zidno vratilo 02

zidno vratilo 01multi-funkc-komb-vratilo-01multi-funkc-komb-vratilo-02
multi funkc komb vratilo 03multi-funkc-komb-vratilo-04
multi funkc komb vratilo 05

zidno vratilo 03zidno vratilo 04
zidno vratilo spartan 01zidno vratilo spartan 02

zidno vratilo 05

zidno vratilo 06 zidno vratilo 07

ZIDNA VRATILA

 

Ova vratila sa ručicama i bez ručica za paralelni hvat se koriste za vežbanje mišića gornjeg dela tela vežbama kao sto su zgibovi (chinup i pullup) - podizanjem rukama sa šakama okrenutim od tela, prema telu i okrenutim jedna drugoj.
Zidna vratila su na krajevima blago povijene nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja.  Prvobitno je iron-sport na trižište izbacio 2 modela zidnih vratila sa i bez ručica za paralelni hvat, ali je ponuda svakog modela proširena na 3 podvarijante u zavisnosti od zahteva i želje kupaca (ukupno 6 varijanti). Veliko poboljšanje je nastupilo kod gumene ručice modela za paralelni hvat, jer je urađen novi širi alat za gumenu navlaku za ruke, koji ergonomski mnogo više odgovara vežbačima.

ZIDNO VRATILO ( ZV - 01) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, kao i središnju cev bez grip trake (tanju)
Cena zidnog vratila model ZV-01 je 3500din.     dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 02) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, kao i deblju središnju cev obmotanu grip trakom.
Cena zidnog vratila model ZV-02 je 4100din.     dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 03) je zidno vratilo sa ručicama za paralelni hvat, koje ima i blago povijene ručice za širi hvat, deblju središnju cev obmotanu grip trakom, kao i dodatak za uski hvat obmotan grip trakom (odličan za gornje trbušnjake) Po mišljenju mnogih hobi i profi vežbača ovo je skuplja ali i najbolja opcija od svih modela zidnih vratila, ( više je i odbačeno od zida od modela 01 i 02)
Cena zidnog vratila model ZV-03 je 4550din.     dostava: 500 Din

ZIDNO VRATILO ( ZV - 04) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, kao i središnju cev bez grip trake (tanju)
Cena zidnog vratila model ZV-04 je 3300din. (najjeftiniji model)     dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 05) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, kao i deblju središnju cev obmotanu grip trakom.
Cena zidnog vratila model ZV-05 je 3700din.      dostava: 500 Din
ZIDNO VRATILO ( ZV - 06) je zidno vratilo bez ručica za paralelni hvat, koje ima blago povijene ručice za širi hvat, deblju središnju cev obmotanu grip trakom, kao i dodatak za uski hvat obmotan grip trakom (odličan za gornje trbušnjake) ( više je i odbačeno od zida od modela 04 i 05)
Cena zidnog vratila model ZV-06 je 4100din.     dostava: 500 Din

Ukupna širina zidnih vratila je oko 115cm a širina uske središnje šipke je 52cm.  Zidno vratila sa ručicama za paralelni hvat koje stoje u normalnom položaju u odnosu na šipku omogućavaju dodatne vežbe. Ove dve ručice su obložene novom širom gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova).  Za unapređeno vežbanje na zidnom vratilu mogu se na sebe dodati razni tegovi kao što su tegovi za ruke, tegovi za noge, pojas za trčanje u koji se stavljaju tegovi ili  se oko struka mogu vezati tegovi (diskovi) za jednoručne i dvoručne sipke.  Ukoliko se pri vežbanju na zidnom vratilu dodaju tegovi vežbanje može biti znatno efikasnije a potrošnja energije znatno veća. Vratila za zgibove imaju optimalan odnos cene i kvaliteta.

Zidno Vratilo 45° za ugao sobe ili zidna šipka za zgibove je vratilo pogodno jer zauzima malo mesta u prostoriji. IRON Vratilo za ćošak sobe je dugačko 110cm i  šrafi se u zid sa 8 šrafova koji ne idu iz ovo vratilo. Zidno vratilo ili sipka za zid se šrafi u zid sa 4 (ili više) šrafova i tipli koji NE IDU uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu)  na koji se pričvršćuje vratilo (kao i tezini vežbača). Takođe zidna vratila za ugao sobe imaju 4 podvarijante (sa ili bez ručica i sa ili bez grip trake).

