vijace copyvijace 02

vijača za preskakanje sa brojačem

vijaca za preskakanje sa brojacem 01VIJAČE ZA PRESKAKANJE OD SILIKONSKE GUME

 

Vijača ili konopac (kanap) za preskakanje se koristi kod kondicionog vežbanja i zagrevanja svih mišića u telu. Vijače su napravljene od 100% silikonske gume i plastičnih ručica koje u sebi imaju ležajeve koji sprečavaju vijaču od uvrtanja i time olakšavaju vežbanje, ali se prodaju i bez ručica. Dužina svake vijače je 3 metra a cene su prikazane u tabeli iznad. Kvalitetne vijače cena povoljna.

 

VIJAČA ZA CROSSFIT


Iron je na tržište lansirao svoju verziju vijače za crossfit. Ova ultra brza “iron” vijača je idealna za primenu u skoro svim sportovima. Brza “iron” vijača se koristi za vrhunske treninge kako za borilačke sportove boks, mma, tako i za aerobic i fitness. CrossFit vijača se sastoji od plastificirane metalne sajle duzine 3m i plastičnih ručica. Dužina vijače može da se šteluje uz pomoć malih šrafova. Na tržištu postoje i skuplje verzije vijača/preskakalica za CrossFit (metalne ili aluminijumske – sa ili bez ležaja), ali realno gledano sa kojom god vijačom za CrossFit da vežbate osećaj je potpuno isti. Iz tog razloga iron CrossFit vijača ima optimalan odnos cene i kvaliteta. Optimalan osećaj vežbanja uz minimalnu cenu.


VIJAČA ZA PRESKAKANJE SA BROJAČEM


Vijača sa brojačem. Kanap izrađen od pvc-a. Dužina kanapa je podesiva.

Cena: 450din.
šifra: 291375 

 


Ključne reči: Vijača, vijače, vijače od silikonske gume, vijača od silikonske gume, vijače za preskakanje, vijača za preskakanje, preskakalice, preskakalica, kanap za preskakanje, kanapi za preskakanje, jumping rope,l jumping ropes...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!