zidno vratilo 02

zidno vratilo 01

zidno vratilo 03zidno vratilo 04
zidno vratilo spartan 01zidno vratilo spartan 02

ZIDNA VRATILA

 

Ova vratila sa ručicama i bez ručica za paralelni hvat se koriste za vežbanje mišića gornjeg dela tela vežbama kao sto su zgibovi (chinup i pullup) - podizanjem rukama sa šakama okrenutim od tela, prema telu i okrenutim jedna drugoj.
Zidna vratila su na krajevima blago povijene nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja.  Prvobitno je iron-sport na trižište izbacio 2 modela zidnih vratila sa i bez ručica za paralelni hvat, ali je ponuda svakog modela proširena na 3 podvarijante u zavisnosti od zahteva i želje kupaca (ukupno 6 varijanti). Veliko poboljšanje je nastupilo kod gumene ručice modela za paralelni hvat, jer je urađen novi širi alat za gumenu navlaku za ruke, koji ergonomski mnogo više odgovara vežbačima.

ZIDNO VRATILO ( ZV - 01) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, kao i središnju cev bez grip trake (tanju)
Cena zidnog vratila model ZV-01 je 2550din.
ZIDNO VRATILO ( ZV - 02) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, kao i deblju središnju cev obmotanu grip trakom.
Cena zidnog vratila model ZV-02 je 3050din.
ZIDNO VRATILO ( ZV - 03) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, deblju središnju cev obmotanu grip trakom, kao i dodatak za uski hvat obmotan grip trakom (odličan za gornje trbušnjake) Po mišljenju mnogih hobi i profi vežbača ovo je skuplja ali i najbolja opcija od svih modela zidnih vratila, ( više je i odbačeno od zida od modela 01 i 02)
Cena zidnog vratila model ZV-03 je 3550din.

ZIDNO VRATILO ( ZV - 04) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, kao i središnju cev bez grip trake (tanju)
Cena zidnog vratila model ZV-04 je 2250din. (najjeftiniji model)
ZIDNO VRATILO ( ZV - 05) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, kao i deblju središnju cev obmotanu grip trakom.
Cena zidnog vratila model ZV-05 je 2750din.
ZIDNO VRATILO ( ZV - 06) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, deblju središnju cev obmotanu grip trakom, kao i dodatak za uski hvat obmotan grip trakom (odličan za gornje trbušnjake) ( više je i odbačeno od zida od modela 04 i 05)
Cena zidnog vratila model ZV-06 je 3250din.

Ukupna širina zidnih vratila je oko 115cm a širina uske središnje šipke je 52cm.  Zidno vratila sa ručicama za paralelni hvat koje stoje u normalnom položaju u odnosu na šipku omogućavaju dodatne vežbe. Ove dve ručice su obložene novom širom gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova).  Za unapređeno vežbanje na zidnom vratilu mogu se na sebe dodati razni tegovi kao što su tegovi za ruke, tegovi za noge, pojas za trčanje u koji se stavljaju tegovi ili  se oko struka mogu vezati tegovi (diskovi) za jednoručne i dvoručne sipke.  Ukoliko se pri vežbanju na zidnom vratilu dodaju tegovi vežbanje može biti znatno efikasnije a potrošnja energije znatno veća. Vratila za zgibove imaju optimalan odnos cene i kvaliteta.

Zidno Vratilo 45° za ugao sobe ili zidna šipka za zgibove je vratilo pogodno jer zauzima malo mesta u prostoriji. IRON Vratilo za ćošak sobe je dugačko 110cm i  šrafi se u zid sa 8 šrafova koji ne idu iz ovo vratilo. Zidno vratilo ili sipka za zid se šrafi u zid sa 4 (ili više) šrafova i tipli koji NE IDU uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu)  na koji se pričvršćuje vratilo (kao i tezini vežbača). Takođe zidna vratila za ugao sobe imaju 4 podvarijante (sa ili bez ručica i sa ili bez grip trake).

ZIDNO VRATILO - spartan

 

Zidno vratilo SPARTAN izrađeno od jake čelične konstrukcije, plastificirano (ne farbano) na kom se mogu raditi do 7 vrsti vežbanja (zgibova). Vežbanjem na ovom vratilu pokrivate skoro sve grupe mišića gornjeg dela tela. Mesta obavijena grip trakom (traka za teniske rekete) omogućuju lakše i udobnije vežbanje i time uklanjaju potrebu rukavica za vežbanje.

Ovo zidno vratilo se zbog svoje veličine i namene dodatno osigurava kačenjem na plafon ili zid sa 2 lanca sa sa karabin kukama i 2 kuke za zid ili plafon (dobijaju se gratis uz vratilo). Ukoliko kačite lance na zid preporučujemo da to bide pod uglom od 45 stepeni u odnosu na vratilo zbog pravilnog rasporeda sila. Ova sprava za zgibove je dužine 140cm.
 

 

 

CENE:  

ZV-01 Zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat osnovni model .........................
ZV-02 Zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat + sira cev + grip ...................... 
ZV-03 Zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat +sira cev+grip+uski hvat..........

ZV-04 Zidno bez ručica za paralelni hvat osnovni model ...................................... 
ZV-05 Zidno bez ručicama za paralelni hvat + sira cev + grip ...............................
ZV-06 Zidno bez ručica za paralelni hvat +sira cev+grip+uski hvat .......................

Zidno vratilo za ugao sobe 45° osnovni model ZVU45-01 .....................................
Zidno vratilo za ugao sobe 45° obmotano grip trakom ZVG45-02 ........................ 
Zidno vratilo za ugao sobe 45° sa ručicama za paralelni hvat ZVR45-03 ............. 
Zidno vratilo za ugao sobe 45° sa ručicama i sa grip trakom ZVRG45-04 ............ 

Zidno vratilo SPARTAN (sa 2 dodatna lanca za plafon)......................................... 

2550 din.
3050 din.
3550 din.

2250 din.
2750 din.
3250 din.

1250 din.
1750 din.
1850 din.
2350 din.

6990 din.
 


Ključne reči: vratila za zgibove, vratila za dizanje, vratila za podizanje, vratila za zid, vratila za plafon, vratila za vrata, vratila za sobu, kućno vratilo , kućna vratila , razboj za zgibove , šipka za vežbanje, šipke za plafon, zidna vratila , zidna sprava , sprave za zgibove , zgibove , zgibovi , sobna vratila , sobno vratilo , kucno vratilo , kucni rekviziti , tegovi, sprava za ledja, sprave za ledja

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!