže) već šrafove koji prođu kroz dasku i koji se stegnu maticom (važan je i odabir majstora). Hvatove za veštačke stene proizvodimo u 7 boja: crvena, plava, zelena, orange, žuta, siva i pink. Kupac bira da li želi hvatove u jednoj boji, dve boje, mix od 7 boja ili sopstvenu kombinaciju boja. Preporuka za korisnike / penjače na veštačkim stenama je oprez, nužni nadzor odraslih osoba (kod maloletnika), kod većih visina osiguravajuća sajla, kao i mekano doskočište u slučaju pada. Hvatovi koje proizvodi Iron Sport nisu tako extremni i teški za savladati kao što hvatovi znaju da budu (korisnici se lako zakače za njih).

Cenovnik Hvatova / držača za veštačke stene je u prilogu (izbor od 7 boja):
- Set od 10 hvatova ............... 1.500 din.
- Set od 20 hvatova ............... 2.900 din.
- Set od 40 hvatova ............... 5.500 din.
- Set od 100 hvatova ........... 11.900 din.

Cenovnik strunjača / doskočišta (dodatna sigurnost)
- 8cm osnovna zaštita / 1x1m-6500din. / 1x2m-12.500din. / 2x2m-24.500din.
- 15cm osnovna zaštita / 1x1m-7700din. / 1x2m-15.000din. / 2x2m-29.700din.
- 30cm vrlo jaka zaštita / 1x1m-9.000din. / 1x2m-17.500din. / 2x2m-35.000din.
- 50cm izuzetna zaštita / 1x1m-11.000din. / 1x2m-21.500din. / 2x2m-43.000din.

Hvatovi / elementi za veštačku stenu su jaki i izdržljivi ali je montaža držača na odgovornisti kupca čak i kada i tiple kupite od nas (preporuka je dobar odabir majstora)

Švedski sanduk od sunđera presvučen ciradom

Izrađen od sunđera i presvučen jakom PVC ceradom. Sastoji se iz 5 pojedinačnih lako uklopivih segmenata (koji se sklapaju jedan na drugi). Pojedinačni delovi mogu da se koriste posebno i da se kombinuju. Delovi švedskog sanduka od sunđera mogu da se koriste i za preskakanje i za pravljenje prepona i improvizovanih kozlica za preskakanje.

Dečija Sunđerasta Garnitura

Garnitura za dečije sobe, igraonice i slična okruženja. Izrađena je od sunđera koji je presvučen PVC platnom koje ne upija tečnost i održava se samo brisanjem mokrom krpom. Ovu garnituru možete postaviti pod uglom (ugaona garnitura za ćošak sobe) ili pravo (za uza zid). Dužina ugaone varijante je 160cm, a dužina prave varijante je 270cm. Visina garniture je 30cm od poda do površine za sedenje. Ova ugaona garnitura za dečije sobemože da se koristi i kao garniturica za igraonice jer je alternativna garnitura za sedenje.

Dečiji Padobran

Dečiji padobrani od poliestera su jedan od neophodnih zabavno-rekreativnih rekvizita koji svaka predškolska ustanova, vrtić i igraonica trebaju da imaju. Cilj i svrha dečijih padobrana je upravo u socijalizaciji dece i u zajedničkoj igri veče grupe dece. Dečiji padobrani na rubovima imaju rukohvate za koje se deca drže i koji omogućavaju da se velika grupa dece igra. Zahvaljujući dečijem padobranu čak i asocijlna deca i deca sa kojima se niko ne igra postaju deo grupe i dobijaju osećaj zajedništva. Manji dečiji padobrani se koriste u zatvorenim prostorijama gde nema puno prostora (1,6m i 2m) a veći dečiji padobrani se koriste ba otvorenom (3m, 4m, 5m...). Manji dačiji padobrani imaju 4 polja (boje) a veći 8 ili 12 polja (boja). Kupci mogu i sami da definišuboje tako da padobran može da bude jednobojan, dvobojan ili šaren (ili neka četvrta opcija)... Vrste igara sa dečijim padobranima su prepuštene mašti dece i vaspitača: deca mogu da drže ručke i da dižu ruke gore dole, mogu sa njima da čučnu i skoče, mogu da trče u krug, mogu da trče u jednoim pravcu, mogu da hodaju...

