novi set 1 i 2 01novi set cpt 1 01novi set 3 01novi set 4 01novi set 4 04

zidni set 5.1power tower crossfit 01


stalak za crossfit 01


zidni set 6.1IRON fiksni i zidni setovi za propadanje, trbušnjake, zgibove, sklekove, i elastične gume...

 

Set 1: Zidna (sprava) za propadanje i trbušnjake(ruke u položaju za propadanje / noge se dižu pod uglom). Razmak gumenih ručica za propadanje i trbušnjake je 55cm. Na setu se nalaze IRON ergonomske ručke od gumirane plastike (udobne, ne usecaju se u šake). Sprava za propadanje i trbušnjake se šrafi u zid sa 4 šrafa i tiple koje NE IDU uz set. Promer šrafova i tipli se mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje set kao i težini vežbača.
Cena sprave SET-a 1: za propadanje i trbušnjake ................. 2.500din./kom. (dostava 500din.).


Set 2:
Zidna (sprava) za propadanje i trbušnjake(ruke naslonjene na laktove / noge se dižu pod uglom). Razmak ručica za propadanje i za trbušnjake je 55cm. Podloge za podlaktice i leđa su pričvršćene za set i presvučene su atlas kožom radi udobnijeg vežbanja. Sprava za propadanje i trbušnjake se šrafi u zid sa 4 šrafa i tiple koje NE IDU uz set. Promer šrafova i tipli se mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje set kao i težini vežbača.
Cena sprave SET-a 2: za propadanje i trbušnjake ................. 3.500din./kom. (dostava 500din.).


Set CPT-1:
Zidna sklopiva(sprava) 6 in 1 za propadanje i trbušnjake(ruke u položaju za propadanje), elastične gume (gornja i paralelne alke), i sklekove (visoke i kontra/kose). Širina cevi je fi 32 i uz spravu se dobijaju grip trake koje čine vežbanje vrlo udobnim i konfornim (ne useca se u šake). Sprava CPT-1 prati nove trendove koji se odnose na vežbe sa elastičnim gumama (koje zajedno sa dodatnim držačima možete dokupiti) , kao i cross fit trendove koji praktikuju suspenzione vežbe i kontra sklekove. Sprava CPT-1 se šrafi u zid sa 4 šrafa i tiple koje NE IDU uz set. Promer šrafova i tipli se mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje set kao i težini vežbača.
Cena sprave CPT-1: za propadanje i trbušnjake, sklekove i elastične gume .................. 3.990din./kom. (dostava 500din.).

Set 3: Zidna sprava ( 6 in 1 ) za propadanje i trbušnjake(ruke u položaju za propadanje), zgibove(3 vrste) i elastične gume(gornja alka): Uski hvat je 55cm a široki hvat je 110cm. Ručice na stranama seta su blago povijene nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja. Centralna ravna šipka seta je obmotana `gripom` - kvalitetnim materijalom koji se obmotava i oko drske teniskog reketa. Razmak gumenih ručica za propadanje je 55cm. Na setu se nalaze IRON ergonomske ručke od gumirane plastike (udobne, ne usecaju se u šake). Vratilo za propadanje i zgibove se šrafi u zid sa šrafovima i tiplama koji NE IDU uz set. Promer šrafova i tipli se mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje set kao i tezini vežbača
*Moguće boje grip traka su: crna, bela, zelena, narandžasta i plava.
Cena sprave SET-3: za propadanje i trbušnjake, zgibove i elastične gume ....... 5.300din./kom. (dostava 1000din.).

Set 4: Zidna sprava ( 6 in 1 ) za propadanje i trbušnjake(ruke naslonjene na laktove), zgibove(3 vrste) i elastične gume(gornja alka): Uski hvat je 55cm a široki hvat je 110cm. Ručice na stranama seta su blago povijene nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja. Centralna ravna šipka seta je obmotana `gripom` - kvalitetnim materijalom koji se obmotava i oko drske teniskog reketa. Razmak gumenih ručica za propadanje i za trbušnjake je 55cm. Sunđeraste podloge za podlaktice i leđa su pričvršćene za set i presvučene su atlas kožom radi udobnijeg vežbanja. Vratilo za propadanje , trbušnjake i zgibove se šrafi u zid sa šrafovima i tiplama koji NE IDU uz set. Promer šrafova i tipli se mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje set kao i težini vežbača.
*Moguće boje grip traka su: crna, bela, zelena, narandžasta i plava. Na setu se nalaze IRON ergonomske ručke od gumirane plastike (udobne, ne usecaju se u šake).
Cena sprave SET-4: za propadanje i trbušnjake, zgibove i elastične gume ....... 6.900din./kom. (dostava 1000din.).