 

Multi funkcionalno vratilo za štok vrata
- PRACTIC -


Ovo kombinovano vratilo za štok vrata odgovara za 99,9% štokova vrata ili ragastoa postavljenih u Srbiji. Multifunkcionalno vratilo PRACTIC se može podešavati i za tanje i za deblje štokove vrata a kači se na spoljnoj lajsni štoka vrata. Univerzalno vratilo se može koristiti za vežbe podizanja ili zgibove, kako za široki tako i za uski i paralelni hvat. Osim kao vratilo za zgibove ovo vratilo se može koristiti i kao vratilo za trbušnjake (sprava za trbušnjake), i vratilo za sklekove ili propadanje (sklekeri). Multi funkcionalno vratilo postavlja se na štok vrata bez ikakvog šrafljenja i spremno je za korišćenje čim ga unesete u kuću ili stan. Vratilo za kačenje o štok vrata je jače od pomičnog vratila i lakše se postavlja i skida. *Ovo vratilo za ragasto je testirano na standardnom štoku sobnih vrata sa čovekom od 120kg. Kvalitetno multifunkcionalno vratilo cena povoljna.


Cena:3.750 Din   dostava:500 Din


 

MULTI FUNKCIONALNO VRATILO ZA ŠTOK VRATA
- EXPERT -


Ovo kombinovano vratilo za štok vrata odgovara za 99,9% štokova vrata ili ragastoa postavljenih u Srbiji. Multifunkcionalno vratilo EXPERT se može podešavati i za tanje i za deblje štokove vrata a kači se na spoljnoj lajsni štoka vrata. Univerzalno vratilo se može koristiti za vežbe podizanja ili zgibove, kako za široki tako i za uski i paralelni hvat. Osim kao vratilo za zgibove ovo vratilo se može koristiti i kao vratilo za trbušnjake (sprava za trbušnjake), i vratilo za sklekove ili propadanje (sklekeri). Multi funkcionalno vratilo postavlja se na štok vrata bez ikakvog šrafljenja i spremno je za korišćenje čim ga unesete u kuću ili stan. Vratilo za kačenje o štok vrata je jače od pomičnog vratila i lakše se postavlja i skida. *Ovo vratilo za ragasto je testirano na standardnom štoku sobnih vrata sa čovekom od 120kg. Kvalitetno multifunkcionalno vratilo cena povoljna.


Cena: 4.750 Din   dostava:500 Din

 

ZIDNO VRATILO ZA UGAO SOBE 45°


Vratilo 45° za ugao sobe (ćošak) je dužine 1 metar. Postavlja se na zid sa 8 šrafova koji NE IDU UZ VRATILO. Pogodno za vežbe istezanja i zgibove, lako se postavlja i takođe je pogodno za manje stanove jer ne zauzima puno prostora. Ova vratila za zgibove tj. vratila za dizanje ili vratila za podizanje se pored vratila za ćošak ili ugao sobe se još zovu i vratilo za zgibove na 45 stepeni , vratilo za široki hvat, vratilo za uski hvat... 

CENE:  

Zidno vratilo za ugao sobe 45° osnovni model ZVU45-01 .....................................
Zidno vratilo za ugao sobe 45° obmotano grip trakom ZVG45-02 ........................ 
Zidno vratilo za ugao sobe 45° sa ručicama za paralelni hvat ZVR45-03 ............. 
Zidno vratilo za ugao sobe 45° sa ručicama i sa grip trakom ZVRG45-04 ............ 