Koordinacioni Krugovi

Koordinacioni krugovi, slično koordinacionim merdevinama su obavezni rekvizit za vežbanje skočnosti, eksplozivnosti, koordinacije, agilnosti, brzine, kondicije... Za razliku od merdevina koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu i da daju treningu originalnu dinamiku i izgled, Koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu tako da se pozicije za doskok sužavaju ili povećavaju, da idu cik-cak, ili da se međusobno udaljavaju. Koordinacioni krugovi se proizvode u 3 boje i kupac bira da li želi žutu, crvenu ili plavu boju (ili mix sve 3 boje). Koordinacioni krugovi su namenjeni kako za unutrašnje tako i za spoljne uslove.

 

 

STRUNJAČE VELIKOG FORMATA I PUZZLE STRUNJAČE

* KAD KUPITI PUZZLE A KAD STRUNJAČE VELIKOG FORMATA? *


Održavanje strunjača velikog formata za razliku od puzzle strunjača je lakše (brišu se vlažnom krpom). Kod strunjača velikog formata kupac ima veći izbor boja: (crna, crvena, plava, zelena, žuta, siva, orange, krem... a može i kombinacija od dve boje - dok se puzzle strunjače uvoze uglavnom crveno/plave a ređu u dodatnim bojama: crno/plavoj, zeleno/žutoj, zeleno/plavoj... ). Strunjače se proizvode u Srbiji dok se puzzle uvoze. Na strunjačama velikog formata mogu da se izvode vežbe i u patikama, dok je za puzzle strunjače isključivo predviđeno da vežbači budu izuveni i da vežbaju u čarapama ili bosi zbog mogućnosti prljanja ili oštećenja neoprenske podloge (puzle strunjače kad se jednom isprljaju ili ako se nakupe prašine teško ili nikako mogu da se dovedu u prvobitno stanje, dok je cirada kod strunjača laka za brisanje). Puzzle strunjače kada su nove i pravilno postavljene lepše izgledaju od strunjača velikog formata. Strunjače velikog formata se izrađuju po tačnim dimenzijama kupca i naplaćuje se izračunata kvadratura, dok kod puzzle strunjača kupac mora kalkulisati sa većom poručenom kvadraturom (puzzle su dimenzija 1x1m) zbog gubitaka usled prekrajanja. Strunjače velikog formata su strunjače sa kvadraturum većom od 5m².

Cene, debljina i materijal strunjača velikog formata:
Strunjače velikog formata ( debljina 3cm, od regenerata gustina R-80 ) .......... 23€/m² (2750 Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 4cm, lak i čvrsti amortizujući polimer ) ..... 33€/m² (3900 Din/m²)

Napomena: strunjače od 4cm sa novim polimerom se koriste i kao podloga za borilišta.

Cene, debljina i namena puzzle strunjača (1x1m):
Puzzle strunjače 2.5cm ( redukovani kvalitet ) ........... 22€/m² (2590 Din/m²)
Puzzle strunjače 2.5cm ( optimalni kvalitet ) .............. 27€/m² (3190 Din/m²)
Puzzle strunjače 2.5cm ( olimpijski kvalitet ) .............. 41€/m² (4850 Din/m²)

Tatami Puzzle 4cm ( za Judo / dvoslojna ) ................ 49€/m² (5790 Din/m²)
Tatami Puzzle 4cm ( za Judo / troslojna ) .................. 59€/m² (6950 Din/m²)

 

