znojnice i stucne 01

ŠTUCNE ZA FUDBAL

znojnice i stucne 03marker majice 01

 

SPORTSKE TORBE - TORBE ZA PATIKE

 

torbe rancevi kese platnene sportska torba torba za patike 01

torbe rancevi kese platnene sportska torba torba za patike 02


ZNOJNICE ZA RUKE I GLAVU

Znojnice kao koristan deo sportske opreme se masovno koriste u većini sportova. Iron znojnice su napravljene tehnologijom koju imaju jos samo 3 firme u svetu i koja daje optimalan kvalitet koji je potreban da bi znojnica bila znojnica (punoća materijala, apsorbcija, gustina tkanja…). Znojnice IRON se izrađuju u 6 boja (plava, baby plava, crvena, pink, bela i crna), a paleta boja se konstantno povećava…  Kupci imaju mogućnost poručivanja jednobojnih znojnica bez ikakvog natpisa ili logoa. Expert znojnice su duplo duže od klasičnih znojnica i namenjene su za profesionalce i sve one koji se tako osećaju. Crveno bele znojnice,  crno bele znojnice, plavo bele znojnice, znojnice Srbija, znojnice Jamaica, znojnice Italija   itd.  su deo proširene ponude znojnica koja ima za cilj da zadovolji što širi krug kupaca … Iron je uveo i mogućnost izrade znojnica sa bojom i natpisom (tekst, logo, klip…) po želji kupca. Minimalna kolicina za izradu znojnica po želji kupca je 100 pari (sa rokom izrade od 7 dana). 

Znojnice za ruke ................ 350 din/par


 

ŠTUCNE ZA FUDBAL


Štucne ili čarape za fudbalere (fudbalska čarapa) su sastavni deo opreme fudbalera. Štucne za fudbalere se izrađuju u 3 veličine: manja (za br.32-38), srednja (za br.38-42), veća(za br.42-46). Štucne se izrađuju u više boja: crvena, plava, crna, bela, žuta, zelena, orange… Iron nudi mogućnost i izrade štucni sa bojom i natpisom kluba ili sponzora. Minimalna količina za izradu štucni po želji je 50 pari (od veličine). Pakovanje štucni je 1 par . Iron štucne za fudbalere se proizvode tehnologijom koja zadovoljava i profesionalne korisnike ( kvalitetan sastav, gustina i tkanje…). Namena štucne za fudbal je i da omugući stavljanje kostobrana za potkolenicu. Štucna za fudbalere ( soccer socks ) se navlači do kolena i predstavlja sastavni deo vizuelnog imidža fudbalera.

 

Cena: 390 din/par


 

IRON SPORTSKE TORBE - TORBE ZA PATIKE


Iron sportske torbe za patike , dreseve, i sličnu sportsku opremu mogu naći primenu u skoro svakom sportu pa čak i van sportova. Iron sportska vreća može biti izrađena od poliestera (šuškavi materijal) ili šoteksa (impregnirano platno). Torba se zatvara zatezanjem dva kanapa koji se potom mogu staviti preko oba ramena (isto kao ranac) ili preko samo jednog ramena.

Cena: 250 din/kom.IRON MARKERI - MARKER MAJICE


Iron markeri, marker prsluci ili marker majice sa i bez štampe.

Cena: 450 din/kom. 

 

 


Ključne reči: torba za patike, vreća za patike, ranac za patike, vrećica za patike, torba sa kanapom, torba na kanap, vrećasta torba, vreća za trenerku, torba za kimono, torba za dres, torbe za dreseve, znojnice, štucne za fudbal, čarape za fudbal 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!