Set CPT-3:
Zidna sklopiva sprava ( 10 in 1 ) za propadanje i trbušnjake (ruke u položaju za propadanje), zgibove( 4 vrste), elastične gume (gornja i paralelne alke), i sklekove (visoke i kontra/kose). Širina cevi je fi 32 i uz spravu se dobijaju grip trake koje čine vežbanje vrlo udobnim i konfornim (ne useca se u šake). Sprava CPT-3 prati nove trendove koji se odnose na vežbe sa elastičnim gumama (koje zajedno sa dodatnim držačima možete dokupiti) , kao i cross fit trendove koji praktikuju suspenzione vežbe i kontra sklekove. Na setu se nalaze 2x IRON ergonomske ručke od gumirane plastike (udobne, ne usecaju se u šake) ...
Sprava CPT-3 se šrafi u zid sa 4 šrafa i tiple koje NE IDU uz set. Promer šrafova i tipli se mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje set kao i težini vežbača.
Cena sprave CPT-3: za propadanje, zgibove, trbušnjake, sklekove i elastične gume..... 6.990din./kom. (dostava 1000din.).


Set 5:
(6 in 1)
power tower - stara škola (fiksna sprava) za propadanje + trbušnjake + zgibove + sklekove: Uski hvat je 55cm a široki hvat je 110cm. Ručice na stranama seta su blago povijene nadole i obložene neoprenskom (sunđerastom) gumom radi lakšeg vežbanja. Centralna ravna šipka seta je obmotana `gripom` - kvalitetnim materijalom koji se obmotava i oko drske teniskog reketa. Razmak gumenih ručica za propadanje i za trbušnjake je 55cm. Sunđeraste podloge za podlaktice i leđa su pričvršćene za set i prevučene su atlas kožom radi udobnijeg vežbanja. Stajaće fiksno vratilo za propadanje , trbušnjake, zgibove i sklekove ima profile koji u osnovi ove stajaće sprave za propadanje su širine 6cm što je šire i stabilnije od drugih sprava ovog tipa. Zbog veće stabilnosti se spaja iz samo 2 dela. 
*Moguće boje grip traka su: crna, bela, zelena, narandžasta i plava. Na setu se nalaze IRON ergonomske ručke od gumirane plastike (udobne, ne usecaju se u šake)
Cena sprave Set 5 power tower: za propadanje, zgibove, trbušnjake, i sklekove ..... 19.900din./kom. (dostava 3000din.).


Set 6:
(fiksna sprava 3 in 1) za propadanje + trbušnjake + sklekove: Razmak gumenih ručica za propadanje i za trbušnjake je 55cm. Sunđeraste podloge za podlaktice i leđa su pričvršćene za set i prevučene su atlas kožom radi udobnijeg vežbanja. Stajaći fiksni set za propadanje, trbušnjake, zgibove i sklekove se ne šrafi niti sastavlja već je izrađeno iscela. Profili u osnovi ove stajaće sprave za propadanje su širine 6cm što je šire i stabilnije od drugih sprava ovog tipa. Na setu se nalaze IRON ergonomske ručke od gumirane plastike (udobne, ne usecaju se u šake)
Cena sprave Set 6: za propadanje, trbušnjake, i sklekove ..... 12.500din./kom. (dostava 2000din.).

 Power tower za crossfit CPT-7 / trbušnjaci, zgibovi, sklekovi, propadanje (9 in 1)

 

Power tower za crossfit, (šifra: CPT-7) / predstavlja novu generaciju power towera-a ( tornjeva za vežbanje ), koji su lakši od "stare škole" ali jednako stabilni, čvrsti i sa više opcija za vežbanje. Jednostavno se spajaju, svaki spoj u dve tačke što stvara osećaj kao da je sprava izvarena iz jednog dela. Sprava je spakovana u kutiju i upakovana/ rasklopljena zauzima vrlo malo mesta. Uz spravu ide set šrafova, platni i matica za spajanje kao i gumeni čepovi za donji deo sprave. Opciono možete dokupiti set od 12 grip traka (+1000din.) koji Vam daje maximalno udoban osećaj pri vežbanju , uz napomenu da su svi hvatovi (osim uskog) fi 32mm, i da sprava za propadanje, trbušnjake, zgibove, sklekove i suspenzione vežbe neće korisniku žuljati ruke, pogotovu ako izabere opciju da dokupi set grip traka ( kupac sam lako namotava grip na mestima gde je predviđeno ili gde to želi ).

Razlike/prednosti i sličnost CPT-7 u odnosu na stari model power tower-a(set 5):
a.) Sprava je lakša, jeftinija i zauzima manje mesta + pakovana je u kutiju
b.) CPT-7 ima opciju kontra sklek koju klasičan power tower nema.
c.) CPT-7 ima ravan sklek i sklek u širem hvatu, set-5 ima običan sklek.
d.) CPT-7 ima opciju triceps propadanja koju klasičan power tower nema.
e.) CPT-7 ima propadanje, širi hvat i srednji hvat, a isto ga ima i set-5.
f.) CPT-7 ima opciju uskog hvata(gornji trbušnjaci), set-5 ima paralelni hvat.
g.) Svi hvatovi na CPT-7(osim uskog) su od debljih cevi fi 32mm (bez žuljeva)
h.) Na CPT-7 i na setu-5 mogu se vežbati trbušni mišići (izvođene vežbi je slično)
i.) CPT-7 je i sprava za crossfit koji podrazumeva explozivnost, suspenzione vežbe, kondiciju, dinamiku, oblikovanje, definiciju... (pored razvoja snage i mase). Korisnik može na spravi i da izvodi vežbe koje nisu prikazane slikom.

