IRON KOMBINOVANI
TEGOVI I ŠIPKE


tegovi kombinovani i sipke 01tegovi kombinovani i sipke 02

tegovi "iron" proizvodnje

...su među najjeftinijim tegovima na teritoriji Srbije gde je odnos cene i kvaliteta optimalan. ''IRON'' kombinovani tegovi i sipke su izrađeni za hobi i polu profi vežbanje, tako da se mogu koristiti kao tegovi za kuću ( kućno vežbanje ) ili kao tegovi za teretanu tako da se za nisku cenu dobiju jeftini i kvalitetni tegovi. Tegovi (Diskovi) su izrađeni od ojačanog polipropilena, plastične mase koja je otporna na udarce i ne puca pri padu sa manjih visina i punjeni su mokrim peskom i sačmom. Šipke su od plastificirane metalne legure (jednoručne šipke su pocinkovane sa navojem i navrtkama) obložene gumenim ručkama 25cm dužine sa linijaturom koja sprečava klizanje tako da se može vežbati cak i bez rukavica. Sipke su 32mm u prečniku. Uz svaku sipku se dobijaju besplatno 2 kontraopruge (osim za šipke sa navojem). Cene tegova su i do 3x nize od konkurencije. Prodaja tegova nije ograničena samo na prodaju u Beogradu, već se dostava tegova odvija do svakog mesta u Srbiji. Odnos cena tegova i kvaliteta je optimalan. 
Sve u svemu kvalitetni tegovi cena povoljna.  
Prečnik rupe diska je 33mm, širina je 6cm, a prečnik diska 27cm(za 5 i 3.5kg) i 14cm(za 2 i 1.5kg).

Takođe od kombinovanih tegova mogu da se prave i dvoručni kompleti tegova za aerobik I fitness (za vežbe definicije i oblikovanja tela gde se sa manjom tezinom tegova radi veći broj ponavljanja . Za fitness i aerobik pri formiranju  optimalne kombinacije tegova koristimo dvoručnu sipku dužine 131cm i 6 diskova (različitih tezina) i komplet tegova sa sipkom za aerobik je spreman. Aerobik I fitness klubovi najčešće kao deo opreme za aerobik ( ili kao oprema za fitness ) koriste kombinacije tegova od 23, 19 I 16kg(sa promenljivom tezinom).

EZ šipke za dizanje tegova ili kriva šipka za bicepse (takođe zvana i olimpijska šipka za tegove) je novina IRON proizvoda. Olimpijske krive šipke za dizanje tegova umesto gumenih rukohvata su obmotane grip trakom (gumena traka za teniske rekete) tako da nema ograničenja pri hvatanju. EZ kriva šipka za biceps ima 2 graničnika za diskove koji se dobijaju gratis sa svakom kupljenom šipkom. Prodaja olimpijske krive ez šipke za vežbanje ruku se isključivo vrši putem poručivanja na kontakt telefone ili preko e-mail poruka. Kvalitetna EZ kriva šipka, cena povoljna.


 


Ključne reči: tegovi, tegovi Beograd, tegovi novi sad, tegovi cena, tegovi cene, kombinovani tegovi, tegovi i šipke, šipke i tegovi, diskovi i šipke, šipke i diskovi, metalni diskovi, plastični diskovi, tučani diskovi, gumeni diskovi, plastificirani diskovi, metalni tegovi, čelične šipke, metalne šipke, teretana, teretane, teretane Beograd, teretana Beograd, teretane novi sad, teretana novi sad, krive šipke, ez šipke, kriva šipka ez šipka, ez kriva šipka, olimpijska šipka, olimpijske šipke, šipka za mrtvo dizanje, biceps šipka, biceps šipke, triceps šipka, triceps šipke, dead lift, deadlift, 

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!