Lazy Bag Vreće

Lazy Bag ili u prevodu lenja vreća ili vreća za lenčarenje se izrađuje u tri standardne veličine: Lazy bag visine 75cm: u pitanju je prava veličina lejzi beg-a za decu, zapremina mu je 120 litara a puni se expandiranim stiropornim granulama negde oko 70% zapremine. Dečiji lazy bag je takođe idealan poklon za dete, i kao pokloni za decu su neprevazidjeni. Takođe je u pitanju jeftin poklon ali ce dete više obradovati od bilo čega. Lazy bag nije najjeftiniji poklon za decu ali je odnos cene i dečijeg odusevljenja optimalan. Lazy bag visine 120cm: u pitanju je standardna veličina lazy bega za odrasle, zapremina mu je 350 litara puni se granulama stiropora (stiropornim granulama) negde oko 70% zapremine Materijali za lejzi beg (lazy bag –eng.) mogu biti razni..., Za pravljenje lazy bag-ova koristimo EKO KOŽU, ŠOTEX (impregnirano platno), ili ŠTAMPANO PLATNO sa oko desetak dečijih motiva. Takođe kombinujemo i razne boje i tako možemo ponuditi kupcima jednobojne, dvobojne ili višebojne lazy bag-ove. Lazy bag-ovi se mogu raditi i u bojama klubova, država, zastava... Sem gotovih motiva i boja možemo da radimo i unikatne lazy bag-ove odštampane na baneru u punom koloru sa slikama koje kupac traži. Punjenje lazy bag-a se radi do 70% zapremine i to je neki idealan odnos. Lazy bag se puni stiropornim granulama i one mogu da se vade ili dodaju (svaki lazy bag ima cibzar). Dopune za lazy bag takođe prodajemo (posle dužeg vremena lazy bag se malo slegne)

Sunđerasti Taburići

Tabure za decu mali ima prečnik 30cm, a visina je 30cm, napunjen je sunđerom. Za razliku od klasičnog tabureta, lazy taburet nema drvenih i kartonskih delova i ima tu osobinu da pored namene da se sedi na njemu, može da služi i za bezbednije igranje tipa: valjanje, prevrtanje, bacanje… Za razliku od klasičnog taburea lazy tabure je lakši jer se sastoji samo od eko kože/šotexa i sunđera. Sunđerasti tabure za decu ima stalan oblik zahvaljujuć sunđeru koji ga vraća u prvobitni oblik. Sunđerasti dečiji taburići su prvenstveno namenjeni deci kao i odraslima koji ne žele da odrastu. Pogledajte sve raspoložive motive i boje tabureta.

Sunđerasti Kauč i Foteljice

Tabure-Foteljice su vrlo interesantan višenamenski proizvod za decu. U interesantnim dečijim dezenima sa svojim preklopivim naslonom i mogućnosti da se lako i brzo pretvore iz taburića u foteljicu i ponovo u taburić Tabure-Foteljice čine vrlo dekorativan i udoban deo nameštaja za dečije igraonice, dečije sobe, vrtiće, škole jezika, sekcije idr. Sunđerasti Dušek-Kauč je sličan proizvod kao tabure-foteljica samo je duža varijanta. Vrlo udoban i lep deo nameštaja koji može da primi i do četvoro mališana kao kauč a do petoro kao dušek za sedenje. Ovaj dečiji kauč i dečiji dušek ima dužinu 1m i dovoljno je udoban da dete može i prespavati na njemu.