- Cena POWER TOWERA (CPT-7) tornja za Crossfit ................. 16.500din./kom.
- Set od 12 grip traka ( kupac opciono kupuje ) ...........................1.000din./set.
- Dostava ( pakovano u kutiji + svi potrebni šrafovi ) ................. 2.000din./kom.Stalak za crossfit / mini power tower CST-8 / trbušnjaci, sklekovi, propadanje(7 in 1)

 

Stalak za crossfit, mini power tower (šifra: CST-8) / predstavlja novu generaciju mini power towera-a ( tornjeva/stalaka za vežbanje ), koji su lakši od "stare škole" ali jednako stabilni, čvrsti i sa više opcija za vežbanje. Jednostavno se spajaju, svaki spoj u dve tačke što stvara osećaj kao da je sprava izvarena iz jednog dela. Sprava je spakovana u kutiju i upakovana/ rasklopljena zauzima vrlo malo mesta. Uz spravu ide set šrafova, platni i matica za spajanje kao i gumeni čepovi za donji deo sprave. Opciono možete dokupiti set od 8 grip traka (+1000din.) koji Vam daju maximalno udoban osećaj pri vežbanju , uz napomenu da su svi hvatovi fi 32mm, i da sprava za propadanje, trbušnjake, sklekove i suspenzione vežbe neće korisniku žuljati ruke, pogotovu ako izabere opciju da dokupi set grip traka ( kupac sam lako namotava grip na mestima gde je predviđeno ili gde to želi ).

Razlike/prednosti i sličnost CST-8 u odnosu na stalke za propadanje:
a.) CST-8 je spojena i bezbednija u odnosu na stalke iz 2 dela koji su razmaknuti
b.) CST-8 ima deblji profil cevi fi 32mm u odnosu na stalke i ergonomske hvatove
c.) CST-8 je veća i višlja sprava za propadanje, trbušnjake, sklekove i suspenziono vežbanje sa većim brojem vežbovnih opcija.
d.) Za razliku od super stalka koji se izvlači , CST-8 je fiksan i ergonomski podešen da dimenzije odgovaraju na zahteve 99% korisnika.
e.) CST-8 rasklopljen zauzima manje mesta od stalaka, i pakovan je u kutiji.

Razlike/prednosti i sličnost CST-8 u odnosu na stari model fiksne sprave za propadanje, trbušnjake i sklekove mini power tower(set 6):
a.) Sprava je lakša, jeftinija i zauzima manje mesta + pakovana je u kutiju
b.) CST-8 ima opciju kontra sklek koju klasičan mini power tower nema.
c.) CST-8 ima ravan sklek i sklek u širem hvatu, set-6 ima običan sklek.
d.) CST-8 ima opciju triceps propadanja koju klasičan mini power tower nema.
e.) CST-8 ima propadanje, a isto ga ima i mini power tower set-6.
f.) CST-8 ima opciju visoki sklek koju set-6 nema.
g.) Svi hvatovi na CST-8 su od debljih cevi fi 32mm (bez žuljeva)
h.) Na CST-8 i na setu-6 mogu se vežbati trbušni mišići (izvođene vežbi je slično)
i.) CST-8 je i sprava za crossfit koji podrazumeva explozivnost, suspenzione vežbe, kondiciju, dinamiku, oblikovanje, definiciju... (pored razvoja snage i mase). Korisnik može na spravi i da izvodi vežbe koje nisu prikazane slikom.

- Cena stalka za crossfit / Mini POWER TOWERA (CST-8) .................. 9.900din./kom.
- Set od 8 grip traka ( kupac opciono kupuje ) ......................................1.000din./set.
- Dostava ( pakovano u kutiji + svi potrebni šrafovi ) .......................... 1.000din./kom. 

 

Ključne reči: sprava za vežbanje, sprave za vežbanje, univerzalne sprave za vežbanje, univerzalna sprav za vežbanje, zinde sprave za vežbanje, zidna sprava za vežbanje, zidne sprave za vežbanje, fiskna sprava za vežbanje, fiksne sprave za vežbanje, stajaće sprave za vežbanje, stajaća sprava za vežbanje. set za propadanje cena, setovi za propadanje cene, set za propadanje prodaja, zidni setovi, fiksni setovi, fiksni set za propadanje, propadanje, trbušnjaci, zgibovi, sklekovi, sprava za vežbanje, sprave za trening, sprave za jačanje, čelična konstrukcija, trbušnjaci podizanjem nogu, siri hvat, uski hvat, power tower, powertower, pauer tauer, pauertauer, pover tover, povertover, fiksno vratilo za propadanje, fiksna vratila za vežbanje, set za propadanje, setovi za propadanje, sprave za propadanje, sprava za propadanje, sprava za vežbanje, sprave za vezbanje, sprava za zid, sprave za zid, zidni set, zidni setovi, 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!