1750 din.  dostava: 300din
2250 din.  dostava: 300din
2350 din.  dostava: 300din
2850 din.  dostava: 300din

 

 

ZIDNO VRATILO - spartan

 

Zidno vratilo SPARTAN izrađeno od jake čelične konstrukcije, plastificirano (ne farbano) na kom se mogu raditi do 7 vrsti vežbanja (zgibova). Vežbanjem na ovom vratilu pokrivate skoro sve grupe mišića gornjeg dela tela. Mesta obavijena grip trakom (traka za teniske rekete) omogućuju lakše i udobnije vežbanje i time uklanjaju potrebu rukavica za vežbanje.

Ovo zidno vratilo se zbog svoje veličine i namene dodatno osigurava kačenjem na plafon ili zid sa 2 lanca sa sa karabin kukama i 2 kuke za zid ili plafon (dobijaju se gratis uz vratilo). Ukoliko kačite lance na zid preporučujemo da to bide pod uglom od 45 stepeni u odnosu na vratilo zbog pravilnog rasporeda sila. Ova sprava za zgibove je dužine 140cm.

Cena: 8.990 Din    dostava: 1.000 Din 


Plafonsko Vratilo

Ova vratila sa ručicama i bez ručica za paralelni hvat se koriste za vežbanje mišića gornjeg dela tela vežbama kao sto su zgibovi (chinup i pullup) - podizanjem rukama sa šakama okrenutim od tela, prema telu i okrenutim jedna drugoj. 

 

Vratila za plafon ili plafonska vratila se koriste za vežbe istezanja i podizanja (za zgibove) i šrafi se za plafon sa 6 šrafova koji ne idu uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje vratilo (kao i težini vežbača).
Vratilo za plafon je dužine 120cm i na visini od standardnih 40cm od plafona što standardna visina za vežbe podizanja i zgibove.

Cena: 2.250 Din    dostava: 500 Din

Plafonsko vratilo obmotano grip trakom

Cena: 2.750 Din    dostava: 500 Din

Plafonsko Vratilo Plus -sa dodatnim ručicama- 

Vratila za plafon ili plafonska vratila + se koriste za vežbe istezanja i podizanja (za zgibove) i šrafi se za plafon sa 6 šrafova koji ne idu uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje vratilo (kao i težini vežbača).
Vratilo za plafon + je dužine 120cm i na visini od standardnih 40cm od plafona što je standardna visina za vežbe podizanja i zgibove. Plafonsko Vratilo + takođe ima 2 para ručica za paralelni hvat koje su su obložene gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova). 
 

Cena: 2.750 Din    dostava: 500 Din

Plafonsko vratilo (PLUS) obmotano grip trakom

Cena: 3.250 Din    dostava: 500 Din

Vratilo za betonsku gredu 

Vratila za betonsku gredu su na krajevima blago povijena nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja. Vratilo za gredu takođe na sebi ima 2 para ručica za paralelni hvat koje su obložene gumenom oblogom koja po sebi ima žljebove protiv proklizavanja (slično kao ručke biciklova). Ukupna dužina vratila za betonsku gredu je 110cm, jedan par ručica za paralelni hvat je razmaka 55cm a drugi par je razmaka 22cm. Vratilo za grede se kači na gredu sa 4, 6 ili 8 šrafova koji se ne dobijaju uz vratilo jer se promer šrafova i tipli mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje vratilo (kao i težini vežbača).

Cena: 2.950 Din    dostava: 500 Din


 


Ključne reči: vratila za zgibove, vratila za dizanje, vratila za podizanje, vratila za zid, vratila za plafon, vratila za vrata, vratila za sobu, kućno vratilo , kućna vratila , razboj za zgibove , šipka za vežbanje, šipke za plafon, zidna vratila , zidna sprava , sprave za zgibove , zgibove , zgibovi , sobna vratila , sobno vratilo , kucno vratilo , kucni rekviziti , tegovi, sprava za ledja, sprave za ledja, vratila za zgibove, vratila za dizanje, vratila za podizanje, vratila za zid, vratila za plafon, vratila za vrata, vratila za sobu, kućno vratilo , kućna vratila , razboj za zgibove , šipka za vežbanje, šipke za plafon, zidna vratila , zidna sprava , sprave za zgibove , zgibove , zgibovi , sobna vratila , sobno vratilo , kucno vratilo , kucni rekviziti . . .

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!