LOPTICE ZA IGRAONICE

Ne postoji dečija igraonica u Srbiji i svetu koja nema makar minimalnu količinu loptica za igranje. Loptice za dečije igraonice su napravljene od mekanog pvc-a koji je ispunjen vazduhom. Postoje različiti prečnici ovih loptica za igraonice, tako da postoje loptice za igraonice od 6cm, loptice za igraonice od 7cm, loptice za igraonice od 8cm i loptice za igraonice od 9cm. Loptice za igraonice se ubacuju u dečije bazene za loptice..., takodje se ubacuju u zatvorene i ogradjene prostore za dečiju igru kao i u elemente od sundjera i cirade( primer bebi igralište sa kockom koja je ispunjena lopticama). Loptice za igraonice plutaju po vodi, tako da mogu da se koriste i za igre na vodi. Mala količina loptica u bazenu može igru sa decom da učini zabavnijom. Bez obzira da li su u pitanju uvozne loptice za igraonice ili loptice za igraonice od domaćih proizvodjača i jedne i druge loptice za igraonice imaju potrebne ateste. Loptice za igraonice prodajemo u pakovanjima od 500 loptica ali možete kupiti i pakovanja sa manjom količinom (50, 100, 200, 350). Loptice za igraonice uvoznih proizvodjača imaju uglavnom manji izbor boja, dok loptice za igraonice domaćih proizvodjača imaju veći izbor boja i mogu da se pri većim narudžbinama biraju boje. Cenovnik loptica za igraonice je u prilogu

 

    veličina 350kom 200kom 100kom 50kom
loptice za igraonice (500 kom.) fi 6cm ... 4300 din./pak   Ø 6cm 3100Din 1900Din 970Din 500Din
loptice za igraonice (500 kom.) fi 7cm ... 5900 din./pak   Ø 7cm 4300Din 2700Din 1300Din 700Din
loptice za igraonice (500 kom.) fi 8cm ... 9000 din./pak   Ø 8cm 6500Din 3800Din 1950Din 1000Din
loptice za igraonice (500 kom.) fi 9cm ... 12500 din./pak   Ø 9cm 9100Din 5400Din 2800Din 1450Din 

Zaštitne mreže od poliestera za sve namene / za spoljnu i unutrašnju upotrebu
 

Zaštitne mreže za sve namene: mreže za igraonice, mreže za sportske hale, mreže za sportske terene... Zaštitne mreže se proizvode od poliestera i proizvode se po meri i želji kupaca. Cena zaštitnih mreža zavisi od kvadrature mreže i gustine mreže/okca. Prvenstvena namena zaštitnih mreža je zaštita zidova od prljanja i oštećena usled udaraca loptom, tako da se i gustina mreže prilagodjava u zavisnosti od konkretnih potreba: igraonice uglavnom naručuju mreže sa okcima 5x5cm, za rukometne lopte se koriste mreže sa okcima 10x10cm, dok se za fudbalske lopte koriste mreže 12x12cm. Mreže su namenjene spoljnoj i unutrašnjoj upotrebi.

Cene zaštitnih mreža su u prilogu: 

- Zaštitne mreže 5x5cm:  
manje od 10m2 .......... 990din./m2
od 10-100 m2 .......... 890din./m2
preko 100m2 .......... 850din./m2
- Zaštitne mreže 10x10cm:  
manje od 10m2 .......... 590din./m2
od 10-100 m2 .......... 550din./m2
preko 100m2 .......... 490din./m2
- Zaštitne mreže 12x12cm:  
manje od 10m2 .......... 470din./m2
od 10-100 m2 .......... 430din./m2
preko 100m2 .......... 410din./m2

 

 

trambolina 

Trambolina dimenzije 100 cm
idealna za protezanje i zatezanje svih mišića nezamenjiva za zabavu dece uz napomenu da trambolinu deca ne treba da koriste bez dužnog nadzora roditelja ili odrasle osobe nosivost do 80kg.

Masa za dostavu: 8 kg

Cena: 4.500Din
šifra: 291388

 

Trambolina dimenzije 130 cm
idealna za protezanje i zatezanje svih mišića nezamenjiva za zabavu dece uz napomenu da trambolinu deca ne treba da koriste bez dužnog nadzora roditelja ili odrasle osobe nosivost do 80kg.

Masa za dostavu: 9 kg

Cena: 6.900Din
šifra: 291389

 


Ključne Reči: strunjača, strunjače, poligon za vežbanje, poligoni za gimnastiku, terapeutska pomagala, terapeutski jastuk, terapeutski jastuci, meki oblik, meki oblici, blok modul, blok moduli, blok-modul, blok-moduli, oblici za igraonice, oblici za igraonicu, oblici za igranicu, oblici za igraonice, predmeti za igranoice, predmeti za igraonicu, strunjače za igraonice, strunjače za igraonicu, strunjače za dečiju igraonicu, strunjače za dečije igraonice, igraonice za decu, igraonice za bebe, sundjeri za igraonice, meki oblici za igraonice, meki oblici za igraonicu, igračke za igraonicu, igračke za igraonice, oprema za igraonicu, oprema za igraonice, oprema za igraonicu prodaja, oprema za igraonice prodaja, oprema za igraonicu cena, oprema za igraonice cena, oprema za dečije igraonice, oprema za dečiju igraonicu, orpema za dečiju igraonicu nova, oprema za dečiju igraonicu polovna, oprema za zabavišta, oprema za zabavište, poligoni za zabavište, oprema za igraonice novi sad, oprema za igraonice beograd, oprema za igraonicu novi sad, oprema za igraonicu beograd, oprema za igrališta, oprema za dečija igrališta, loptice za igraonicu, loptice za dečije igraonice, nameštaj za dečiju igraonicu, nameštaj za dečije igraonice, bazen za dečiju igraonicu, bazeni za dečije igraonice, bazen sa lopticama za igraonicu, bazeni sa lopticama za dečije igraonice, orpema za predškolske ustanove, oprema za predškolsku ustanovu, oprema za vrtiće, oprema za vrtić, predmeti za igranje dece, predmeti za razvijanje dece, oblikovani sunđer presvučen pvc ceradom, presvučen pvc-om, obilici od sunđera presvučeni pvc ceradom, strunjače raznih oblika, strunjače od oblikovanog sunđera, igračke za decu uzrasta 1-6 godina, valjak strunjača, meki valjak, kocka strunjača, meka kocka, poluvaljak strunjača, polu-valjak strunjača, polu valjak sunđer, valjak za rehabilitaciju, valjci za rehabilitaciju, valjak za banju, jastuk za banju, strunjača za banju, strunjače za banju, strunjače za rehabilitaciju, dečiji poligon, dečiji poligoni od sunđera presvučeni pvc ceradom, bazen sa lopticama za decu, bazen za bebe, bazeni za bebe, bazeni sa lopticama za decu, dečiji bazeni sa lopticama za igraonice, rolo ravan, rolo ravan od sunđera za decu, penjalica za bebe, penjalica za bebu, penjalice za bebe, meke igračke od sunđera, cirade, h-oblici, h oblik, igraonica od sunđera, igraonice od sunđera, delovi igraonice od sunđera, delovi za igraonice od sunđera, delovi za igraonicu, meki delovi za dečiju igraonicu, meki delovi za dečije igraonice, vežbanje za decu, rekreacija za decu, dečija rekreacija, didaktičke igračke za decu, sprave za decu od oblikovanog sunđera i cirade, stepenice, sunđer i cerada, stepenice za decu, spust za decu sunđer i cirada, nameštaj za decu od sunđera, meki nameštaj za decu, cireda i platna, cerade i platna, dečije sobe, dečija soba, za dečiju sobu, razvoj motoričkih sposobnosti kod dece, razvoj kognitivnih sposobnosti kod dece, razvoj didaktičkih sposobnosti kod dece, bebi igralište od sunđera za igraonicu, bebi igrališta od sunđera za igraonice, bebi poligon, bebi poligoni, poligoni za decu, poligoni za bebe, elementi za dečije igraonice, elementi od sunđera za dečije igraonice, elementi za dečiju igraonicu, elementi od sunđera za dečiju igraonicu, sunđerasti elementi raznih oblika za igronicu i igraonice, bebi staza, bebi staze, tunel staza, tunel staze,

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!